Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از سود روزانه یک میلیارد و 500 میلیونی شرکت های واسطه ای مدیران نفتی با اجرای طرح برندینگ خبر داد و گفت: این طرح یک نوع دلال تراشی و تحمیل بار مالی جدید برای دولت است.


حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، بورخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با اشاره به طرح برندینگ که در دستور کار وزارت نفت قرار دارد، گفت: در حال حاضر شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی در استانها، سوخت را مستقیم به جایگاهها می رسانند اما با تصمیم وزارت نفت قرار است شرکتهایی که عمدتاً افراد دست اندر کار آن بازنشستگان و مدیران وزارت نفت هستند، این کار را بر عهده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشکیل و رواج شرکت های واسطه ای تحت عنوان برندینگ خبر داد و افزود: بر اساس این تصمیم برخی مدیران وزارت نفت شرکتهای واسطه ای تشکیل می دهند و سوخت را از دولت و شرکت ملی پخش می گیرند و به جایگاهها می رسانند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه هیچ نیازی به تشکیل این شرکت ها نیست، افزود: با اجرایی شدن این تصمیم به ازای هر لیتر سوخت 10 تومان هزینه اضافه تر بر دوش دولت گذاشته می شود.

حاجی دلیگانی افزود: در حال حاضر متوسط مصرف روزانه بنزین در کشور حدود 70 میلیون لیتر است و اگر سوخت های دیگر مثل گازوئیل، نفت سفید را هم حساب کنیم، روزانه حدود 150 میلیون لیتر سوخت در کشور مصرف می شود که با اجرای طرح مذکور، هزینه جدید برای دولت ایجاد می شود و شرکت های واسطه ای سود سرشار از بیت المال می برند.

وی با تاکید بر اینکه نباید برای دولت هزینه جدید تراشید، تصریح کرد: در قبال این سود زیاد شرکت های واسطه ای، آنها وظایفی بر عهده گرفتند مثل رنگ زدن جدولهای جایگاههای سوخت، جاروکردن محوطه و تعمیر جایگاههای سوخت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه در همین زمینه در کمیسیون انرژی مجلس سوالی از بیژن زنگنه وزیر نفت مطرح شد، تصریح کرد: وزیر نفت توضیحات قانع کننده ای نداد و به همین دلیل سوال فردا سه شنبه در صحن مجلس مطرح می شود.

حاجی دلیگانی افزود: تصمیم گیری در این زمینه از اختیارات وزیر نفت نیست و این اقدام به ضرر منافع کشور است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع