Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان کشور کفی فوق هوشمندی را عرضه کردند که قادر به اصلاح الگوی حرکتی در کودکان و دانش‌آموزان است، ضمن آنکه در صورت گام برداشتن ناصحیح به فرد هشدار خواهد داد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سه عمل جذب ضربه ناشی از برخورد پا به زمین، حفظ تعادل و انتقال نیروهای عضلانی اندام تحتانی برای حرکت دادن بدن به جلو حین راه رفتن از ویژگی‌های این کفی است و عمل راه رفتن نیز بر عهده پا قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پنجه پای اغلب افراد هنگام راه رفتن به طور مستقیم و رو به جلو یا اندکی به سمت خارج قرار می‌گیرد. کج گذاشتن پا به سمت داخل مخصوصا در کودکان کم سن در شروع راه افتادن بسیار رایج است. در تعدادی از کودکان بدون هیچ مشکل استخوانی این رفتار منجر به عادت می‌شود و پاهای متمایل به خارج یا داخل آنها باعث راه رفتن ناصحیح شده و مشکلات بسیاری را در پی دارد.

به منظور اصلاح گام برداشتن، محققان کشور اقدام به طراحی و ساخت «کفی الکتریکی هوشمند اصلاح الگوی حرکتی» کردند. هدف از ساخت کفی هوشمند الکتریکی جدید، اصلاح الگوی راه رفتن و ترک عادات ناصحیح در حین راه رفتن با استفاده از ویبریشن آلارمی است.

در اثر راه رفتن ناصحیح، کفی هوشمند الکتریکی با تشخیص تغییرات در زاویه و میزان فشار وارد شده در حین راه رفتن ناصحیح به این کفی، با اعمال هشدار و آلارم به‌ صورت ویبره فرد را از عادات ناصحیح راه رفتن آگاه می‌کند. این روش موجب خواهد شد تا از صدمات و آسیب‌های بسیاری که در اثر گام برداشتن ناصحیح ایجاد می‌شود، جلوگیری به عمل آورد.

این کفی هوشمند علاوه بر آن که از شکل‌گیری آناتومی و فرم غیرصحیح در ساختار بدن جلوگیری می‌کند، مانع از وارد شدن فشار زیاد به بخشی از استخوان‌های پا، کوفتگی و نهایتا زخم در بخش مورد آسیب در پا خواهد شد.

جلوگیری از خستگی در اثر قرار دادن ناصحیح پاها به علت روش راه رفتن ناصحیح، وارد شدن آسیب به چشمان به علت ضربات کف پا در حین راه رفتن ناصحیح، جلوگیری از حالت ناهنجاری بدن و آسیب‌های جسمانی به ستون فقرات از دیگر اثرات پیشگیری‌کننده این کفی هوشمند الکتریکی است.

کفی طراحی شده دارای کاربردهای وسیعی است. از آن می‌توان برای تمام کودکان و دانش‌آموزان در دوران رشد،‌ افراد دارای ناهنجاری راه رفتن به سمت داخل و خارج،‌ پس از عمل جراحی، بیماران دچار پوکی استخوان، بیماران دیابتی و افراد مسن و سالخوردگان استفاده کرد.

این کفی فوق هوشمند است چرا که در داخل آن حسگرها به گونه‌ای تعبیه شده‌اند که اختلاف فشار اولیه در حالت استاندارد را نسبت به حالت راه رفتن ناصحیح تشخیص می‌دهد. علاوه بر آن قادر به اندازه‌گیری و تشخیص تغییر در زاویه قراردهی پا در دو حالت راه رفتن استاندارد و ناصحیح است.

این طرح از سوی احسان قربانی، فاطمه شهیدی زندی و شیما شهیدی زندی در فستیوال نوآوری‌های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی عرضه شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم

ایسنا/لرستان معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: برای اجرای دیوار و پل روستای بیشه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم.

سید علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در سیل سال ۱۳۹۸ در مجموع ۱۶ هزار و ۶۳۵ واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه در آن مقطع، واحدهای آسیب‌دیده نیازمند کمک بیشتری بودند و بخشی از آنها به‌عنوان مصوبه هیأت دولت به لرستان در نظر گرفته شد، بیان کرد: در مجموع، از کل واحدهای یادشده، کار ۲۸۵۰ واحد از واحدهای آسیب‌دیده انجام شد.

معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: مصوبه هیأت دولت ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۲ در قالب کمک به ۲۸۵۰ واحد نیمه‌تمام آسیب‌دیده از سیل سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ تصویب شد و در نهایت در ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲ این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شد و این بانک به عاملیت چهار بانک، کار پرداخت تسهیلات را برعهده گرفت.

وی اظهار کرد: تاکنون ابلاغیه استانی به بانک‌های ملت و صادرات ارسال و کار معرفی افراد به سیستم بانکی انجام شده و ۲۵ درصد پرونده‌های معرفی‌شده به بانک منجر به قرارداد شده است.

او با بیان اینکه نیازمند مساعدت بیشتر بانک‌های ملت و صادرات با متقاضیان تکمیل واحدها هستیم، ادامه داد: برای بانک‌های تجارت و سپه ابلاغیه‌ای به استان ارسال نشده است.

رحیمی افزود: برای روستای نظرآباد شهرستان دلفان که در بارندگی‌های پایان سال گذشته و فروردین ماه دچار رانش شده بود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم تا دیوار حائل بتنی آن را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند