Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- دبیرکارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران در چهارمین نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران، گفت: هزینه تعویض کاتالیست خودروهای حمل و نقل عمومی با شهرداری ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث کلانتری، پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه چهارمین نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران به ریاست استاندار تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در خصوص خروجی این جلسه لازم است که بگوییم، در ابتدای جلسه موضوع حمل و نقل عمومی شهر تهران مطرح شد و در این راستا مقرر شد کلیه تاکسی هایی که نیازمند تعویض کاتالیست هستند این امر صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری افزود: همچنین اتوبوس هایی که نیازمند نصب فیلتر دوده برای کاهش آلودگی هستند، چیزی نزدیک به ۳۰۰۰ از این اتوبوس ها این عملیات بر روی آنها انجام شود و شهرداری تهران نیز مقرر شد که این اقدام را انجام دهد و گزارش را به کارگروه اعلام نماید.

وی با اشاره به توسعه ریل و قطار شهری گفت: در این خصوص مقرر شد با توجه به اینکه در فصل پیش بینی بودجه هستیم مکاتباتی برای تامین منابع مالی با دستگاه های برنامه ریزی کشور صورت بگیرد و بایستی سالانه طبق قوانین و مقرراتی که داشتیم ۵ درصد سهم حمل و نقل های عمومی از مسافرت های درون شهری افزایش می دادیم و به حدود ۷۵ درصد می رساندیم ومتاسفانه الان این عدد را نداریم و ناوگان حمل ونقل عمومی در تهران یک ناوگان فرسوده محسوب می شود و نیازمند یک حمایت جدی هم از طریق منابع و مدیریت است که این اقدام صورت بگیرد.

 دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران درخصوص اجرای طرح کهاب که در حال حاضر شاید یک سوم این طرح به اجرا در آمده باشد اظهار داشت: طرح کهاب یکی از طرح هایی است که بخارات و آلایندگی های بنزین را در محیط کاهش می دهد و در صرفه جویی در مصرف و آلودگی ها و همچنین در هدایت آنها در نازل ها، تانکرها و مخازن نقش دارد و خوشبختانه این اقدام در ۲ مخزن عمده تهران انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مخزن های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی موظف شده تا طرح کهاب را در ۲ جلسه آینده انجام بدهد گفت: در ارتباط با نازل ها نیز قرار شده که یک کار فرهنگی و اطلاع رسانی مشترکا بین صدا و سیما و شرکت پخش فرآورده های نفتی صورت بگیرد که وقتی شهروندان برای خودروهای خود بنزین می زنند با یک اطلاعات کامل از شکل بنزین گیری انجام دهند تا شاهد ریختن بنزین و بخارات در محیط نباشیم در خصوص تانکرها هم اقدامات خوبی انجام شده که در این زمینه شرکت پخش فرآورده های نفتی گزارش های مناسبی را ارائه کرده است.

 دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران در خصوص زمان انجام بحث کاتالیست تاکسی و اتوبوس ها که به آن بودجه اختصاص داده اند در پایان اظهار داشت: در این جلسه اقدامات و مصوبات صورت گرفته رصد شده است و در جلسه گذشته نیز مشکل منابع مالی تعویض این کاتالیست ها مطرح شد که با اختصاص ۲۰ در صد از عوارض آلایندگی دریافتی توسط شهرداری ها برای اقدامات محیط زیستی موافقت شد که شهرداری ها بهانه ای برای تامین نشدن این منابع مالی را نخواهند داشت و در کوتاه ترین زمان باید شهرداری این اقدام را انجام بدهد و این گام باید توسط شهرداری برداشته شود و رانندگان تاکسی هیچ هزینه ای را نباید بپردازند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق