Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@03:44:13 GMT

قیمت طلا کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۸۴۹۷

به گزارش پارس نیوز،

 در حالی که سرمایه گذاران در انتظار مشخص شدن نتیجه نشست دو روزه فدرال رزرو هستند، قیمت طلا پس از رسیدن به پایین ترین رقم حدود 5 ماه گذشته در جلسه قبل، امروز نیز کاهشی اندک مواجه بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.03 درصد کاهش به 1244 دلار و 14 سنت رسید.

قیمت هر اونس طلای آمریکا نیز امروز با 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

34 درصد افزایش به 1245 دلار و 90 سنت رسید.

بازارهای بورس، بازدهی اوراق خزانه داری آمریکا و ارزش دلار روز چهارشنبه و به دنبال پیروزی دوگ جونز دموکرات در انتخابات میان دوره ای سنا در آلاباما با کاهش مواجه بود. پیروزی دموکرات ها در این انتخابات ضربه ای سیاسی به ترامپ محسوب مبی شود.

به گفته یک تاجر هنگ کنگی، پیروزی جونز می تواند تاثیری افزایشی بر قیمت طلا و تاثیری کاهشی بر ارزش دلار داشته باشد. وی افزود، تقویت اخیر ارزش دلار می تواند منجر به برداشت سود در بازار شود و این نیز به قیمت طلا کمک خواهد کرد.

نرخ بهره در آمریکا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون دو بار افزایش یافته و تحلیلگران می گویند، سومین افزایش به میزان 25 صدم درصد تقریبا به صورت قطعی امروز اتفاق خواهد افتاد و نرخ بهره به 1.25 و 1.50 درصد برسد.

بازارها همچنین منتظرند تا ببینند در بیانیه امروز بانک مرکزی امریکا چه سرنخ هایی در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره در سال آینده داده می شود.

قیمت طلا به شدت نسبت به افزایش نرخ بهره در آمریکا حساس است زیرا چنین افزایشی موجب بالا رفتن هزینه فرصت سرمایه گذاری در بازار طلا و افت قیمت فلز زرد می گردد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟