Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مدرسه علمیه جده بزرگ از برگزاری سلسله نشست ها و کارگاه های پژوهشی تخصصی برای طلاب و روحانیون حوزه علمیه اصفهان به میزبانی مدرسه علمیه جده بزرگ خبر داد.

به گزارش ایمنا، حجت الاسلام امان الله بابا میرساطحی با اشاره به وضعیت فعلی پژوهش در حوزه های علمیه و فعالیت های مثبتی که در این زمینه صورت گرفته است، بر ضرورت شناسی مساله پژوهش و تحقیقات علمی در حوزه علمیه اصفهان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان ویژگی های منحصر به فرد حوزه علمیه اصفهان از منظر حضور عالمان و دانشمندان که به عنوان حوزه ای کهن، آثار و تالیفات بسیاری را ایجاد کرده اند، گفت: در بحث ضرورت شناسی پژوهش، توجه به این سابقه علمی و بیان این سرگذشت تاریخی برای طلاب جوان، دارای اهمیت زیادی است.

وی با ذکر کارکردهای وجودی، تاریخی و اجتماعی حوزه های علمیه، و با تاکید بر این که رسیدن به اهداف شکل گیری و دوام حوزه های علمیه تنها از مسیر پژوهشگری به سامان خواهد رسید، ابراز کرد: اجرای برنامه هایی که بتواند روحیه پژوهشگری را در طلاب احیا نماید از رسالت های حوزه علمیه است.

حجت الاسلام بابامیرساطحی، فلسفه برگزاری برنامه های پژوهشی از جمله نشست ها و کارگاه ها را، ایجاد علاقه و انگیزه پژوهش در طلاب دانست و افزود: در هفته پژوهش، سلسله نشست ها و کارگاه های پژوهشی تخصصی برای طلاب و روحانیون، به میزبانی مدرسه علمیه جده بزرگ در روزهای چهارشنبه ۲۲آذرماه، پنج شنبه ۲۳ آذرماه و شنبه ۲۵ آذرماه با حضور معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان و رئیس مرکز تخصصی حوزه علمیه استان برگزار خواهد شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود

امیر رجبی در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.
او به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و افزود: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.
او در ادامه گفت: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است