Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح توسعه باغات در اراضی دیم کم بازده در کشور و استان سمنان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، شکرالله حاجی وند ظهر امروز در جلسه بهره‌وری آب و توسعه محصولات باغی در اراضی شیب‌دار سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهارداشت: طرح توسعه باغات در اراضی دیم کم بازده در کشور در راستای اجرای برنامه ششم توسعه عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح برای مناطقی که بالای 300 میلی‌متر بارندگی داشته باشند عملیاتی می‌شود افزود: با پراکنشی که در شیوه‌نامه این طرح مشخص‌شده این مناطق شناسایی می‌شود و طرح توسعه باغات در آن اجرایی می‌شود.

مدیرکل امور دفتر میوه سردسیری و خشک با اشاره به اینکه کارگروه این طرح هم در سطح کشوری و هم در سطح استان‌ها تشکیل‌شده است خاطرنشان کرد: این کارگروه با توجه به مطالعات و عملیات شناسایی در منطقه استان سمنان نیز راه‌اندازی شده است.

وی کاهش روان آب، سیلاب‌ها و افزایش نفوذپذیری خاک را از اهداف مهم این طرح برشمرد و گفت: 12 هزار هکتار در استان سمنان در قالب برنامه ششم توسعه در این طرح هدف‌گذاری شده و توسعه باغات در این اراضی انجام می‌شود.

حاجی وند با تأکید بر اینکه سال 96 برای توسعه باغات استان سمنان در 800 هکتار برنامه‌ریزی‌شده است یادآور شد: این در حالی است که در کل برنامه ششم توسعه 12 هزار هکتار از اراضی استان سمنان در راستای اجرای طرح توسعه باغات سامان‌دهی می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ‌بر 8 میلیون هکتار از اراضی کم بازده دیم در کشور برای اجرای این طرح مشخص‌شده است تصریح کرد: این طرح برای همه استان‌ها به یک‌شکل قابلیت اجرایی ندارد چراکه اقلیم‌های متعددی در مناطق مختلف وجود دارد و در برخی مناطق تبخیر آب بالا و در برخی مناطق تبخیر آب پایین است.

مدیرکل امور دفتر میوه سردسیری و خشک ابراز داشت: برای انجام عملیات کشت در این مناطق محدودیتی در حوزه انتخاب گونه ندارد و در هر استان چندگونه مشخص‌شده اما در کارگروه‌های استانی می‌توانند کشت سایر محصولات را نیز بررسی کنند.

انتهای پیام/

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • توسعه فضا‌های بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود