Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد، دست‌کم 6700 مسلمان روهینگیایی در طول یک ماه پس از بروز خشونت‌های گسترده در ماه اوت کشته شدند.

ایران آنلاین /همچنین سرشماری پناهجویان فراری به بنگلادش نشان می‌دهد تعداد آوارگان بیش از آمار رسمی ۴۰۰ مورد است که میانمار اعلام کرده است.

 سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد: "این واضح‌ترین نشانه‌ای است که بیانگر خشونت گسترده مقام‌های میانماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" ارتش میانمار این خشونت‌ها را به "تروریست‌ها" نسبت می‌دهد و هرگونه اقدام اشتباه را رد می‌کند.

به گفته این سازمان، بیش از ۶۴۷ هزار مسلمان روهینجایی از ماه اوت به بنگلادش فرار کردند. یافته‌های این گروه امدادی همچنین نشان می‌دهند، دست‌کم ۹۰۰۰ روهینجایی بین ۲۵ اوت و ۲۴ سپتامبر در میانمار مرده‌اند که می‌تواند عللی از جمله غرق شدن و یا مرگ طبیعی داشته باشد.

این گزارش تاکید دارد، در "محتاطانه‌ترین حالت برآورد" دست‌کم ۶۷۰۰ تن بر اثر خشونت‌ها کشته شده‌اند و این شامل دست‌کم ۷۳۰ کودک زیر سن پنج سال می‌شود. پیشتر نیروهای مسلح میانمار مدعی شده بودند که حدود ۴۰۰ تن کشته شده‌اند که اکثر آنها را "تروریست مسلمان" نامیده بود.

گزارش‌های متعددی از سوی روزنامه‌نگاران و محققان بر پایه مصاحبه با پناهجویان روهینجایی صورت گرفته است و رد کردن اوضاع انسانی اسفناک و نقض‌های حقوق بشری که عمدتا به دست نیروهای امنیتی میانمار رخ داده است، دشوار است. آمارهای تحقیق‌شده سازمان پزشکان بدون مرز نشان می‌دهند، این عملیات سرکوب‌گرایانه ارتش میانمار به حدی وحشیانه بوده که ممکن است در دادگاه بین‌المللی کیفری برای جرایم علیه بشریت مطرح شود.

سیدنی ونگ، مدیر پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز گفت: آنچه ما فاش کردیم، حیرت‌انگیز بود؛ هم به لحاظ شمار افرادی که گزارش دادند یک عضو خانواده‌شان در نتیجه خشونت‌ها کشته شده و روش‌های وحشتناکی که بر اثر آنها آن افراد کشته و یا شدیدا زخمی شده‌اند. براساس آمار ما، ۶۹ درصد از مرگ‌های مرتبط با خشونت بر اثر شلیک تیر، ۹ درصد بر اثر سوخته‌ شدن روستاییان در خانه‌هایشان و پنج درصد بر اثر ضرب و شتم منتهی به مرگ است.

سازمان پزشکان بدون مرز همچنین اعلام کرد، در میان کودکان روهینجایی زیر پنج سال، بیش از ۵۹ درصد بر اثر شلیک گلوله، ۱۵ درصد بر اثر سوختگی، هفت درصد ضرب و شتم منتهی به مرگ و دو درصد بر اثر انفجار مین کشته شدند.  / ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند

به گزارش فارس، «الکساندر دو کارو» نخست وزیر بلژیک می‌گوید که شهرک نشینان محکوم شده در خشونت علیه فلسطینیها در کرانه باختری و یا دیگر مناطق فلسطینی باید موضوع تحریمهای مسافرتی قرار بگیرند. 

وی تاکید کرده است که دولت بلژیک چند هفته است که قصد دارد دسترسی شهرک نشینان محکوم به خشونت علیه فلسطینیها را به خاک این کشور ممنوع کند. 

این تصمیم دولت بروکسل چند روز پس از آن مطرح می‌شود که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن صدور روادید این کشور برای  شهرک نشینان اسرائیلی محکوم به خشونت در کرانه باختری و ورود آنها به خاک ایالات متحده آمریکا را ممنوع کرده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این موضع آمریکا گفت، بلینکن به مقام‌های اسرائیلی هشدار داده بود که تل آویو باید اقدامات بیشتری را برای توقف خشونت‌های افراطی علیه فلسطینی‌ها انجام داده و افرادی را که مسئول این اقدامات هستند، مقصر بداند.

الکساندر دوکارو با اشاره به مواضع واشنگتن در این زمینه گفت: وزیر خارجه ایالات متحده نیز همین موضع را اتخاذ کرده و ما با همکاران آمریکایی خود در تماس هستیم تا بررسی کنیم که چگونه می‌تواند این تحریم در واقعیت عمل کند. 

نخست وزیر بلژیک افزود: ما در لحظه بسیار حساسی هستیم و احترام به حقوق بشر، احترام به جان انسانها، توقف کشتار غیرنظامیان بیگناه، باید برای همه در اولویت باشد.

مقامات آمریکایی پیش از این گفته بودند که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور در جریان سفر هفته گذشته خود به اراضی اشغالی موضوع خشونت شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینیها را با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم در میان گذاشته است.

دیگر خبرها

  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • تصادف در جاده رشت - انزلی ۱ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه یک کشته برجای گذاشت