Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر روزگار، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عملیات بهسازی شبکه ارتباطی همراه اول استان که با به روز رسانی 2 هزار و 197 سایت در قالب پروژه فاز هفت از شهریورماه پارسال آغاز شد در اردیبهشت ماه امسال به اتمام رسید.
وی ادامه داد:برای رفع مشکلات باقیمانده در بحث پوشش خطوط همراه اول، حدود 300 بی تی اس دیگر نیز در قالب پروژه فاز هفت پلاس به روز رسانی گردید که با اتمام آن عملا تمامی سیستم های بی تی اس استان به روزرسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار کرد: البته ما در بحث به روزرسانی و نصب آنتن های بی تی اس (آنتن های بی.تی.اس (BTS آنتن هایی است که برای دریافت امواج از شبکه های ارتباطی و ارسال آن به گوشی های تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد) در سطح شهر با یک مشکل عمده مواجه هستیم و آن مخالفت شهروندان با نصب این آنتن ها به دلیل وجود شایعه خطرناک بودن تشعشع های آنها است.
مدیر مخابرات منطقه فارس بیان کرد: برخی حساسیت ها در همین زمینه سبب شد که تاکنون چندین آنتن بی تی اس را از سطح شهر شیراز جمع آوری کنیم که همین امر خود سبب بروز اختلال در آنتن دهی و ایجاد مشکلاتی در شبکه ارتباطی تلفن همراه خواهد شد.
روزگارگفت:هم اینک مجوز نصب 25 آنتن بی تی اس جدید در سطح شهر شیراز را دریافت کرده ایم که امیدواریم با نصب و راه اندازی آنها مشکلات ارتباطی تلفن همراه در شیراز به طور کامل رفع شود.
وی از شهروندان خواست با توجه به اینکه بحث خطرناک بودن تشعشع های آنتن های بی تی اس در هیچ کجا و از سوی هیچ مجموعه ای ثابت و اعلام نشده، در زمینه نصب این آنتن ها شرکت مخابرات منطقه فارس را یاری کنند.
مدیر مخابرات منطقه فارس گفت: هم اینک در استان فارس چهار میلیون و 30 هزار تلفن همراه همراه اول داریم که از نظر ضریب نفوذ در کلانشهر شیراز 170 درصد و در کل استان 98 درصد است.
روزگار افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت و اینترنت ADSL نیز در این استان به تریب 32 درصد و 36 درصد است.
6122 / 1876
خبرنگار:‌سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!