Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از تسنیم، یافته‌های یک مطالعه تحقیقاتی حاکی از آن است که استفاده‌کنندگان از پروتزهای دندانی در خطر سوء تغذیه قرار دارند زیرا آنها نمی‌توانند غذای سالم بخورند.

بر اساس گزارش تلگراف، پروتزها و دندان‌های مصنوعی باعث می‌شوند تا دارندگان آنها به سختی بتوانند غذای سالم را بجوند و همین موضوع موجبات سوء تغذیه را در آنها فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان کالج کینگ لندن دریافتند همان‌طور که افرادی که دندان‌های خود را از دست داده‌اند در معرض سوء تغذیه قرار دارند به همان شکل افرادی که از دندان‌های مصنوعی استفاده می‌کنند نیز با این مشکل مواجه هستند.

در هر دو مورد، یعنی از بین رفتن دندان‌ها و کاربرد پروتزهای دندانی باعث از بین رفتن مفصل و ضعف ماهیچه‌ای می‌شود و می‌تواند فرد را در معرض خطر شکستگی‌های استخوانی قرار دهد.

به گفته محققان،کاربران پروتزهای دندانی، یا آنهایی که تعداد کمی دندان در دهان دارند به سختی می‌توانند میوه و سبزیجات فیبری و آجیل و گوشت که برای تغذیه خوب و سلامت ضروری هستند استفاده کنند.

اگرچه پروتزها باعث بهبود عملکرد جویدن می‌شوند اما نیروی نیش آنها خیلی ضعیف‌تر از دندان‌های طبیعی است به این معنی که کاربران اغلب از خوردن غذاهای خاص اجتناب می‌کنند.

محققان می گویند مطالعه نشان می‌دهد که بهداشت دهان و دندان و جلوگیری از از دست رفتن دندان‌ بسیار مهم است و از دست دادن آنها می‌تواند کمبود‌های غذایی اساسی در زندگی ایجاد کند.

یافته‌های این تحقیق در مجله Geriatrics & Gerontology International منتشر شده است.

701

پروتزهای دندانی سو تغذیه دندان دندانپزشکی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم خاموش استرس را بدانید

ایتنا - به گفته کارشناسان، علائم خاموش استرس را می‌توان به راحتی نادیده گرفت، اما تشخیص آنها برای حافظت از سلامت روان مهم است.
علائم قابل مشاهده استرس نسبتاً واضح است - تحریک پذیری، عصبانیت، بی‌حوصلگی، تنش عضلانی.

به گزارش ایتنا، دکتر عاصم شاه، مدیر جامعه روانپزشکی در کالج پزشکی بیلور در هیوستون، در یک بیانیه خبری گفت: «شاید نتوانید علایم را برای مدت طولانی پنهان کنید. اما خانواده، دوستان و همکاران بلافاصله متوجه آن خواهند شد. این درحالیست که علائم خاموش استرس ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا قابل توجه باشد. اگر منزوی و تنها باشید، هیچ کس به جز شما متوجه آن نمی‌شود.»

در حالی که برخی از استرس‌ها در زندگی طبیعی است، نظارت بر علائم خاموش آن مهم است. شاه گفت که اگر آنها در طول زمان بدتر شوند یا شروع به تداخل در زندگی روزمره کنند، ممکن است نشانه‌ای باشد که به کمک یک متخصص بهداشت روان نیاز دارید.

عاصم  شاه افزود:« علائم خاموش استرس می‌تواند زمانی باشد که افراد علاقه خود را به زندگی از دست بدهند. آنها از انجام کارهایی که زمانی از آنها لذت می‌ردند دست بر می‌دارند. آنها مضطرب، عصبی یا ترسیده‌اند و از کارهایی که قبلاً انجام می‌دادند اجتناب می‌کنند، زیرا تحت فشار قرار می‌گیرند.»

سایر علائم استرس خاموش شامل کاهش یا افزایش وزن، کندن عمدی موها یا جویدن ناخن است. برای مدیریت استرس، شاه توصیه می‌کند ابتدا با فعالیت بدنی و تکنیک‌های تمدد اعصاب شروع کنید.

عاصم شاه گفت: «می‌توانید مدیتیشن، تمرینات تنفس عمیق را امتحان کنید یا زمان با کیفیتی را با خانواده و دوستان بگذرانید. برای فعالیت بدنی، پیاده روی کنید، ورزشی که دوست دارید انجام دهید یا در یوگا یا تای‌چی شرکت کنید.»
 

دیگر خبرها

  • قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!
  • کشف محققان با کمک هوش مصنوعی: زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • نخستین داروی رشد مجدد دندان در جهان آزمایش می‌شود
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی