Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اورژانس کشور جزییات فعالیت‌های این سازمان را در مناطق زلزله زده اعلام و تاکید کرد: حضور تیم‌های بهداشت و درمان در مناطق زلزله زده تا زمانی که شرایط مطلوب شود ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند در نخستین اختتامیه جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث که امروز در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد، درباره فعالیت اورژانس کشور در زلزله کرمانشاه گفت: ما به محض اطلاع‌ از زلزله با هماهنگی وزیر بهداشت بلافاصله عازم منطقه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کمتر از یک ساعت 100 دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به منطقه اعزام شده و 7350 مصدوم در کمتر از 20 ساعت به کرمانشاه و تهران منتقل شدند.

وی ادامه داد: بیمارستان‌های صحرایی که برای راهپیمایی اربعین در مرز مهران برپا شده بودند و در همین زمان در حال انتقال به دانشگاه‌های علوم پزشکی بودند، دوباره به مناطق زلزله زده برگشتند. همان روز شش بیمارستان صحرایی در ثلاث باباجانی، سر پل هاب و اسلام‌آباد مستقر شد. همچنین به میزان کافی دارو، تجهیزات پزشکی، خون و فرآورده‌های خونی به این مناطق ارسال شد. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکنون 1950 عمل جراحی و پیوند عضو موفقیت‌آمیز انجام داده است.

به گفته کولیوند، از بین 7350 مصدوم زلزله کرمانشاه 2160 نفر با اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرپرست اورژانس کشور با بیان اینکه شرایط بهداشت و درمان در مناطق زلزله‌زده در 24 ساعت اول پایدار شد اظهار کرد: روزانه بالغ بر 5000 معاینه در بیمارستان‌های صحرایی طی مدت امدادرسانی انجام می‌شد. این بیمارستان‌ها علاوه بر مجهز بودن به اتاق‌های عمل، رادیولوژی و... عمل جراحی مغز و اعصاب نیز انجام می‌دادند. ارتش و سپاه نیز هرکدام یک بیمارستان صحرایی در این مناطق راه‌اندازی کرده‌اند و این خدمات همچنان نیز ادامه دارد.

کولیوند افزود: روز بعد از زلزله همه آمبولانس‌ها با پزشک و دارو به روستاها و مناطق متاثر از زلزله اعزام شدند. فعالیت تیم متخصصان بهداشت محیط باعث شد که حتی یک بیماری واگیر نیز در مناطق زلزله زده نداشته باشیم. وزیر بهداشت به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی ماموریت داد که همه دانشگاه‌های علوم پزشکی هرکدام یک هفته در مناطق حضور داشته باشند و به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمک کنند.

وی با بیان اینکه حضور تیم‌های بهداشت و درمان تا زمانی که شرایط مطلوب شود ادامه دارد، گفت:  کار بازسازی خانه های بهداشت نیز آغاز شده است.

سرپرست اورژانس کشور با انتقاد از رعایت نشدن اصول و ایمنی ساخت و ساز استاندارد در بیمارستان‌های مناطق زلزله زده گفت: سازه‌های درمانی که در شرایط بحران به مردم کمک می‌کنند باید درست و اصولی ساخته شوند. جامعه مهندسان بررسی کند که چرا سازه‌های بیمارستانی تخریب شده‌اند.

وی در خاتمه بااشاره به لزوم توجه اصل پیشگیری خاطرنشان کرد: در حال حاضر در هر ساعت 2 نفر از مردم در حوادث ترافیکی فوت می‌کنند و 4 یا 5 نفر نیز مجروح می‌شوند که گاهی نمی توانند به کار بازگردندند. همه این موارد نشان می‌دهد که باید بیش از پیش به حوزه پیشگیری بپردازیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصدوم شدن مرد ۶۰ ساله براثر حمله خرس در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در پی حمله یک قلاده خرس به یکی از عشایر واقع در منطقه گورخرس از توابع بخش سردشت شهرستان دزفول یک مرد ۶۰ ساله مصدوم شد. 

رضا معمارزاده افزود:: این فرد مصدوم جهت درمان به درمانگاه شهدای سردشت منتقل و از آنجا توسط آمبولانس به بیمارستان بزرگ دزفول انتقال یافت.

وی ادامه  داد: این فرد مصدوم پس از درمان با حال عمومی خوب از بیمارستان بزرگ دزفول ترخیص شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار کرو: اگر با خرس مواجه شدید، آرام بمانید و از حرکات ناگهانی که موجب تحریک خرس می‌شود، پرهیز کنید.

دیگر خبرها

  • مصدوم شدن مرد ۶۰ ساله براثر حمله خرس در دزفول
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود