Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@08:27:43 GMT

سرطان سینه در این مناطق شایع تر است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۷۴۹۰

صراط:عبادالله فلاحی عصر چهارشنبه در نخستین سمینار سرطان با عنوان با «امید از سرطان تا سلامت» اظهار داشت: با وجود افزایش دانش در خصوص بیماری های مختلف ولی تاکنون متخصصان پزشکی برای بیماری سرطان درمان قطعی نیافته اند ولی می توان با اقدامات پیشگیرانه و تشخیص در مراحل ابتدایی از عوارض آن به شکل قابل ملاحظه ای کاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش مهر وی اضافه کرد: میزان ابتلای افراد در دهه های اخیر به این بیماری افزایش یافته است که می توان یکی از مهم ترین عوامل بروز آن را نوع زندگی و تغذیه افراد ذکر کرد ولی بر اساس یافته های علمی میزان بروز سرطان سینه در مناطق کمتر توسعه یافته بیشتر است.

رئیس سازمان نظام پزشکی ایلام گفت: تحرک بدنی در گذشته در زندگی افراد نمود بیشتری داشت و بیشتر فعالیت ها به شکل یدی صورت می گرفت ولی با رشد فناوری ها و استفاده از ماشین آلات روز به روز از نقش عوامل انسانی در کارها کاسته می شود که همین عامل به افزایش وزن افراد که از دلایل بروز بیماری سرطان است، می افزاید.

فلاحی تغذیه با استفاده از موادی که دارای افزودنی های شیمیایی هستند را نیز در بروز این مسئله دخیل دانست، بطوریکه در ایران سن ابتلا به سرطان به ۴۵ تا ۵۵ سال رسیده در حالیکه این سن در سایر کشورها حدود ۵۵ تا ۶۵ سال است.

وی با ذکر اینکه سالانه حدود ۷ هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می شوند، گفت: حوزه های کاری در زمینه بیماری سرطان بسیار زیاد است که از مهم ترین آنها می توان به پاتولوژی دو مرحله ای سرطان پستان، فاکتورها و غربالگری و تشخیص سرطان پستان، پیدمیولوژی سرطان پستان در ایلام، ملاحظات ژنتیکی، ریسک ارزیابی های توده های پستان، روش های تصویربرداری و سرطان پستان، اصول درمان جراحی و اصول درمان مدیکال اشاره کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی