Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون شورای عالی صلح افغانستان اعلام کرد که این شورا در مورد درخواست مطرح شده از سوی مقامات ارشد دولت وحدت ملی این کشور مبنی بر تحریم گروه و رهبران طالبان از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد هیچ موضع رسمی نگرفته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، حبیبه سرابی گفت: این شورا در هر صورت تلاش هایش را برای به نتیجه رسیدن گفت و گوها صلح با مخالفان مسلح ادامه خواهد داد

عبدالله عبدالله رئیس اجرایی دولت افغانستان در جریان دیدار روز یکشنبه گذشته خود با «غیرت عمروف» رئیس کمیته تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد که به کابل سفر کرده بود؛ خواست تا گروه و رهبران طالبان به عنوان یک گروه تروریستی در فهرست تحریم های جهانی سازمان ملل قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط برخی کارشناسان سیاسی این درخواست عبدالله را مانعی در روند گفت و گوهای صلح برشمردند ؛ هرچند اکنون امیدی به احتمال موفقیت آن نمی رود.

سرابی اشاره کرد که دولت افغانستان عملکرد سیاسی و راهبردهای خود را خواهد داشت و افزود اگر گروه طالبان دور میز گفت وگوهای صلح حاضر شوند طبیعی است که اگر تحریمی هم به خواست دولت علیه این گروه وضع شده باشد ؛ لغو این تحریم ها نیز در زمان خودش قابل گفت وگو است .

این مواضع را معاون شورای عالی صلح افغانستان بعد از آن بیان می کند که طی دیروز و امروز برخی از منابع خبری در این کشور اعلام کردند که شورای عالی صلح این کشور با درخواست دولت از شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر وضع تحریم علیه طالبان مخالف است.

سرابی در این باره گفت که نشر چنین خبرهایی از آدرس شورای عالی صلح نادرست است اما امکان دارد برخی از اعضای شورای صلح به صورت انفرادی نظرات شخصی خود را بیان کرده باشند که طبیعی است این مواضع رسمی شورای عالی صلح نیست.

رئیس اجرائی دولت وحدت ملی افغانستان در دیدار با رئیس کمیته تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته بود که نام ملا«هیبت الله آخوندزاده» رهبر گروه طالبان و همچنین دیگر اعضای رهبری این گروه در فهرست تحریم های سازمان ملل اضافه شوند.

برخی منابع نزدیک به عبدالله دلیل این درخواست را تلاش دولت برای افزایش فشار بر طالبان به منظور قبول مذاکره و حضور پای میز گفت و گو تفسیر کرده اند.

محمد اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان نیز دیشب در دیدار رئیس کمیته تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد از این سازمان خواست که بخاطر شناسایی سرچشمه‌های حامیان مالی و تجهیز کنندگان تروریسم به شکل مشترک اقدام شود و برای خشکاندن منابع مالی تروریسم از جمله فروش مواد مخدر گام‌های عملی برداشته شود.

اشرف غنی در این دیدار تاکید کرد که پس از اعلام راهبرد جدید آمریکا برای افغانستان و کشورهای جنوب آسیا، تغییرات در منطقه ایجاد شده است و باید همه کشورهای منطقه از فرصت‌ به وجود آمده برای تأمین رفاه و امنیت منطقه، به گونه موثر استفاده کنند.

وی تاکید کرد کشورهایی که از تروریسم به عنوان ابزار استفاده می ‌کنند، باید بدانند که این پدیده، خطری برای منطقه و خودشان است و نیاز به مبارزه صادقانه و مشترک علیه همه گروه های تروریستی هست.
عمروف در هر دو دیدار خود با عبد لله و غنی وعده همکاری همه جانبه با افغانستان داد.

طالبان حضور خود را پای میز مذاکره منوط به خروج همه نیروهای خارجی از افغانستان کرده است و آمریکا نیز اعلام کرده که برای جلوگیری از ایجاد خلاء قدرت تا تسلیم گروه های مسلح و حضور در گفت و گوهای صلح از افغانستان خارج نخواهد شد و این شروط در میدان عمل تنها مفهوم تداوم درگیری دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران بر اهمیت پوشش بیمه‌ای یکی از داروهای نوین بیماران هموفیلی تأکید کرد.

به گزارش مهر، وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری‌های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های دارو‌های عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می‌کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم؟! واقعاً دور از انصاف است برای دارو‌هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش‌تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد روسیه شد
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه