Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@06:55:31 GMT

ضرورت ایجاد اینترنت نوجوان در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۶۸۱۲

ضرورت ایجاد اینترنت نوجوان در فضای مجازی

به گزارش ایلنا، مهدی سالم، مدیر شبکه امید با تاکید بر ضرورت ایجاد اینترنت نوجوان، گفت: بخش‌هایی مانند خانواده درسا می‌توانند طی همکاری با شبکه امید برای ایجاد اینترنت نوجوان ورود جدی کرده و محتوای مناسب در دسترس آنها قرار دهند. در حال حاضر نوجوانان بیشترین زمان را در فضای مجازی سپری می‌کنند و این در حالی است که پیش از این، مدرسه و خانواده بودند که این فضا را پر می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه امید ادامه داد: هم اکنون که فضای مجازی هم به دو گروه قبلی اضافه شده، طبیعی است که باید فکری برای مدیریت آن کرد زیرا غالب نوجوانان در یک برهه سنی، گوشه‌گیر و منزوی می‌شوند که این انزوا اغلب به واسطه ابزارهای موجود در فضای مجازی شدت هم می‌یابد.

سالم در همین خصوص به حیطه فعالیت درسا اشاره کرد و افزود: تخصصی که زیست‌بوم مجازی درسا در آن کار می‌کند در صورتی که به سمت نوجوان پیش برود می‌تواند در شبکه‌های گسترده‌تری مورد استفاده قرار بگیرد و قطعا در چنین شرایطی شبکه امید هم از آن حمایت خواهد کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه هدف مجموعه‌های مختلف در حوزه کودک و نوجوان یکی است، باید فضا را مدیریت کرد و با تقسیم وظایف، به هدف مورد نظر دست یافت. خانواده درسا می‌تواند بخش فضای مجازی را بر عهده بگیرد و شبکه امید هم از آن حمایت لازم را به عمل خواهد آورد.

سالم ضمن بیان اینکه استفاده از فضای مجازی تنها یک بخش از ماجراست، تاکید کرد: کاربری فضا هم عامل دیگری است که باید با تولید محتوای مناسب آن را مدیریت کرد چراکه محتوای نوجوان از حساسیت بالایی برخوردار است و اگر تولیدکنندگان محتوا بتوانند در این حوزه برای ایجاد اینترنت نوجوان ورود جدی کرده و محتوای مناسب در دسترس آنها قرار دهند، نوجوانان هم می‌توانند از این فضا استفاده کنند. از سوی دیگر بخش‌هایی مانند خانواده درسا می‌توانند با تولید محتوای مناسب برای کودک و نوجوان، علاوه بر فراهم کردن چرخه اقتصادی مناسب، رسالت فرهنگی خود را هم در زیرساخت‌های فضای مجازی انجام دهد.

وی در پایان تاکید کرد: تعاملاتی در زمینه فضای مجازی بین شبکه امید و زیرست بوم مجازی درسا انجام شده است و این تعاملات ادامه خواهد داشت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • پربیننده‌ترین مسابقات ورزشی تاریخ در اینترنت
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی