Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش عوارض خروج از کشور گفت: تصور بنده این است که خاستگاه این تصمیم درآمدزایی به هر قیمت برای دولت بوده و این موضوع امر به وجهه اجتماعی دولت آسیب می‌زند.

ناهید تاج الدین در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص افزایش عوارض خروج از کشور اظهار کرد: همان‌طور که می‌دانید  عوارض خروج از کشور در بودجه ۹۷ سه برابر شده، تا امروز این عوارض ۷۵ هزار تومان بوده که اکنون برای سفر اول ۲۲۰، سفر دوم ۳۳۰ و سفرهای بعدی ۴۴۰ هزار تومان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این افزایش عوارض برای جامعه حامل پیام منفی بوده و در خوش‌بینانه‌ترین حالت مردم احساس می‌کنند دولت به دنبال ایجاد الگوی مصرف اجباری  برای گردشگری داخلی است و می‌خواهد گردشگری داخلی را با محدود کردن گردشگری خارجی افزایش دهد که متأسفانه این بازاریابی بسیار ناشیانه‌ای برای رونق گردشگری داخلی بوده و عملاً نوعی بازاریابی منفی به حساب می‌آید و حتی اعتراض  رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری را نیز برانگیخته است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به جای این سیاست‌گذاری باید زیرساخت‌های گردشگری را در کشور توسعه دهیم. مثلاً در همین اصفهان  در سال ۱۳۹۲، حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تخت در هتل‌های اصفهان وجود داشته که این آمار در سال جاری به ۲۰ هزار تخت رسیده است، اما برای پذیرایی از توریست‌ها ما نیاز به افزایش ظرفیت تخت‌های اصفهان به ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تخت هستیم.

تاج‌الدین بابیان اینکه همه این موارد نشانه ضعف زیرساختی کشور در گردشگری است، تصریح کرد: در بدبینانه‌ترین حالت نیز مردم تصور می‌کنند دولت به سفر آن‌ها چشم طمع دوخته و حتی از محل سفر رفتن آن‌ها نیز به فکر کسب درآمد است درحالی‌که امروز بخش قابل توجهی  از سفرهای مردم، سفرهای درمانی است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در همین خصوص افزود: این تصور که  دولت بخواهد از این سفرهای  درمانی مردم درآمدزایی کند بسیار دردناک است. به‌جای این کارها باید توریسم سلامت در کشور ارتقا پیدا کند و مزیت رقابتی برای این بخش از توریسم ایجاد شود، چرا باید بسیاری از بیماران سرطانی ما برای مداوا به کشور ترکیه سفر کنند؟

وی در خصوص خاستگاه این تصمیم‌گیری گفت: تصور بنده این است که خاستگاه این تصمیم درآمدزایی به هر قیمت برای دولت بوده و این موضوع به وجهه اجتماعی دولت آسیب می‌زند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص سهم تفریح در سبد خانوارها گفت: در حال حاضر سهم  تفریح در سبد هزینه خانوار بین دو تا نهایتاً ۵ درصد است. بنابراین این تصمیم در جابجایی هزینه‌ها در سبد هزینه خانوار مؤثر نیست. ضمن آنکه  وقتی  سهم تفریح و فرهنگ در سبد هزینه‌ای کارگران؛ ماهانه فقط ۴۱  هزار تومان است.

وی گفت: این تصمیم به گردشگری کارگران چندان آسیبی نمی‌زند چون آن‌ها هزینه سفر خارج از کشور را ندارند که دولت بخواهد سفر آن‌ها را محدود کند بلکه این تصمیم سبک زندگی اقشار دیگری را  تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و به تدریج حتی  موجب فرار سرمایه نیز خواهد شد، چراکه سرمایه‌گذاران علاوه بر امنیت اقتصادی، امنیت روانی و احساس تکریم را مطالبه می‌کنند.

 تاج‌الدین اظهار کرد: برابر  آنچه در بودجه سال ۹۷ آمده قرار است حدود ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبارات عوارض به سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری  تعلق گیرد که بخشی از درآمد حاصل از آن صرف حمایت‌ از تورهای ورودی و عوارض خروج از کشور نیز در همین راستا وضع شده، اما این شیوه تخصیص شیوه‌ای منفی است و در خوش‌بینانه‌ترین حالت دست‌کاری دولت در الگوی مصرف گردشگری قلمداد می‌شود و همان‌طور که گفتم حتی خود سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز با آن مخالف است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد کشور با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد تا ۳۵ درصد گفت: دولت امسال ۲۰ درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفت که  ما در جلسه شورای معاونان در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم  که در پی آن ۳۰ تا ۳۵ درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با بیان اینکه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در قالب دانشکده‌های هنر و رسانه در چالوس گرد هم جمع شدند و مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مسائل آموزشی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند، گفت: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه همواره در خبر‌ها داشتیم که مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور شرکت می‌کردند، افزود: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، شش برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته بین دانش آموزان داردو اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده با چالش همراه شود.

وطهرانچی بیان کرد: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که امیدواریم با همت و تلاش موانع برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم و در این جنگ، نگاه هنر و رسانه نقش جدی را بازی می‌کند، تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند .

 

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه به کانال ۲۹ رسید
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه ‌به کانال ۲۹ رسید
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی