Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:21:59 GMT

اشتغال و بی آبی دو معضل مهم هرمزگان است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۷۷۲۳

اشتغال و بی آبی دو معضل مهم هرمزگان است

‌نماینده مردم هرمزگان در مجلس با بیان اینکه اگر به فکر نباشیم، جمعیت بومی هم از سرزمین خود می‌روند و افسوس عدم برنامه ریزی اکنون خود را می‌خوریم، گفت: اشتغال و بی آبی دو معضل مهم استان است که باید برای رفع آن فکر جدی کرد.

‌به گزارش ایسنا، ‌احمد مرادی صبح امروز در دومین گردهمایی استانداران ادوار هرمزگان با بیان اینکه با 14 استاندار در طول این مدت کار بوده‌ام، تصریح کرد: اقای همتی در این مدت برنامه‌های خوبی ترسیم کرده است و ‌امیدوارم در طول مسیر بتواند گام‌های موثری انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی استانداران تعصب خاصی به هرمزگان داشته و شناخت خوبی دارند، اظهار کرد: هرکدام از استانداران در طول این مدت سهمی در توسعه هرمزگان داشته‌اند.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه ظرفیت بی‌نظیری در هرمزگان وجود دارد و اگر محور را دریا قرار دهیم، اضافه کرد: اگر برنامه‌ها را براساس آن دنبال کنیم در حوزه گردشگری، صیادی و تجارت می‌توانیم به توسعه درخشانی برسیم.

مرادی خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی همه اشتغال است و اکنون با توجه با تمامی اقدامات صورت گرفته بیش از 57 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد خمینی(ره) بوده و دو تا سه هزار خانوار در نوبت هستند و این زیبنده استان هرمزگان با این ظرفیت عظیم نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه هرمزگان مانند بوشهر و خوزستان از ظرفیت‌های عظیمی برخوردار است و درآمد زیادی به کشور تزریق می‌کنند، اضافه کرد: اما وضعیت هر سه استان نامطلوب است، به طور مثال معاون وزیر نفت عنوان‌ می‌کرد وقتی آمدم بندرعباس و از پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردم، دیدم هرمزگان چقدر توسعه یافته و گفتم باید به محلات بروی ببینی وضعیت استان چگونه است.

وی با بیان اینکه طرح آمایش سرزمینی مناسبی وجود ندارد و استانداران بلاتکلیف مانده‌اند، افزود: استانداران براساس تجارب خود کار می‌کنند و نقشه راهی ندارند.

مرادی با اشاره به اینکه در منطقه آزاد کیش اکنون جمعیت بومی‌ها به حداقل رسیده است و جمعیت اغلب کیش جمعیت ماندگار نیست، عنوان کرد: در جزیره هرمز 90 درصد خانوار تحت پوشش کمیته امداد خمینی(ره) هستند و این وضعیت زیبنده نیست.

‌وی در پایان گفت: به طور حتم این گردهمایی می‌تواند گره گشای مشکلات استان بوده و برای توسعه هرمزگان مثمرثمر واقع شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با معتمدان و فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندر کنگ با شمردن زیبایی‌های بصری و تاریخی این شهر اظهار کرد: بندر کنگ نماد و تبلور زیبایی و هنر سنتی مردم هرمزگان است و تصویری که از این بندر و مردمان شریف آن به ذهن می‌رسد همدلی، انصاف، تعادل، زیبایی و تاریخ عمیق منطقه است.  

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان به سرعت در مسیر صنعتی شدن و توسعه قرار گرفته است، افزود: در استان طرح‌های صنعتی و پالایشگاهی متنوعی از جمله در حوزه فولاد آغاز شده که در سالیان آتی سبب توسعه صنعتی استان خواهد شد.  

استاندار هرمزگان نگرانی مهمی که در مسیر توسعه وجود دارد را لطمه دیدن فرهنگ و هویت تاریخی و بومی استان بر شمرد و گفت: نگران هستیم که توسعه صنعتی خدشه‌ای به هویت، فرهنگ و معماری بومی و در کنار آن به محیط زیست استان وارد کند که سعی داریم با طرح‌های درختکاری، کنترل و ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب شهر بندرعباس در مسیر صیانت از محیط زیست گام برداریم.

دوستی همچنین تربیت نیروی انسانی را وجه مهم توسعه پایدار دانست و بیان کرد: احداث دانشکده پزشکی درشرق و غرب، راه‌اندازی ۲۸ هنرستان جوار صنایع و هنرستان انرژی اتمی در حوزه صیانت از نیروی انسانی اجرا شده تا نگرانی‌ها در این حوزه‌ها کاهش یابد.  

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، هویت و فرهنگ را شاخص غالب در خلق مزیت‌ها برشمرد و گفت: در هر مسئله‌ای مردم پای‌کار بوده‌اند اتفاقات مهمی رقم خورده و شما مردم فهیم بندر کنگ از فرهنگ و معماری خاص منطقه صیانت کرده‌ و عاشقانه هوای هویت و معماری بومی را داشته‌اید که بسیار قابل تقدیر و لازم است که فرهنگ و معماری بندرکنگ بعنوان «نماد» معرفی شود.

وی بر ایجاد کمیته تخصصی برای بندر کنگ تاکید و اظهار کرد: موارد مطرح شده بررسی و در خرداد ماه جلسه ای به‌منظور تصمیم‌گیری در بندرکنگ برگزار می‌کنیم تا بتوانیم نقشه راه توسعه را شهر ترسیم و بر مزیت‌هایی همچون گردشگری، تجارت و شیلات شهر تمرکز کرده و زنجیره‌های ارزش را بر روی این مزیت‌ها تعریف کنیم.  

مهدی دوستی همچنین با تاکید بر اینکه نیاز است از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری در این شهر استفاده شود، افزود: پیشنهاد می‌کنم همایش سرمایه‌گذاری ویژه بندرکنگ برگزار و در آن از سرمایه‌گذاران و علاقمندان به فعالیت در حوزه‌های مختلف اقتصادی دعوت شود تا با مزیت‌های نسبی و ظرفیت‌های منطقه بهتر آشنا شوند.  

به گزارش ایسنا، در این جلسه جمعی از معتمدان و فعالان حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندرکنگ در کنار مسئولان شهرستان بندرلنگه در سخنانی مطالبات و درخواست‌های مردم از استاندار هرمزگان را مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟