Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@00:09:50 GMT

دولت باید برای تداوم طرح تحول سلامت کمک کند

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۲۱۶۹

دولت باید برای تداوم طرح تحول سلامت کمک کند

دبیرکل مجمع خیرین سلامت گفت: طبق قانون ۱۰ درصد از هدفمندی یارانه‌ها و یک درصد مالیات بر ارزش افزوده باید به حوزه سلامت اختصاص یابد که ۱۰ درصد از هدفمندی یارانه ها را به طور کامل ندادند.

به گزارش ایسنا دکتر حسینعلی شهریاری درچهارمین‌ کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات افزود: وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند در ساخت و ساز بیمارستان عمل کند و لازم است بخش خصوصی و خیرین به این حوزه ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که حوزه سلامت همیشه دچار چالش بوده است و کوچکترین مشکل در این حوزه موجب بروز مشکلاتی در جامعه می شود چرا که این حوزه با جسم و روح مردم سرکار دارد، گفت: تنها روی کاغذ، منابع مالی خوبی به حوزه سلامت اختصاص داده شد و در هیچ زمانی تیم اقتصادی کشور کمکی در جهت اجرای موارد مطرح شده روی کاغذ برای حوزه سلامت نکرد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت افزود: اولین جرقه اجرای طرح تحول سلامت از سخنان مقام معظم رهبری بود که فرمودند بیمار نباید رنج دیگری جز بیماری داشته باشد و هیچ دولتی نتوانست این مطلب را به اجرا برساند اما دولت دکتر روحانی به همت دکتر هاشمی -وزیر بهداشت- توانست این امر را محقق کند.

این عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که میزان رضایتمندی مردم از طرح تحول سلامت بالا بود،گفت: در انتخابات ریاست جمهوری از طرح تحول سلامت، استفاده بهینه شد بنابراین این دولت نباید بگذارد این طرح دچار مشکل شود و باید به تداوم آن کمک کند.

وی تاکید کرد: بخش خصوصی و خیرین نباید احساس کنند که دولت رقیبشان است و باید درست مدیریت شوند تا بتوانند درست فعالیت کنند.

دکتر شهریاری با بیان اینکه در قانون، اختیارات تعرفه‌گذاری در بخش خصوصی به خودشان‌ واگذار شده اما برای بخش دولتی این‌ چنین‌ نیست و دولت می تواند ‌ورود کند، گفت: اگر قرار است بخش خصوصی با تعرفه دولتی اداره شود، دچار مشکل می‌شود.اعتقاد نداریم تعرفه بیمارستان‌های خیریه همانند بیمارستان خصوصی باشد اما با تعرفه دولتی هم نمی‌توان آن را اداره کرد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت ضمن اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این که بیمار نباید به غیر از درد و رنج بیماری درد دیگری داشته باشد، تاکید کرد: باید از ظرفیت خیرین استفاده کرد و از این ظرفیت غافل نشد چرا که خیرین می‌توانند اقدامات گسترده‌ای در حوزه سلامت انجام دهند.

شهریاری با اشاره به این که حدود ۵ هزار میلیارد تومان توسط خیرین سلامت در کارهایی مثل ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها، تجهیزات پزشکی و خانه‌های بهداشت هزینه شده است،گفت: بسیاری از خیرین دوست ندارند اقداماتشان به عنوان کار دولتی مطرح شود.

وی با بیان این که منابع دولت کافی نبوده است و جوابگوی همه اقدامات نیست بنابراین ورود خیرین در حوزه سلامت به این حوزه کمک خواهد کرد، تاکید کرد: زمینه فعالیت خیرین را باید در بخش‌هایی مانند صدور مجوز و پروانه تسهیل کرد. 

دبیر کل مجمع خیرین سلامت افزود: هیچ جای دنیا به اندازه ایران، هدر رفت تجهیزات ندارد چرا که برای برخی از تجهیزات پزشکی خدمات پس از فروش نداریم . امیدواریم تولیدات را از داخل با تضمین دریافت کنیم تا بتوانیم تجهیزات را به روز کنیم.

به گزارش وبدا شهریاری در پایان تاکید کرد: در زمینه پژوهش، آموزش و پیشگیری بیشتر باید کار شود و باید به اصلاح سبک زندگی مردم و تغییر در رفتار مردم به منظور کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر توجه کرد چراکه درمان پرهزینه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است

آیت اله محمدباقر لایینی، در گفت وگو با خبرنگار مهر در رابطه با اهمیت انتخابات، با بیان اینکه انتخابات بهترین فرصتی است که قانون اساسی جمهوری اسلامی در اختیار مردم قرار داده تا قدرت انتخاب داشته باشند، افزود: ما در انتخابات می‌توانیم با انتخاب افراد شایسته مملکت را به سوی آینده بهتر سوق دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به اینکه هر کسی که آینده شهر و کشور خود را دوست دارد، باید انتخابات را جدی گرفته، بر اهمیت مشارکت حداکثری تاکید کرد و گفت: مشارکت حداکثری بهترین راه تحول در کشور و جامعه است.

وی با اشاره به اینکه انتخابات در حوزه انتخابیه شهرستان‌های قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در استان مازندران به مرحله دوم رسیده است، ابراز امیدواری کرد تا مردم این شهرستان‌ها انتخابات را مانند دور اول جدی گرفته و بهتر از آن و بیشتر مشارکت داشته باشند و به کسی که خودشان اصلح و ارجح می‌دانند، رأی دهند.

آیت الله لایینی با بیان اینکه مردم با شرکت در انتخابات به ندای شهیدان عزیز در این راه لبیک بگویند، از حضور مردم استان مازندران در مرحله اول انتخابات و شهرستان‌های قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مرحله دوم انتخابات تشکر کرد.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه و ۱۲ کرسی در مجلس دارد و تکلیف یک حوزه انتخابیه آن شامل دو کرسی به دور دوم انتخابات کشیده شده است.

کد خبر 6094304

دیگر خبرها

  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سخنگوی دولت: همانطور که در حوزه زیر ساخت، نظامی و سلامت از متوسط جهانی بیشتر رشد کرده ایم در سایر حوزه ها هم می توانیم (فیلم)
  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است