Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، مطالعات اخير نشان مي دهند که مصرف داروهاي ضد التهابي غيراستروئيدي، مي‌تواند منجر به آسيب‌هاي جدي در کليه، استخوان و قلب باشد.متخصصان تاکيد مي کنند که روش هاي ترکيبي براي از بين بردن دردهاي گاه به گاه وجود دارند که مي توانند جايگزين داروهايي مانند ايبوپروفن شوند:


استامينوفن يا آسپرين:

بر خلاف ايبوپروفن، مصرف استامينوفن با مشکلات قلبي همراه نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استامينوفن در افراد مسن کانديد خوبي براي جايگزين شدن با ايبوپروفن است. با اين حال اين دارو نيز بي خطر نيست و مصرف بيش از حد آن مي تواند عملکرد کبد را مختل کند. آسپرين گزينه ديگري است و اگرچه در گروه داروهاي ضد التهابي غيراستروئيدي قرار مي گيرد، اما مطالعات نشان مي دهد مصرف منظم آن يک اثر حفاظتي در برابر بيماري هاي قلبي عروقي دارد. البته نبايد فراموش کرد که مصرف بيش از حد آسپرين با خطر ابتلا به خونريزي معده همراه است.


اسيدهاي چرب امگا 3:

اينطور ثابت شده که اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در ماهي، مکمل هاي روغن ماهي، آجيل و دانه ها به کاهش درد و التهاب در مبتلايان به آرتريت روماتوئيد کمک مي کند .بنياد ملي آرتروز آمريکا توصيه مي کند که روزانه يک کپسول روغن ماهي با حداقل 30 درصد امگا 3 مصرف شود.


رژيم غذايي غني از ميوه ها و سبزيجات:

به گفته متخصصان، رژيمي سرشار از ميوه ها و سبزيجات و غلات سبوس دار نيز مي تواند اثرات ضد درد در سراسر بدن داشته باشد. با پيشرفت التهاب در بدن، سعي کنيد به جاي داروهاي مسکن، اين رژيم را امتحان کنيد.


زردچوبه:

بررسي هاي اخير ثابت کرده اند که کورکومين موجود در زردچوبه اثرات ضد درد و ضد التهاب روي بدن دارد؛ بخصوص در مبتلايان به آرتريت روماتوئيد و ديگر اشکال آرتريت.


ورزش و حرکت فکر:

ورزش منظم يک راه خوب براي دفع دردهاي مزمن و توفق توسعه آنها است. اما اشکال خاصي از ورزش اثرات بيشتري روي کاهش درد دارد. اينطور ثابت شده که ورزش تاي چي به نفع افراد مبتلا به فيبروميالژيا است و يوگا نيز براي کساني که مبتلا به ورم مفاصل هستند مفيد است.


مديتيشن:

مطالعات ثابت کرده اند که مراقبه و مديتيشن براي کاهش اثرات دردهاي ناشي از استرس هاي عاطفي بسيار مفيد است و همان اثرات داروهاي مخدر را دارد. انجام روزانه 20 دقيقه مديتيشن، واکنش هاي کمتري نسبت به تحريکات دردناک ايجاد مي کند.


خواب بيشتر:

تحقيقات نشان مي دهد که محروميت از خواب منجر به افزايش حساسيت به درد مي شود. در واقع بيدار ماندن به مدت طولاني آستانه درد را کاهش مي دهد. دريافت خواب بيشتر و مصرف دوزهاي کافئين به طور موقت در از بين بردن علائم درد موثر است.

 

آریا

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

یک اورانگوتان سوماترایی نر به نام راکوس که در یک منطقه حفاظت شده در اندونزی زندگی می‌کند، برای مداوای زخمی که حین مبارزه با دیگر اورانگوتان‌ها برداشته بود، از نوعی گیاه دارویی استفاده کرد.

به گزارش فرارو، رویترز به نقل از مجله گزارش‌های علمی (Scientific Reports) در این‌باره گزارش داد که زیست‌شناسان با مشاهده این اورانگوتان دریافتند که او گیاهی را که خواص ضد درد و ضد التهابی دارد جویده و سپس خمیر به دست آمده را روی زخم‌اش قرار می‌دهد. با استفاده از این روش، زخم بزرگ روی گونه راکوس بعد از یک ماه کاملا ترمیم شد.

این اولین بار در حیات وحش است که دیده می‌شود یک موجود برای معالجه جراحت از گیاهان دارویی استفاده می‌کند.

محققان راکوس را هنگام مالیدن این ماده به صورت دیدند، و بعد از یک ماه متوجه شدند که زخم کاملا ترمیم شده است.

کارولین شوپلی، نویسنده ارشد این مطالعه به مجله گزارش‌های علمی گفت: طبق اطلاعات ما، این اولین مورد ثبت شده از درمان زخم فعال با گونه‌های گیاهی در حیوانات وحشی است.

دانشمندان می‌گویند که این رفتار ممکن است از یک جد مشترک انسان و گونه‌های نزدیک به آن شامل شامپانزه، گوریل و اورانگوتان نشات گرفته باشد.

دکتر ایزابلا لامر، از موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: این‌ها نزدیکترین بستگان ما هستند و این حادثه بار دیگر موید شباهت‌هایی است که به هم داریم. در واقع شباهت‌های ما بیش از تفاوت‌های ماست.

راکوس، که گفته می‌شود در سال ۱۹۸۹ به دنیا آمده است، یک اوراگوتان نر فلنج‌دار، با گونه‌های بزرگ در دو طرف صورت است. راکوس یکی از نر‌های غالب منطقه بود.

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • طرح ولایت آیت الله مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل