Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر امان‌الله شجاعی روز دوشنبه افزود: با توجه به نقش اجرای طرح‌های اقتصادی در برطرف کردن فقر و بهبود معیشت خانوارها تسهیلات اشتغال خانگی برای کمتر از یک یکهزار نفر تعیین شده است.
وی اضافه کرد: میزان سقف تسهیلات خوداشتغالی با کارمزد مناسب بانکی تا سقف 200 میلیون ریال برای هرفرد است که شوراها و دهیاران با اطلاع رسانی، راهنمایی و کمک به متقاضیان و کسانیکه آمادگی تولید در خانه را دارند، باید به ایجاد اشتغال در روستاها کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شجاعی ادامه داد: رونق اشتغال خانگی نه تنها به درآمد زایی و بهتر کردن زندگی و رفاه فردی بلکه به روحیه همکاری، تعاون در بین اعضای خانواده، افزایش اعتماد، خودباوری، افزایش روحیه آزادگی و استقلال آنها هم کمک می‌ کند.
وی بیان کرد: فعالیت‌های اقتصادی می ‌تواند به توسعه متوازن در جامعه منجر و به تعادل روحی و روانی مردم شهری و روستایی کمک کند.
شجاعی یادآور شد: فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزا می‌ تواند به صورت گام به گام افراد نادار و فقیر را از گرداب فقر نجات و آنها را به سوی زندگی بهتر و رفاه بیشتر حرکت دهد.
وی بیان کرد: مهاجرت‌ روستائیان به شهرها، پیش از آنکه به سبب زرق و برق شهری باشد، به علت نبود درآمد در روستاها با توجه به حداقل‌های زندگی کنونی است.
شجاعی افزود: چنانچه بتوان با برنامه‌ای قابل اجرا برای افزایش درآمد در روستاها، مردم روستا نشین را به زندگی با امکانات حداقلی امیدوار کرد، نه تنها میزان مهاجرت به شهر را کاهش می دهد، بلکه می‌ توان بسیاری از شهرنشینان را به عمران و آبادی در روستاهای خود ترغیب کرد.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان*انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اسکندر پاسالار در گفتگو با خبرنگاران با بیان این‌که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ آمار ولادت در استان بوشهر کاهشی بود، از صعودی شدن روند ولادت پس‌از ۷ سال خبر داد و افزود: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، رشد ۸ دهم درصدی داشته است.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و نهصد نفر رسید.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیشترین ولادت ثبت شده در سال ۱۴۰۲ در شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین ولادت در شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده در سال ۱۴۰۲، ۱۰۶.٩ بوده، یعنی به ازاء هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک‌به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده که این رقم در سال پیش‌از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

پاسالار گفت: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوج‌ها به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوج‌ها ۲۹.۸ درصد و بقیه ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوج‌ها ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده در استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل