Web Analytics Made Easy - Statcounter

وجود بستری برای بهبود و توسعه مهارت‌های ارتباطی، آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه ارتباطات، تقویت و توسعه روابط عمومی آکادمیک نیاز یک جامعه برای حفظ پویایی و کارآمدی است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، جامعه مجازی روابط عمومی یک مجموعه رسانه‌ای تحت وب درحوزه ارتباطات است که با در نظر گرفتن این اهداف، می‌کوشد به‌عنوان تریبونی برای روابط عمومی‌ها فعالیت کند و با انتشار عملکردهای مثبت روابط عمومی‌ها و همچنین ارائه آموزش‌های نوین در این حوزه به ارتقای وضعیت روابط عمومی‌های ایران کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه رسانه‌ای در روز روابط عمومی سال ۱۳۹۵ (اردیبهشت ماه) پا به عرصه گذاشت و فعالیت حرفه‌ای خود را با راه‌اندازی سایت جامعه مجازی روابط عمومی آغاز کرد. متعاقب آن نیز صفحات این مجموعه رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی تلگرام، اینستاگرام و ... ایجاد شد تا نیازهای مخاطبان این حوزه را تامین کند.

در شهریورماه ۱۳۹۶ برای ارتباط نزدیک‌تر با مخاطبان، این مجموعه اقدام به راه‌اندازی گروه روابط عمومی آکادمیک کرد که در زمینه آموزش‌های حوزه ارتباطات و همچنین برگزاری کارگاه‌های برخط فعالیت می‌کند که هم‌اکنون بالغ بر ۵هزار عضو دارد.

تاکنون بیش از پنج کارگاه آنلاین همچون آموزش‌های روابط عمومی پایه،  فن بیان و سخنوری، آموزش اینفوگرافیک، مسئله‌شناسی ارتباطی و ... برگزار شده و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، به صورت هفتگی یک کارگاه برگزار می‌شود.

عمده فعالیت‌های محتوایی این مجموعه شامل روابط عمومی، ارتباطات، کسب و کار، برندینگ، فن بیان و دیگر موضوعات مرتبط است که در قالب محتوای آموزشی، کارگاه‌های آنلاین و دیگر رسانه‌های آموزشی همچون کلیپ، پمفلت، بنر آموزشی و ... منتشر می‌شود.

انجام گفت‌وگوهای اختصاصی با صاحب‌نظران روابط عمومی و ارتباطات، پیگیری تاسیس سازمان نظام روابط عمومی، تشویق و حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه روابط عمومی آکادمیک و توسعه و بهبود استانداردها و فرآیندهای روابط عمومی از جمله اهداف این مجموعه رسانه‌ای است.

بعد از مدتی از آغاز فعالیت گسترده این مجموعه، نرم‌افزار هوشمند و کاربردی روابط عمومی تولید و روی مارکت‌های اندروید به صورت رایگان عرضه شد. این نرم‌افزار اولین نرم‌افزار روابط عمومی ایرانی در حوزه اخبار، آموزش‌های هدفمند و اطلاع‌رسانی رویدادها به زبان فارسی است. نرم‌افزار مذکور مبتنی بر فناوری‌های روز و گرافیکی است که توسط تیم فنی جامعه مجازی روابط عمومی جهت استفاده بهتر مخاطبان روابط عمومی و ارتباطات به نام “نهج” روی سیستم عامل اندروید طراحی و تولید شده است که قابلیت پیاده‌سازی برای روابط عمومی‌ها را دارد.

در اولین جشنواره سراسری فضای مجازی و رسانه که در مهرماه ۱۳۹۶ در تبریز برگزار شد، سایت جامعه مجازی روابط عمومی به عنوان برگزیده این جشنواره انتخاب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • سمینار تخصصی «هوش مصنوعی مولد در روابط عمومی» در اتاق تبریز برگزار شد
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد