Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@14:01:01 GMT

امید به زندگی در ایران به بیش از ۷۵ سال رسید

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۸۹۴۰

امید به زندگی در ایران به بیش از ۷۵ سال رسید

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی گفت: امید به زندگی در ایران به بیش از ۷۵ سال رسیده که لازم است تا کیفیت زندگی و خدمات را نیز به همین میزان افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد دلبری ظهر امروز در مراسم افتتاحیه مرکز فرهنگی اجتماعی انوار آفتاب که در قم برگزار شد، اظهار داشت: توجه به سالمندان با توجه به افزایش روزافزون آن در جامعه امری ضروری و فوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بالا رفتن سن امید به زندگی در کشور را مورد توجه قرار داد و افزود: به‌ پاس خدمات ارزنده دستگاه‌های بهداشتی، درمانی و رفاهی که در  کشور در طول سال‌های اخیر انجام‌شده امید به زندگی در ایران به بیش از 75 سال رسیده که لازم است تا کیفیت زندگی و خدمات را نیز به همین میزان افزایش پیدا کند.

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی کشور با اشاره به وضعیت نه‌چندان مناسب سالمندان کشور گفت:  سالمندان و بازنشستگان کشور وضعیت خوبی ندارند و شایسته است تا تمهیداتی را برای  بهبود وضعیت آن‌ها در کشور انجام شود.

دلبری  ادامه داد: امروز در کشور ما  به ازای هر 9 نفر فرد شاغل یک فرد بازنشسته وجود دارد که بسیار نگران‌کننده است و ادامه این روند این تناسب نیز وضعیت وخیم‌تری را بر خود خواهد گرفت.

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی کشور تصریح کرد: باید آمادگی‌های جدی برای دوران بازنشستگی در کشور ایجاد شود چراکه یک فرد تقریباً یک‌سوم عمر خود را در  آن سپری می‌کند و امروز  نیز بزرگ‌ترین درد سالمندان مشکلات درمانی و فقر نیست بلکه مشکل تنهایی  و افسردگی سالمندان به‌خاطر دوری از کانون خانواده  است.

 وی با اشاره به اهمیت توسعه و رشد مراکز روزانه نگهداری از سالمندان خاطرنشان کرد: رشد مراکز شبانه بهزیستی سالمندان در کشور مناسب و در حد قابل‌قبول بوده ولی شایسته است ایجاد مراکز نگهداری سالمندان به سمت‌وسوی مراقبت و نگهداری از سالمندان در منازل آن‌ها سوق پیدا کند.

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی کشور ابراز کرد: نیاز بخش بزرگی از سالمندان کشور خود مراقبتی نیست بلکه بسیاری از آن‌ها نیازمند خدمات مشاوره‌ای، علمی هستند و کار مهم مراکز نگهداری از سالمندان نیز باید حفظ نشاط و روحیه سالمندان و جلوگیری از افسردگی و دست دادن حالت تنهایی باشد.

انتهای پیام/

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان