Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دبیرخانه رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی مردمی قرآن و عترت کشور با تاکید بر این‌که مدیران قرآنی باید با مفاسد اجتماعی و ضدارزش‌ها مقابله کنند، اظهار کرد: بیش‌از ۴۰ مکتب انحرافی و نحله‌های ضاله وجود دارد که در قالب تشکل‌های دینی در قالب تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در جلسات خانگی بالاخص در جلسات بانوان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، حسین بهبودی در کارگاه آموزشی مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و کارشناسان قرآنی که به‌همت دفتر قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان و همکاری اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان و اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات مردمی ـ فرهنگی قرآن و عترت لرستان در سالن اجتماعات کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان برگزار شد، گفت: کار ما آموزش قرآن به قرآن‌آموزان است و از همین قرآن نیز باید نکات مدیریت را برداشت و از آنها بهره ببریم.

وی ادامه داد: در قرآن‌کریم آیات متعددی در رابطه با مدیریت داریم، یکی‌از این آیات که می‌توان برداشت کرد که یک مدیر در سطح کلان تا یک مدیر در سطح پایین، باید این ویژگی را داشته باشد، آیه ۴۰ سوره مبارکه حج با این مضمون «الَّذِینَ أُخْرِجُوا مِن دِیَارِهِمْ بِغَیْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن یَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِیَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ یُذْکَرُ فِیهَا اسْمُ اللَّهِ کَثِیرًا وَلَیَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن یَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ» است.

بهبودی با اشاره به اینکه در این آیه می‌خوانیم «همان کسانی‌که بناحق از خانه‏‌هایشان بیرون رانده شدند [آنها گناهی نداشتند] جز این‌که می ‎ گفتند پروردگار ما خداست و اگر خدا بعضی از مردم را با بعض دیگر دفع نمی ‎کرد صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مساجدی که نام خدا در آنها بسیار برده می ‎ شود سخت ویران می ‎‏شد و قطعاً خدا به کسی‌که [دین] او را یاری می ‎کند یاری می ‎ دهد چراکه خدا سخت نیرومند شکست ‏ناپذیر است»، اظهارکرد: اقامه نماز نمادی از ارتباط بنده با خداوند است و نمادی از عبودیت است، خداوند کسانی را یاری می‌کند که اگر در زمین به قدرتی دسترسی پیدا کردند، قدرتشان را در مسیر اقامه بندگی خداوند به‌کار بگیرند.

مسئول دبیرخانه رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی مردمی قرآن و عترت کشور خطاب به حاضران، گفت: شما به‌عنوان مدیران دینی و قرآنی باید همین کار را انجام دهید، یعنی اگر مؤسسه من منجر به عبودیت و اقامه بندگی خداوند نشود، مدیریت مؤسسه من، یک مدیریت قرآنی نیست، بنابراین باتوجه به این آیه نصرت الهی شامل حال آنهایی می‌شود که در مسیر اقامه بندگی خداوند حرکت کنند.

وی با اشاره به این‌که تخریب دیگران غیر مدیریت قرآن است، گفت: نکات مدیریتی که در قرآن وجود دارد حتی برای یک مدیرت سطح پایین و یا مدیریت یک خانه نیز کارایی دارد و می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

مسئول دبیرخانه رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی مردمی قرآن و عترت کشور، ادامه داد: قرار است مدیریت قرآنی ما منجر به توسعه فرهنگ دینی، ارزش‌های اسلامی و خوب و مطلوب الهی در جامعه شود و با مفاسد اجتماعی و ضد ارزش‌ها مقابله کند.

وی با اشاره به اینکه در قرائت و تجوید قرآن‌کریم جای دست‌کاری و تفسیر به رأی وجود ندارد یا کم است، این در حالی‌است که ما در تفاسیر شاهد نظرهای شخصی زیادی هستیم، عنوان کرد: بیش‌از ۴۰ مکتب انحرافی و نحله‌های ضاله وجود دارد که در قالب تشکل‌های دینی فعال هستند در قالب تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه و تفسیر صحیفه سجادیه در همین جلسات خانگی بالاخص در جلسات بانوان وجود دارند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد

در جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، مباحث درباره راه‌اندازی کانون نهج البلاغه در دانشگاه‌ها و همچنین تعیین مسئول و میزبان بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن تعیین تکلیف شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

گزارش مشکلات نمایشگاه قرآن و تعیین میزبان دوره آینده

در این جلسه چهار دستور قرآنی مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار گرفت. در ابتدا نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از شرایط برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه دادند و کم و کیف این حوزه مورد تحلیل قرار گرفت.

بر اساس تحلیل‌های عنوان شده و نظرات کارشناسان و نمایندگان، مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن نامه‌ای مبنی بر ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

در ادامه این نشست و پس از تحلیل‌های انجام شده در حوزه نقش دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، مقرر شد میزبانی بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن که در اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود، برعهده وزارت علوم باشد.

 

حفظ موضوعی ‌زمینه‌ای برای رواج "حفظ تخصصی قرآن" در کشور است

 

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم، در این جلسه گزارشی از جشنواره نهج‌البلاغه ارائه کرد. دانشگاه علوم پزشکی قم میزبانی این جشنواره را بر عهده داشته است.  

در این رابطه مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تأثیرگذاران حوزه نهج‌البلاغه تشکیل شود و در آن جلسه تصمیم‌سازی‌هایی در مورد فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه صورت گیرد.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت

یکی دیگر از دستورها که مربوط به ارائه گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و ارائه گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت بود، در این جلسه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

در این بخش و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در جلسه آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شده است تا در این رابطه در آینده تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی