Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید همۀ ملت‌ها و کشورهای اسلامی تبدیل به یک جبهۀ متحد در مقابل رژیم جعلی صهیونیستی شوند و اگر مسلمانان در عمل متحد می‌شدند، این‌ها هرگز جرأت انتقال سفارت به بیت المقدس را نداشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان در جمع شورای اخوت و علمای شیعه و اهل‌تسنن افغانستان در اداره کل هلال‌احمر استان اصفهان اظهار داشت:  هرگاه سخن از اتحاد می‌شود، مراد اتحاد اعتقادی نیست که مثلاً شیعه سنی شود و یا سنی شیعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ابراز داشت: اعتقادات هر شخص برای او محترم است و اصلاً ما اجازه نداریم مسأله‌ای را به دیگری تحمیل کنیم و این دستور قرآن کریم است که می‌فرماید: «لَا إِکراهَ فِی الدِّینِ».

 

استاد حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اینکه مهم این است که باید برای اعتقاداتمان دلیل داشته باشیم، افزود: جایی که اتحاد بین شیعه و سنی مطرح است، مراد اتحاد عملی است که سعی کنیم در عمل کنار هم باشیم، روی اصول مشترک [توحید، نبوت و معاد] دقت کنیم، به یکدیگر احساس نزدیکی کنیم و نسبت به دشمنان مان جبهۀ واحدی باشیم.

 

وی با اشاره به ماجرای انتقال سفارت رژیم صهیونیستی تصریح کرد: آمریکایی که اساس اسلام را قبول ندارد، سفارت خود را از تل‌آویو به قدس شریف منتقل کرده است و می‌خواهد به مسلمانان ضربه بزند. 

 

آیت الله مهدوی ادامه داد: چقدر خوب بود همۀ ملت‌ها و کشورهای اسلامی تبدیل به یک جبهۀ متحد در مقابل رژیم جعلی صهیونیستی می‌شدند و اگر مسلمانان در عمل متحد می‌شدند، این‌ها هرگز چنین جرأتی نداشتند. 


نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان  تاکید کرد: البته همان‌گونه که ملاحظه می‌کنید، ملت‌ها کار خود را می‌کنند، ملت‌ها هم از بصیرت خوبی برخوردارند و هم ایستاده‌اند و امیدواریم به نتیجۀ مطلوب هم برسیم؛ اما متأسفانه دولت‌ها گاهی به‌خاطر حفظ حکومت شان، ارتباطاتی با آمریکا دارند؛ چنان‌که در ماجرای اخیر، انتقال سفارت، مشخص شده است با آمریکای جنایتکار همکاری و سکوت کردند.

 

وی گفت: ما وظیفه داریم این وحدت را هرچه بیشتر تقویت کنیم و عملاً به نمایش بگذاریم.

 

پایان پیام/126

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/حمله به سفارت ایران نشان دهنده استیصال رژیم صهیونیستی بود
  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • خودنمایی طارمی قبل از انتقال به اینتر؛ من هنوز زنده ام