Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاردار سابق ایران در لندن با اشاره به اینکه هدف اصلی رژیم صهیونیستی این است که عامدانه اقدام تغییر پایتخت اسرائیل را انجام دهد، گفت: در حقیقت اسرائیل ...

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدجلال ساداتیان، کاردار سابق ایران در لندن در گفت‌وگو با دانشجو در خصوص اعزام اولین سفر علنی هیأتی بحرینی به فلسطین اشغالی گفت: اینکه بحرین هیئتی در این حدبه فلسطین اعزام کرده ،مشخص است که الان اختلافی در این منطقه شکل گرفته که راس آن اسرائیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دست رژیم صهیونیستی در جیب عربستان است و در حقیقت اسرائیل با تحریک عربستان به دنبال آن است که این کشور مجددا در منطقه فعال و به جاه طلبی‌های سابق بپردازد.

ساداتیان با بیان اینکه بحرین در حقیقت سرسپرده و مورد اشغال عربستان است، گفت: بعد از بهار عربی عده‌ای از شیعیان بحرین که اکثریت را در این کشور تشکیل می‌دهند در پی اعتراضات خود با نیروهای نظامی عربستانی مواجه شدند که آن‌ها را سرکوب کرد و با این حساب در حقیقت بحرین به اشغال عربستان درآمد.

کاردار سابق ایران در لندن ادامه داد: بر این اساس بحرین به عنوان یکی از ایادی عربستان طبیعی است که در همان مسیری حرکت کند که آل سعود به دنبال آن است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی یمن، لبنان، عراق و سوریه به این اقدام ترامپ اعتراض کردند، گفت: حتی در کشورهای غربی نیز شاهد آن بودیم که عده‌ای مخالف تصمیمات ترامپ هستند.

ساداتیان با اشاره به وضعیت نابسامان کشورهای عربی در منطقه خاورمیانه گفت: در شرایط فعلی تقریبا همه کشورهای عربی به دنبال این هستند که از قبل این انتقال پایتخت شرایطی در منطقه ایجاد کنند که با یک جنگ هم ایران را به عنوان محور صلح و ثبات منطقه و هم مجموعه مسلمانان را درگیر کنند در حقیقت این سناریو با طراحی اسرائیل و با اجرای عربستان در حال وقوع است.

کاردار سابق ایران در لندن افزود: اگر به ریشه تحرکات منطقه توجه کنیم واضح است که اسرائیل برای تامین امنیت خود همه را به بازی گرفته است حتی تحلیل گران معروف آمریکایی عنوان می‌کنند که ترامپ بازی اسرائیل را خورده و وارد این فضا شده است.

وی با بیان اینکه در این بازی عنصر و بازیگر اصلی عربستان است، تصریح کرد: کشورهایی که با آل سعود در این محور قرار گیرند نمی‌توان از آن‌ها انتظار اقدام خاصی داشت و بقیه کشورهای منطقه همچون سوریه و عراق که هنوز درگیر مسائل مربوط به داعش هستند و تازه از آن آزاد شدند یمن درگیری‌های خود را دارد و کشوری مانند عمان سعی می‌کند حالت بینابینی را در نظر بگیرد. مصر تمایل به محور عربستان و اسرائیل دارد و با این حساب هر کدام از کشورهای منطقه مواضی را اتخاذ کردند.

ساداتیان با اشاره به سخنان وزیر دفاع مالزی مبنی بر اینکه حاضریم برای دفاع از بیت المقدس نیرو به آنجا اعزام کنیم، ادامه داد: در این روند جریان دیگری به عنوان جریان اسلامی وجود دارد که فراتر از موضوع ملی گرایی به مسائل نگاه می‌کند و به نظر می‌رسد مالزی هم از این منظر موضوع را دنبال می‌کند.

کاردار سابق ایران در لندن با اشاره به اینکه هدف اصلی رژیم صهیونیستی این است که عامدانه اقدام تغییر پایتخت اسرائیل را انجام دهد، گفت: در حقیقت اسرائیل از این کار به دنبال ایجاد بحران در منطقه است، چون ایادی آن‌ها در منطقه به هر دری که زدند شکست خوردند. داعش نابود شد از سوی دیگر ایجاد بحران به وسیله همه پرسی در کردستان عراق با شکست روبرو شد موضوع استعفای سعد حریری نیز با درایت شخص حسن نصرالله و رئیس جمهور لبنان به بن بست رسید از این رو آن‌ها به دنبال آن هستند که با انتقال پایتخت اسرائیل به قدس بحران تازه‌ای در منطقه ایجاد کنند که البته به نظر می‌رسد این اقدام نیز اگر با عقلانیت و تدبیر مدیریت شود راه به جایی نخواهد برد.

وی راه حل برخورد مناسب با این اقدام را اتحاد جهان اسلام دانست و خاطرنشان کرد: نکته قابل ذکر و ضروری آن است که باید یادمان باشد به ویژه دولتمردان ایرانی که در سخنان خود به نحوی صحبت نکنند که موجب تحریک دشمن شوند و در زمین دشمن بازی کنند، چون دشمن به دنبال ایجاد درگیری و بحران است و حتی به دنبال آن است که آمریکا در منطقه درگیری نظامی ایجاد کند که این البته به نفع کشورهای اسلامی و ایران نخواهد بود.   انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بالانسر ایران و اسرائیل