Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی زرافشان چهارشنبه شب در گردهمائی توجیهی استقرار پایه دوازدهم در ساری افزود : استقرار پایه دوازدهم نسبت به استقرار پایه های قبلی شرایط ویژه تر و خاص تری دارد و یکی از موارد آن افزایش تعداد دانش آموزان این پایه است .
وی توضیح داد : در حالی که از آغاز اجرای نظام جدید آموزشی با استقرار هر پایه جدید ، پایه بالایی حذف و کمبودها از آن ناحیه جبران می شد ، اما در مهر 97 با استقرار پایه دوازدهم آمار دانش آموزان این پایه حدود دو برابر جمعیت دانش آموزی پایه قدیمی است که حذف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر آموزش و پرورش آمار دانش آموزان پایه دوازدهم در سال تحصیلی آینده را 900 هزار نفر اعلام کرد و افزود : در حالی که دانش آموزان پیش دانشگاهی که سال آینده حذف می شود تنها 430 هزار نفر است .
وی با تاکید بر این که برای استقرار پایه دوازدهم به معلم ، فضا و امکانات بیشتری نیاز است ، گفت که در بعد نیروی انسانی تنها یک سوم منابع انسانی مورد نیاز وجود دارد و بقیه باید تامین شود تا مدارس در مهر ماه سال 97 دچار چالش نیروی انسانی ، فضا و تجهیزات نشوند.
به گزارش ایرنا ، پایه دوازدهم آخرین مرحله از استقرار ساختار آموزشی 3-3-6 در آموزش و پرورش کشور است که جایگزین ساختار قبلی می شود.
ساختار آموزشی 3- 3 - 6 از سال تحصیلی 91 - 90 با استقرار پایه ششم آغاز شد و در سال تحصیلی جاری با استقرار پایه یازدهم ادامه یافت .
پایه دوازدهم سال تحصیلی آینده در حالی جایگزین پیش دانشگاهی می شود که با سه ساله شدن آموزش فنی و حرفه ای و کاردانش ، این دانش آموزان هم به پایه جدید اضافه می شوند.
** خروج یکصد هزار نیرو از بدنه آموزش و پرورش
معاون وزیر آموزش و پرورش با اعلام این که در حوزه نیروی انسانی یکصد هزار نیرو در حال خروج از بدنه آموزش و پرورش هستند ، گفت که بخشی از کسری نیرو را می توان از دانشگاه فرهنگیان و خرید خدمات جبران کرد.
وی افزود : همچنین برای حل چالش فضا نیز با ساخت و تغییر کاربری مدارس تا حدودی سعی در حل مشکل داریم.
زرافشان گفت : شناسنامه مدارس نیز در این راستا تهیه می شود که ظرفیت موجود و فعال و اسمی مدرسه را از نظر فضا و نیروی انسانی مشخص می کند و ساماندهی در فضاها و استفاده حداکثری از فضاها برنامه مورد توجه است که این یک کار میدانی برای مدیران است.
وی افزود : در حال حاضر 105 هزار مدرسه در کشور وجود دارد که باعث افتخار نیست برای این که 46 هزار از این تعداد زیر 50 نفر دانش آموز دارند که به معنای هدر رفتن منابع ، فضا و نیروی انسانی است .
وی تجمیع مدارس را موجب صرفه جویی در نیروی انسانی دانست و بر ضرورت بررسی و سازماندهی مدیران در این زمینه تاکید کرد.
گردهمائی توجیهی استقرار پایه دوازدهم در مازندران با حضور معاونان آموزش متوسطه شهرستان ها و مناطق استان در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد.
خبرنگار : رضا غلامی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7335/1654

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی موحدی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی تا نوزدهم اردیبهشت و دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی که دو امتحان هماهنگ کشوری دارند تا هشتم خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که امتحانات پایه متوسطه اول از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود، اضافه کرد: به مدیران مدارس متوسطه اول اعلام شده دو روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل تا دانش‌آموزان برای شرکت در امتحانات آماده شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد.

وی گفت: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم (پایه‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲) هم تا نوزدهم اردیبهشت دایر است و بعد از آن باید برای شرکت در امتحانات نهایی که به صورت هماهنگ کشوری است، آماده شوند.

موحدی ادامه داد: امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا سی‌ام خرداد تمام می‌شود.

وی گفت: برنامه‌های امتحانی پایه متوسطه اول به همه شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده و امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار خواهد شد.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان فقط امتحانات هنرستان‌های فنی و کار و دانش به صورت داخلی است و سوالات در مدرسه طراحی می‌شود.

وی همچنین به تجهیز ۹۲ حوزه امتحانی در استان اشاره کرد و افزود: این حوزه‌ها مجهز به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال یاب هستند.

موحدی همچنین گفت: ۸ حوزه تصحیح به صورت الکترونیکی داریم که برگه‌های امتحانی پس از رونوشت‌برداری بر روی سامانه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: دو تصحیح کننده از نقاط مختلف کشور برگه‌های امتحانی را بدون اعمال نظر نمره می‌دهند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان