Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار همدان گفت: در مشاغل روستایی می‌توانیم تحولی را در این عرصه ایجاد کنیم بنابراین لازم است جلساتی با حضور نهادهای متولی برگزارشده و راه‌های استفاده از ظرفیت های موجود مورد بررسی قرار گیرد.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی تعالی پیش از ظهر امروز در کارگروه اشتغال شهرستان همدان با اشاره به اقدامات دستگاه‌های اجرایی و متولی در این عرصه اظهار داشت: در بخش ایجاد مشاغل خانگی عملکرد دستگاه‌های مربوط باید بررسی شود تا در صورت نیاز نهادهایی که توانایی جذب اعتبارات اشتغال را ندارند حذف‌شده و سهمیه آن ها به نهادهای دیگر اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر انجام مقایسه تحلیلی بین عملکرد شهرستان همدان با دیگر شهرستان‌های استان افزود: عدم استقبال مردم از طرح کارورزی به دلیل تبلیغات خارج از حدی بود که در ابتدای اجرای طرح انجام شد چراکه کارورزان پس از ثبت‌نام توقعات آن ها برآورده نشد.

فرماندار همدان با اشاره به معرفی 30  کارورز به واحدهای پذیرنده عنوان کرد: شهرستان همدان در سال 96 سهیمه‌ای 6 هزارنفری را در بخش اشتغال بر عهده گرفت که تا امروز تنها نزدیک به 25 درصد آن محقق شده است و این برای ما قابل‌قبول نیست.

وی بابیان اینکه در بخش اشتغال خانگی نیز اعتباری 6 میلیارد تومانی به شهرستان تخصیص‌یافته است  عنوان کرد: در این راستان به میزان  2 میلیارد تومان طرح اقتصادی به بانک‌های عامل معرفی‌شده  که با 500 میلیون تومان آن موافقت شده است.

 تعالی ابراز کرد: ما در مشاغل روستایی می‌توانیم تحولی را در این عرصه ایجاد کنیم بنابراین لازم است جلسات جداگانه‌ای  با حضور نهادهای متولی برگزارشده و راه‌های استفاده از ظرفیت های موجود مورد بررسی قرار گیرد.

وی خطاب به مسئولان شهرستان تاکید کرد: باید مشکلات موجود در عرصه طرح‌های اشتغال‌زایی در دستگاه‌های مربوطه موردبررسی قرار گیرد تا پس از بررسی نتایج، در صورت نیاز برای رفع این مشکلات جلساتی با مدیران کل نهادهای مربوطه در استان برگزار شود.

 انتهای پیام/

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم