Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از خانه ملت، محمدجواد ساداتی‌نژاد درخصوص بودجه وزارت علوم در سال 97، گفت: اگرچه بودجه دانشگاه‌ها حدود 12درصد رشد داشته و این میزان به نسبت متوسط رشد 8 درصدی کل بودجه در بخش هزینه‌های جاری قابل قبول است اما بودجه حوزه تملک و دارایی دانشگاه‌ها 20درصد و بخش تامین تجهیز آن‌ها حدود 10 درصد نسبت به سال 96 افت داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه دانشگاه‌های وزارت علوم نسبت به دانشگاه‌های وزارت بهداشت در حوزه‌های آموزش و پژوهش رشد کمتری داشته، گفت: دانشگاه‌های وزارت بهداشت حدود 18درصد و دانشگاه‌های وزارت علوم 12 درصد در این زمینه رشد بودجه‌ای داشته‌اند.

وی رشد منفی در حوزه تملک دارایی وزارت علوم را آسیبی برای موضوعات مختلف آموزشی دانست و گفت: کاهش بودجه در این حوزه نمی‌تواند به دلیل مازاد دانشگاه‌ها و فضای آموزشی در بسیاری از شهرها باشد لذا باید دلایل این کار را بررسی کرد.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه رشد بودجه پژوهشی به ویژه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری قابل ملاحظه است و این رشد بودجه نشان از درک اهمیت موضوع برای دولت دارد، افزود: اگرچه بودجه افزایش داده شده اما زمانی می‌توان از این اتفاق خوشحال بود که تمام و کمال نیز تخصیص داده شده و بر نحوه دخل و خرج آن مدیریت و نظارت شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: متاسفانه بسیار پیش آمده که بودجه خوبی تعریف اما تخصیص داده نمی‌شود اما رشد 30درصدی بودجه در حوزه علم و فناوری نشان از نگاه مساعد دولت به این مهم دارد.

ساداتی نژاد علم و فناوری وزارت علوم

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد