Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از نشريه آمريکايي سالون، واقع گرايي «قدرت سخت» دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا به شکل گسترده اي نتيجه عکس خواهد داد.
رئيس جمهور آمريکا قدس اشغالي را به عنوان پايتخت اسرائيل (رژيم صهيونيستي) به رسميت شناخت و دستور داد سفارت آمريکا از تل‌آويو به قدس اشغالي منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين تصميم ترامپ از بسياري جهات اقدامي نسنجيده بود، اما تقريباً در همه تصميماتي که آمريکا در مورد خاورميانه (غرب آسيا) مي گيرد اين مسئله را مي توان مشاهده کرد. اگر همه اين سياست ها نوعي شکست محسوب مي شوند پس همه نيات واشنگتن اکنون براي همه آشکار شده است.
نخستين نيت ترامپ، بيانگر دل‌مشغولي واشنگتن به ظهور ايران به عنوان يک قدرت در منطقه خاورميانه (غرب آسيا) ارتباط دارد - شايان ذکر است که با توجه به علاقه آشکار تهران به ثبات و امنيت منطقه اي، اين مسئله غيرقابل اجتناب و اقدامي مثبت است_ ايران يکي از دو چالش جديد براي نفوذ ديرينه واشنگتن در منطقه خاورميانه است. روسيه چالش ديگر آمريکا در اين منطقه است؛ هر دو کشور نقش حياتي در نابودي (گروه وهابي صهيونيستي) داعش در عراق و سوريه ايفا کرده اند. دولت ترامپ با به رسميت شناختن قدس اشغالي به عنوان پايتخت اسرائيل (رژيم صهيونيستي)، جايگاه خود را در ائتلاف رو به تثبيت پادشاهي‌هاي سني‌ملي گرا به رهبري عربستان سعودي مستحکم کرد، پادشاهي‌هايي که با اسرائيل براي مهار ايران هم‌داستان هستند. عربستان سعودي ها به طور شفاف اعلام کرده اند که مي خواهند براي رسيدن به اين هدف وارد جنگ شوند.
در حالي که راه حل مناقشه اسرائيل-فلسطين در حال حاضر فوريت کمتري نسبت به گذشته دارد، اما اين مسئله براي آمريکا و رژيم صهيونيستي همچنان يک چالش است. حال پس از دهه ها تلاش غيرصادقانه، ترامپ (اگر نگوييم همه تشکيلات واشنگتن) نوعي بخت به حساب مي آيد که فلسطيني ها را مجبور به پذيرفتن يک راه حل نهايي مي کند، راه حلي که فلسطيني ها را بدون کشور رها مي کند. 
کنگره آمريکا در اواسط دهه 1990 قانوني را وضع کرد و انتقال سفارت آمريکا از تل آويو به قدس اشغالي را مجاز دانست. اين قانون دست دونالد ترامپ را باز گذاشت. وي خشم حاميان سياسي و مالي خود را با به رسميت شناختن قدس اشغالي به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي فرونشاند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود

برنی سندرز به شایعات مربوط به کناره‌گیری‌اش از سیاست پایان داد و عنوان کرد بار دیگر نامزد مجلس سنا می‌شود.

به گزارش مشرق، در حالی که گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد برنی سندرز مبنی بر کناره‌گیری از سیاست به دلیل سن بالایش مطرح شده بود، این سناتور دموکرات ۸۲ ساله آمریکایی در اظهاراتی، بیان کرد بار دیگر برای نامزدی مجلس سنا اقدام می‌کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، سندرز در حالی از تصمیم خود برای ورود به سنا خبر داد که مواضعش در مورد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان جنگ غزه به شدت انتقادی شده و مدت‌هاست، شکاف گسترده‌ای میان دیدگاه‌های او و بایدن در اینباره ایجاد شده است.

سندرز از نحوه مدیریت بایدن در رابطه با رژیم اسرائیل انتقاد کرده و خواستار پایان فوری جنگ غزه شده است. در این راستا تاکید وی بر گسترش کمک‌های بشردوستانه برای حمایت از مردم غزه و توقف حمایت‌های رئیس‌جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی بوده است.

این سناتور دموکرات آمریکایی در گفتگو با آسوشیتدپرس به صراحت عنوان کرد: ما در یک لحظه سیاسی پیچیده و دشوار زندگی می‌کنیم و من به شدت با بایدن در مورد جنگ غزه مخالف هستم.

سندرز در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا نیز اظهاراتی را مطرح و با اشاره به رقابت میان ترامپ و بایدن اینطور بیان کرد: دونالد ترامپ از من خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست.

وی با ترسیم چشم‌انداز احتمالی از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، هدف خود از تلاش برای بازگشت به سنا را ناشی از نگرانی در مورد آینده دموکراسی در آمریکا اعلام کرد و گفت از بسیاری جهات انتخابات ۲۰۲۴ را مهم‌ترین انتخابات در طول زندگی مردم آمریکا می‌داند.

او پس از اعلام نامزدی دوباره‌اش برای تداوم حضور خود در سنا، در این رابطه که احتمال دارد آمریکا در صورت بازگشت ترامپ از یک کشور دموکرات به سمت کشوری اقتدارگرا حرکت کند، هم صحبت کرده و عنوان کرد برایش سوال است که آیا پس از برگزاری نتایج انتخابات ۲۰۲۴ دولتی کارآمد در این کشور روی کار خواهد آمد یا خیر.

از زمان آغاز جنگ غزه، سندرز از جمله مهم‌ترین سیاستمداران آمریکایی بوده است که مواضع حمایت‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا در قبال رژیِم صهیونیستی را مورد نقد قرار داده و از برقراری آتش‌بس دائمی در غزه حمایت کرده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • برپایی همایش واقع‌گروی معرفتی در فلسفه اسلامی و چالش‌های پیش‌رو
  • رهبر انقلاب: اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت این رفتارهای وحشیانه را داشت؟
  • رهبر انقلاب: اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت و جرات این رفتارهای وحشیانه را داشت؟ /حج امسال، حج برائت است
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!