Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير کارگروه ساماندهي مدولباس کشور گفت: نمايشگاه هاي تخصصي در حوزه مد و لباس از جمله لباس کودک و عاشورايي مشاغل جريان سازي در حوزه پوشاک به عنوان يک رسانه تاثيرگذار است.
به گزاش جام نيوز، حميد قبادي در پاسخ به اين که جشنواره‌هاي مختلفي در حوزه مدولباس برگزار مي‌شود اما طرح‌ها به توليد انبوه نمي‌رسند و با اقبال عمومي‌مواجه نمي‌شوند، گفت: وقتي ما نخستين جشنواره مد و لباس را برگزار کرديم درصدي از طرح‌ها، کاربردي شد و به جامعه راه يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتي ما توانستيم به جريان‌سازي در حوزه مد و لباس بپردازيم. تا آنجا که شايد 4 سال پيش کمتر کسي باور مي‌کرد که مي‌توان با حمايت و جهت‌دهي به تلاش هنرمندان و توليدکنندگان، زمينه تغيير ذائقه مردم را به سوي لباس‌هاي منطبق با فرهنگ کشورمان فراهم آورد اما امروز، اين اتفاق افتاده است.
دبيرکارگروه ساماندهي مد و لباس، ايجاد ارتباط هدفمند و سيستماتيک ميان طراحان و توليدکنندگان را يکي از اهداف اصلي جشنواره مد و لباس فجر دانست و افزود: مشکل اساسي ما اين است که ارتباطي بين دو بخش صنعت و هنر وجود ندارد و ديدگاه طراح و توليدکننده با هم يکي و همسو نيست. به اين معني که توليدکنندگان، بيش از هر چيز به فروش بيشتر و توليد ارزان‌تر فکر مي‌کنند و طراحان هم در پي تناسب و زيبايي هستند و سليقه مخاطب عام را در نظر نمي‌گيرند در حالي که خوب است اين دو هم‌راستا شوند.
قبادي با اشاره به اين که طرح‌هاي خاص و هنري، يکي ديگر از مواردي است که به صنعت پوشاک ما آسيب زده گفت: بسياري از طراحان ما هنري رفتار مي‌کنند و سليقه مخاطب عام را نمي‌شناسند. از سوي ديگر بيشتر توليدکننده‌هاي ما ترجيح مي‌دهند از ژورنال استفاده کنند و کمتر از وجود طراحان بهره ببرند به همين خاطر جشنواره مد و لباس فجر، بهانه و فرصت خوبي است تا يک ارتباط هدفمند و سيستماتيک ميان اين دو گروه شکل بگيرد.
دبير کارگروه ساماندهي مد و لباس با اشاره به ضرورت حمايت از طراحان و توليدکنندگان لباس ايراني گفت: بايد کار طراحان و توليدکنندگاني که مي‌کوشند لباس باهويت طراحي و توليد کنند، تبليغ شود. بنابراين از يک سو فرهنگسازي در زمينه استفاده از نشان ايراني و حمايت از توليدکنندگان براي ما اهميت دارد و از سوي ديگر مي‌کوشيم تا سهم هنري مد و لباس را تبيين و آن را از ماليات معاف کنيم تا با اين کار تعداد بيشتري از توليدکنندگان را به بهره گرفتن از نظر و حضور طراحان تشويق کنيم.
قبادي يکي از مهم ترين وظايف اين کارگروه و برنامه‌هاي جشنواره مد و لباس فجر را توجه به «لباس اجتماع» دانست و افزود: همه ايرانيان، با هر سن و سال و جنسيتي، با اين لباس سر و کار دارند و يکي از مهمترين وظايف ما معرفي الگوهاي موردنياز مردم در حوزه لباس اجتماع است؛ لباسي که هم زيبا و به روز باشد و هم با سليقه عموم جامعه هماهنگي داشته باشد. چرا که براين باوريم لباس، يک رسانه است و نقش تاثيرگذاري در هويت و فرهنگ ما دارد.
او با اشاره به نمايشگاه لباس‌هاي عاشورايي و در پاسخ به اين که نمايش لباس‌هاي موجود در بازار چه معنا و مفهومي‌دارد گفت: ما بخشي از اثار موجود در بازار را که به توليد انبوه رسيده بود گردآوري و داوري کرديم. بخش ديگر هم با هدف شرکت در نمايشگاه طراحي شده بودند که برخي افراد با اين طرح‌ها ارتباط برقرار کردند و بعضي هم آن را نپسنديدند چرا که سليقه‌ها متفاوت است. اما هدف ما از برگزاري همه نمايشگاه‌هاي مد و لباس با هر موضوعي، ارائه عدد و رقم نيست ما مي‌خواهيم جريان ساز باشيم و مفهومي‌را منتقل کنيم. براي مثال، طراحان در نمايشگاه امسال، حتي فرم و حروف واژه عاشورا را تغيير داده بودند اما همچنان نياز به افزايش طرح‌هاي جديد و مقبوليت بيشتر کارها وجود دارد.
مهر
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گزارشی از دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران(اکسپو ۲۰۲۴ ) ارائه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در نشست خبری به مناسبت گزارش دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران اظهار داشت: هدف اصلی ما از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران این بود که جلوه‌ای از ظرفیت‌های استان را در این نمایشگاه در معرض دید همه بازدیدکنندگان از این نمایشگاه قرار دهیم.

به گفته وی برای حضور بخش‌های مختلف استان در این نمایشگاه برنامه‌ریزی خوبی در حوزه‌های مختلف انجام شده بود تا زنجیره‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی را در ششمین سال برگزاری این نمایشگاه که در دومین سالی بود که در  آن زنجیره‌ها توجه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اولویت خراسان جنوبی اشتغال بر روی دو زنجیره زرشک و گوهرسنگ است که علاوه بر این دو مورد به زنجیره‌های دیگر مانند بنتونیت در سبد دوم و در سبد سوم هم در پاویون خراسان جنوبی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته شده بود.

وی افزود: در این نمایشگاه از کتاب 110 فرصت سرمایه‌گذاری بنام در خراسان جنوبی و کتابچه فرصت‌‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری رونمایی و بولتن‌های ادارات کل هم در هر حوزه‌ای عرضه شد که بعضی از آنها به پنج زبان دنیا ترجمه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: در این راستا کار دیجیتالی برای تولید محتوا هم انجام شد. باید ظرفیت‌های بازار پسندی خارجی تولیدات خود را شناسایی کنیم و اگر می‌خواهیم بازار صادراتی خوبی داشته باشیم باید از دانش بنیان‌ها در تولید محصولات خود استفاده کنیم. یکی از اهداف سرمایه‌گذاری در حوزه گوهرسنگ منطقه ویژه اقتصادی استان است.

وی با بیان اینکه باید با دانش‌بنیان کردن تولید، سهم صادراتی خود را در حوزه گوهرسنگ و زرشک افزایش‌دهیم، خاطرنشان کرد: 110 مذاکره تجاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی، خصوصی و خصوصی و دولتی و دولتی در غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران انجام شد. 21 هیئت تجاری خارجی از کشورهای چین، ارمنستان، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، ازبکستان، عراق و ... از غرفه خراسان جنوبی در این نمایشگاه بازدید کردند.

جعفری تصریح کرد: 55 درصد هیئت‌های تجاری بازدیدکننده از غرفه استان در حوزه محصولات مزیت دار خراسان جنوبی بودند که 25 درصد آنها در زمینه گوهرسنگ‌ها و بقیه  در دیگر زمینه‌ها درخواست‌هایی داشتند. هفت تفاهم‌نامه  هم در حوزه‌های مختلف در غرفه خراسان جنوبی امضاء شد که مهمترین آنها در حوزه گوهر سنگ بود که با وزارت صمت این تفاهم‌نامه منعقد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد: مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی با معرفی گروه‌های تجاری بسیار خوب و دعوت آنها به غرفه استان و همچنین همکاری در زمینه‌های مختلف مربوط به برگزاری این نمایشگاه پرتوان ظاهر شد و کار شاخصی در این زمینه انجام داد. خراسان جنوبی در حوزه زنجیره‌ها در بخش فیزیکی به مرحله قابل قبولی رسیده و به طور مثال در حوزه زرشک 55 درصد کارها در استان انجام می‌شود.

به گفته جعفری در حال حاضر از همه سهم صادرات ایران، تنها 5 صدم صادرات  در زمینه گوهرسنگ است، البته جواهرسازان خراسان جنوبی به تازگی برای استفاده از سنگ‌های قیمتی استان اقدام کرده‌اند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از شخصیت‌های چون وزیر جهاد کشاورزی، وزیر کشور و رئیس سازمان امور استخدامی کشور و تعدادی از معاونان وزرا و...به عنوان تعدادی از افرادی یاد کرد که از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند. 40 شرکت و 60 فعال اقتصادی خصوصی خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم