Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@03:53:45 GMT

نشانه هاي ابتلا به سرطان پوست

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۸۶۹۳

نشانه هاي ابتلا به سرطان پوست

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا - متخصص راديوتراپي و انکولوژي با اشاره به نشانه هاي ابتلا به سرطان پوست گفت:قرار گرفتن در معرض مستقيم نور خورشيد مي تواند در ايجاد ضايعات پوستي و سرطان دخيل باشد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از روابط عمومي انجمن راديوانکولوژي ،دکتر سيد رضا خاندوزي در دومين کنگره بين المللي کلينيکال آنکولوژي و دوازدهمين کنگره ساليانه کلينيکال آنکولوژي ايران در ارتباط با موضوع سرطان پوست اظهار داشت: اين سرطان جزو شايع ترين سرطان ها در جهان بوده و شايد در ايران هم رتبه اول را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ضايعات پوستي پيش بدخيم خطر جاني براي افراد نداشته و مي تواند خود محدود باشد اما زماني که مشکلات پوستي تبديل به سرطان شد، نياز به درمان جدي توسط پزشک متخصص است.
اين متخصص راديوتراپي و انکولوژي با اشاره به اينکه سرطان پوست به طور کلي به 2 دسته سرطان هاي غير ملانومي و ملانومي تقسيم مي شوند، عنوان کرد: سرطان هاي غير ملانومي پيش آگهي خوبي داشته و با درمان صحيح و به موقع براي بيمار بيماري ريشه کن مي شود. همچنين ملانوم مي تواند بر اساس مرحله باليني بيماري در زمان تشخيص پيش آگهي خوب، متوسط و بد داشته باشد.
وي با بيان اينکه براي سرطان هاي غير ملانومي معمولا درمان لوکال يا موضعي کافي بوده، گفت: اين درمان شامل جراحي ضايعه و در صورت عدم امکان پاکسازي ضايعه، راديوتراپي است و در مورد سرطان هاي ملانوم آنچه که پيش آگاهي را مخدوش و بد مي کند درگيري غدد لنفاوي بوده که خيلي زود اتفاق افتاده و موجب شده که بيماري از حالت لوکال خارج و غدد لنفاوي ناحيه اي را درگير کند.
متخصص راديوتراپي و آنکولوژي افزود: اگر سرطان هاي ملانومي پيشرفته تر شوند مي توانند به ساير قسمت هاي بدن همچون ريه، کبد، مغز، استخوان و... متاستاز دهند و باعث فوت بيمار شوند.
دکتر خاندوزي در پاسخ به اين سوال که سرطان هاي پوست چه نشانه هايي دارند؟ گفت: انواع سرطان هاي پوست با يک ضايعه ي پوستي شروع ميشوند.
اما عواملي که به عنوان عامل خطر تعريف مي شوند عباتند از هر گونه ضايعه پوستي پيش رونده که حالت زخمي، حاشيه هاي نامنظم و تغيير رنگ داشته باشد است.
عضو انجمن راديوتراپي و آنکولوژي با بيان اينکه افراد درصورت بروز عارضه هاي پوستي بايد به پزشک مراجعه کنند، گفت: اين بيماران تحت نمونه برداري قرار گرفته و با مشخص شدن نتيجه آزمايش اگر لازم بود اقدامات بعدي جهت درمان بيمار صورت مي گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه سرطان هاي غير ملانومي پوست بيشتر قسمت هايي را که تحت تابش مستقيم آفتاب هستند درگير مي کند، گفت: اين نوع سرطانهاي پوستي در قسمت هاي مختلف سر و صورت، گردن و نواحي فوقاني قفسه صدري شايع ترهستند.
متخصص راديوتراپي و آنکولوژي افزود:عدم استفاده از کرم هاي ضد آفتاب، کلاه لبه دار و عينک آفتابي وقرار گرفتن در معرض نور مستقيم خورشيد، مي تواند در ايجاد اين ضايعات پوستي واين نوع سرطان موثر باشد.
وي خاطرنشان کرد: ضايعات پوستي تنها در 3 ماه تابستان ايجاد نمي شود ،لذا افرادبايد همواره از قرار گرفتن در معرض آفتاب شديد در ساليان متمادي پرهيز نمايند تا مبتلا به ضايعات پوستي نشوند.
دکترخاندوزي در پايان گفت: سرطانهاي پوست غيرملانومي اغلب در افراد مسن مشاهده مي شود، زيرا اين افراد سال هاي متوالي زير نور مستقيم آفتاب قرار داشته که منجر به تشکيل تدريجي اين ضايعات مي شود.
گفتني‌ست دوازدهمين کنگره سالانه کلينيکال آنکولوژي و دومين کنگره بين المللي کلينيکال آنکولوژي از امروز 22 آذرماه تا 24 آذر با حضور 12 سخنران خارجي در هتل المپيک تهران در حال برگزاري است.
** 9031**1440
**خبرنگار: عادل پازيار** انتشار: گلشن
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد