Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمهدی حسینی‌نژاد مترجم کتاب «در بازار اسیران» در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، گفت: این کتاب یک رمان واقعی در مورد زنانی است که زمانی اسیر داعش بوده اند. و در واقع کتاب شامل مصاحبه های نویسنده با «عبدالله» واسطه آزادی این زنان است.

وی افزود: در لابه لای حوادث رمان خواننده با نویسنده ای مواجه می شود که همراه با نوشتن، کار روزنامه نگاری را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به معنای دیگر کتاب شامل گفت و گوی های نویسنده با زنان داستان است.

حسینی‌نژاد درباره عبدالله راوی دوم کتاب، اظهار کرد: شغل عبدالله در ابتدا زنبورداری است اما به واسطه اسارت برادرزاده هایش توسط داعش به بهانه تجارت عسل به منطقه نگهداری زنان و کودکان ربوده شده اشراف پیدا می کند و بعد از نجات خویشاوندانش، به آزادی سایر افراد در بند داعش کمک می کند و بخشی از این کتاب، داستان افراد نجات یافته از زبان عبدالله است.

مترجم کتاب «خاطرات یک سگ عراقی»، گفت: با وجودی که هر یک از افراد نجات یافته از چنگال داعش داستان های مجزایی دارند اما رمان با یک پیرنگ واحد نوشته شده است.

وی با اشاره به اینکه این کتاب برای اولین بار است که به فارسی ترجمه می شود و در سال جاری میلادی به صورت همزمان به دو زبان عربی و انگلیسی منتشر شده است، افزود: همچنین ترجمه این کتاب به سایر زبان های ترکی، اسپانیای، ایتالیایی و... در بازار جهانی نشر توزیع شده است.

حسینی‌نژاد اضافه کرد: این کتاب با حق کپی رایت از نویسنده اثر دنیا میخائیل، قرار است توسط نشر نیماژ به چاپ برسد.

به گزارش ایسکانیوز، دنیا میخائیل نویسنده کتاب «در بازار اسیران» شاعر، نویسنده و روزنامه نگار آشوری‌تبار اهل عراق است. این نویسنده 1995 کشور عراق را ترک کرده است و هم اکنون مقیم آمریکا و فارغ التحصیل دانشگاه اوکلند است.

برخی از آثار وی شامل شب های عراقی، جنگ با جدیت کار می کند، خونریی دریا، خاطرات موجی خارج از دریا هستند. نویسنده کتاب تاکنون برنده جوایز مهم ادبی همچون جایزه قلم در سال 2006 و کاندید جایزه ادبی شیخ زاید در سال 2017 شده است.

پیش از این آثار این نویسنده به بیشتر زبان های زنده دنیا ترجمه شده است.

502

در بازار اسیران زنان فراری داعش عبدالله تجارت عسل

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • ۲ کتاب مناسب مداحان و منبری‌ها در راه نمایشگاه
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • بدرود آقای پل استر
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن