Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان ۸۰ هزار نفری پلدختر به همراه شهرهای رومشکان و ماژین در جوب لرستان با جمعیتی ۱۵۰ هزار نفری پزشک سونوگراف ندارد و سبب آوار‌گی مردم به ویژه مادران باردار و تهدید سلامتی آن‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، این روزها مردم شهرستان پلدختر نه تنها از درد بیکاری رنج می برند بلکه درد کمبودهای بخش بهداشت و درمان زخم آن ها را عمیق‌تر کرده است؛ مردم  شهرهای پلدختر، رومشکان و ماژین  در جنوب استان لرستان که حدود150  هزار نفر هستند تاکنون برای انجام سونوگرافی به پلدختر می‌آمدند اما حدود 2 ماه است که تنها بیمارستان این شهرستان پزشک سونوگرافی و رادیولوژی ندارد و مردم یا باید درد بیماری را تحمل کنندیا مسیر بیش از 100 کیلومتری با هزاران خطر را طی کرد و به مرکز لرستان کوچ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که دکتر  سونوگراف در بیمارستان امام خمینی وجود دارد روزانه دهها نفر از خدمات سونوگرافی استفاده می‌کردند ولی  حدود دو ماه است که   خدمات سونوگرافی  و رادیولوژی انجام نمی‌شود و مردم شهرستان  پلدختر وشهرهای اطراف آن ازجمله ماژین، کوهدشت و رومشگان  و توابع مجبور هستند برای انجام سونوگرافی به تنها پزشک سونوگراف که دربخش خصوصی کار می‌کند مراجعه یا به مرکز استان  مراجعه کنند که سبب بروز مشکلاتی برای مردم شده است.

کوچ به مرکز استان در نبود پزشک

این در حالی است نبود متخصص رادیولوژی و سونوگرافی در امر تشخیص پزشکان چون متخصیص زنان و زایمان، داخلی، اطفال، جراح را مختل کرده است با توجه به نیاز ضروری به این خدمات خصوصا برای زنان باردار، مردم  پلدختر وتوابع آن باید  رنج سفر به مرکز استان بکشند یا اینکه منتظر پزشک سونوگراف که اصلا مشخص نیست تا کی می‌آید باشند.

مرتضی  پیرزاده یکی از بیمارانی که با در قفل شده بخش سونوگرافی پلدختر مواجه بود به خبرنگار تسنیم گفت: به دلیل مشکل کلیه درد بارها به بیمارستان امام خمینی مراجعه کردم  که سونوگرافی  انجام دهم  ولی هر بار با به در بسته مواجهه می‌شوم و بخش غیردولتی هم هزینه‌ها زیاد است و با توجه به فصل سرما و هزینه‌های زیاد نمی‌توانیم به خرم آباد برای انجام سونوگرافی مراجعه کنیم.

وی افزود: هفته‌ای یکبار به بیمارستان مراجعه می‌کنم به امید اینکه بخش سونوگرافی باز باشد ولی هربار با در قفل شده این قسمت مواجهه می‌شویم ‌.

عزیز حاتمی یکی دیگر ازشهروندان پلدختری که نیاز به انجام سونوگرافی دارد  درگفت وگو با خبرنگار تصمیم در پلدختر گفت: به علت نبود پزشک سونوگرافی در بیمارستان امام خمینی مجبور شدم که سونوگرافی خود را در بخش خصوصی انجام دهم که بالای 100 هزار تومان هزینه برای من داشته است.

پزشک سونوگراف مرد برای خانم‌ها!

سمیه میرزایی  بیماری که از یکی از روستاهای دورافتاده پلدختر به بیمارستان مراجعه کرده به خبرنگار تسنیم گفت: بیمارستان  پزشک متخصص سونوگراف ندارد و ما بارها برای انجام سونوگرافی مراجعه کردیم که هربار سونوگراف در بیمارستان وجود ندارد که مجبوریم در این فصل سرما به خرم آباد برای گرفتن سونوگرافی مراجعه کنیم.

وی  تصریح کرد: هر متخصص سونوگراف که به این شهرستان می‌آید ماندگار نیست و خیلی زود از بیمارستان می رود و این در حالی است که نبود نیروی متخصص زن برای سونوگرافی در طی دوره‌های مختلف و استفاده از نیروی مرد برای سونوگرافی بیماران زن در پلدختر  ازمشکلات جدی و مهم مردم این شهرستان 80 هزار  نفری و  شهرهای اطراف آن  است ودرحال حاضر هم در نبود پزشک سونوگراف در بیمارستان یک پزشک مرد بخش خصوصی با حضور در بیمارستان مریض‌های اورژانسی وبستری را ویزیت می‌کند.

این بیمار پلدختری بیان کرد:  فرهنگ مردم منطقه پلدختر و مسلمان وشیعه  بودن همه مردم منطقه مراجعه به سونوگرافیست مرد را با مشکل مواجه می‌کند و چنین موضوعی را نمی‌پذیرد و از سوی دیگر همین‌طور  نبود پزشک سونوگراف هزینه بالایی به همراه دارد و اینکه به علت زمان‌بر بودن و فاصله 110 کیلو متری  با مرکز استان ،برای سلامتی زنان باردار خطرناک است که مسولان شهرستان واستان باید هر چه زودتر این مشکل را برطرف کنند.

سرگردانی بیماران در بی توجهی علوم پزشکی

شمس الدین فریدونی رئیس بیمارستان امام خمینی پلدختر درگفت وگو با خبرنگارتسنیم در پلدختر اظهار داشت: پزشکی که در بیمارستان امام خمینی وجود داشت به علت اینکه طرحی بوده طرح آن  تمام شده  و ابلاغ پزشک جدید هم زده شده ولی به دلایلی حاضر به آمدن با پلدختر نیست که همین مشکلاتی را برای ما به وجود آورده و در حال حاضر حدود 50 روز است که  پزشک سونوگرافی در بیمارستان امام خمینی وجود نداریم.

وی افزود: پزشک سونوگرافی  که ابلاغ آن از وزارت بهداشت ودانشگاه پزشکی لرستان زده شده که در بیمارستان امام خمینی مشغول به کار شود دنبال آشنا بازی است که به پلدختر نیاید و به  گفته خودش  که گفته اگر کاری  از دستم برای نیامدن به پلدختر بر نیاید دقیقه 90به پلدختر خواهد آمد.

رئیس بیمارستان امام خمینی پلدختر عنوان کرد: برای مریض‌های اورژانسی  وبستری با یک پزشک خصوصی قراداد بستیم که روزانه به بیمارستان می‌آید ولی فقط بیماران اورژانسی  را ویزیت می‌کند.

وی بیان کرد: درحال حاضر روزانه مراجعه  کننده برای انجام سونوگرافی داریم و روزانه حدود 70 نفر برای گرفتن سونوگرافی مراجعه می‌کنند که در روزهایی که پزشک داشتیم ماهانه حدود 2 هزار نفر از پلدختر وحومه سونوگرافی در بیمارستان انجام شده است.

چه کسی پاسخگوی جان بیماران پلدختری است؟

فریدونی تصریح کرد: چند روز پیش یک خانم با شکم درد برای گرفتن سونوگرافی مراجعه کرد وما مجبور شدیم اورا با آمبولانس به خرم آباد انتقال دهیم که در وسط راه تصادف کردند چرخ آمبولانس در آمد که فقط معجزه او را نجات داد ما دو روز پیش  سه خانم باردار رابرای انجام سونوگرافی به خرم آباد فرستادیم ودر بیمارستان شهید رحیمی سونوگرافی  انجام دادند  اگر در نبود پزشک سونوگراف زن  بارداری تلف شود چه کسی پاسخگوست؟

وی گفت: در حال حاضر فقط یک پزشک سونوگراف در بخش خصوصی در پلدختر مریض‌ها را ویزیت می‌کند و همان پزشک سه روز به مرخصی رفت و شهر پلدختر بدون هیچ گونه پزشک سونوگراف در بخش دولتی وخصوصی بود که اگر بیماری تلف شود معلوم نیست چه کسی پاسخگو است.

 

ناصر بابایی رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر در گفت‌وگو با خبرنگارتسنیم در پلدختر اظهار داشت: پزشکان متخصص شهرستان پلدختر با توجه به محرومیتی که دارد بیشتر آنها طرحی هستند و طرح نیروی  انسانی آنها حدود دو سال است که بر اساس محرومیت تقریباً حدود 21 ماه در پلدختر خدمت می‌کنند و به محض اتمام طرح این شهر را ترک می‌کنند و پزشک دیگری  جایگزین می‌شود.

وی عنوان کرد:  ما در بعضی رشته‌ها  وقتی پزشکان طرحشان  تمام می‌شود با توجه به اینکه وزارت بهداشت فارغ التحصیل در آن رشته ندارد که جایگزین شود بعضی مواقع یک سال در شهرستان بدون پزشک می مانیم مثل روانپزشک که سال گذشته در پلدختر نداشتیم ولی با توجه به فارغ التحصیلی تعداد در وزارت وزارت بهداشت یک  روانپزشک به ما اختصاص دادند.

جمعیت 150 هزار نفری بدون سونوگراف

بابایی گفت: یک ماه پیش دانشگاه علوم پزشکی ابلاغ پزشک سونوگراف را برای پلدختر  زده است ولی تمکین نمی‌کند و حاضر به آمدن به پلدختر نیست و تاکنون شروع به کار نکرده است  و متاسفانه یکی از نقاط ضعف وزارت بهداشت همین است که اهرم فشاری در این زمینه ندارد  که پزشکان را مجبور به رفتن به محل ابلاغشان کند ودرحال حاضر هیچ اهرم فشاری در دست ما نیست که  این پزشک سونوگراف را به پلدختر بیاوریم.

رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر تصریح کرد: پیگیری‌های ما برای آوردن این پزشک سونوگراف تاکنون  به نتیجه نرسیده است که درحال حاضر درحال اقدام قضایی وحقوقی علیه او هستیم.

وی بیان کرد‌: مردم پلدختر و شهرهای رومشگان و ماژین  که حدود150 هزار نفر هستند و تاکنون برای انجام سونوگرافی به پلدختر می‌آمدند درحال حاضر در مضیقه هستند که در نبود پزشک سونوگرافی یا باید به بخش خصوصی که هزینه‌های هنگفتی برای  آنها دارد مراجعه کنند ویا به مرکز استان و شهرهای دیگر بروند و در آنجا آواره شوند.

گزارش از فیروزه حاتمی

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!

به گزارش تسنیم از شیراز، در این اخبار ادعاشده بود که در این میهمانی تعدادی پزشک، با مصرف مشروبات تقلبی و دست‌ساز دچار مسمومیت شدند و در این بین یکی از پزشکان زن متخصص پوست و مو در شیراز جان باخته است و تعدادی دیگر به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان بستری‌ شده‌اند. 

همچنین در این گزارش اعلام شده که همسر این پزشک که فوق تخصص چشم بوده هر دو کلیه‌اش از کار افتاده و هم اکنون در کما به سر می‌برد.

دکتر مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اظهار بی‌اطلاعی از جزئیات این دورهمی مرگبار، گفت: ظاهراً این اتفاق در یک میهمانی شخصی رخ داده و پزشکان حاضر در این راسم اکثراً از بخش خصوصی بودند. 

وی با اشاره به اینکه تمام حاضران در این میهمانی پزشک نبوده‌اند، گفت: ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود. برخلاف آنچه که درباره تعداد مراجعه زیاد به بیمارستان پس از این میهمانی مطرح شده، اما ورودی زیادی به بیمارستان نداشته‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از خبرنگار تسنیم خواست که جزئیات بیشتر را از نظام پزشکی جویا شود.

تحقیقات در مورد فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد

در پی وقوع حادثه مسمومیت تعدادی در مهمانی خانوادگی و فوت یک پزشک، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز از تشکیل پرونده قضایی و ورود قاضی ویژه قتل استان به حا‌دثه مذکور خبر داد.

افشین محمدی دره شوری با بیان اینکه در جریان این پرونده تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه مسمومیت افراد حاضر در این مهمانی در بازداشت به سر می‌برند، گفت: دیگر عوامل، مسببین و معاونین احتمالی جرم نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

وی افزود در این حادثه در مجموع 6 نفر دچار مسمومیت شده‌اند و از این تعداد یک نفر فوت شده و سایر افر‌اد پس از اقدامات پزشکی در ساعات اولیه حادثه از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی با کذب خواندن بخشی از اطلاعات و حاشیه‌های غیر موثق انتشار یافته در فضای مجازی تأکید کرد: برخی مطالب منتشر شده گمانه زنی و اطلاعات فاقد اعتبار است و تنها دستگاه‌های متولی و مسئول با در نظر گرفتن حقوق شهروندی افراد و وضعیت تحقیقات پرونده اجازه ارائه اطلاعات را دارند.

دیگر خبرها

  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام