Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ؛ به نقل از فرهنگ کده؛ گزیر، بزرگترین روستای غرب هرمزگان از توابع بخش مرکزی شهرستان بندرلنگه است که این روستا در  ۲۰ کیلومتری شمال شهر کنگ واقع شده و با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند.

سید حسن هاشمی، عضو شورای روستای گزیر شهرستان بندرلنگه در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده فقدان جایگاه سوخت‌رسانی معضل اساسی مردم روستای گزیردانست و  اظهار کرد: یکی ازمشکلات اساسی مردم روستای گزیر فقدان جایگاه سوخت به‌منظور سوخت‌گیری خودروها است که سبب نارضایتی اهالی این منطقه از وضعیت فعلی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین روستای غرب هرمزگان جایگاه سوخت ندارد

عضو شورای روستای گزیر با بیان اینکه مردم این روستا به دلیل حیطه کاری روزانه نیازمند مصرف چندین لیتر سوخت هستند که گران‌تر از نرخ مصوب دولتی خریداری می کنند، گفت: بنزین مورد نیاز اهالی روستای گریز توسط مغازه‌داران و گران به دستشان می‌رسد و یا مردم این منطقه مجبور به پرداخت هزینه اضافی برای تهیه سوخت مورد نیاز خود به شهرهای همجوار هستند .

هاشمی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۵۰۰ دستگاه موتورسیکلت ،بیش از ۸۰۰ دستگاه خودرو سبک ، ده‌ها دستگاه ماشین سنگین و نیمه سنگین ،حدود ۱۵۰ عدد موتور پمپ کشاورزی و چندین کارگاهی که نیاز به سوخت دارند در این روستا وجود دارد، تصریح کرد: این ظرفیت ها نشان از ظرفیت بالای روستای گزیر برای ایجاد جایگاه سوخت دارد که متاسفانه مسئولان امر نسبت به این موضوع بی توجه هستند.

کمبود فضای آموزشی در بزرگترین روستای غربی هرمزگان

وی، کمبود فضای آموزشی و وجود دو مدرسه تخریبی را یکی دیگر از مشکلات روستا عنوان کرد و گفت: کمبود یک فضای آموزشی دبیرستان دوره اول دخترانه که موجب شده دانش آموزان در شیفت بعد از ظهر  بر روی صندلی های مدرسه  ابتدایی می نشینند.

وعده ۱۷ ساله مسئولان جهت نوسازی شبکه آبرسانی در گریز بر زمین ماند!

عضو شورای روستای گزیر بیان کرد: به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی روستای گریز روزانه مقدار زیادی آب هدر می رود که  با وجود پیگیری های هفت ساله تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.   نبود برق و جاده بین مزارع معضلات کشاورزان گریز   هاشمی، نبود برق و جاده بین مزارع را یکی از معضلات کشاورزان این منطقه عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه شغل اصلی مردم روستای گزیر کشاورزی و در آمد آنها از این راه تامین می شود تقاضای مردم هم برای اجرای این پروژه زیاد است.     وی تصریح کرد: بالا بودن بدهکاری دهیاری روستای گزیر بندرلنگه در دوره جدید به دلیل استانی کردن درآمد مالیات برارزش افزوه شهرستان از مشکلات دیگر این روستا است وهمچنین با توجه به اینکه یک دستگاه لودر داریم نیاز به یک کامیون برای کسب درآمد دهیاری هستیم.       احداث جاده گزیر- حمیران مطالبه مردم گریز   هاشمی بیان کرد: احداث جاده گزیر- حمیران به دلیل نزدیک بودن ۲۸کیلومتر مسیر به مرکز استان برای تمام روستاهای منطقه، یکی از مطالبان اهالی روستای گزیر است که از مسئولان خواستار سریع تر احداث این جاده هستیم.   وی، ایجاد اشتغال برای جوانان، به کار گیری جوانان روستا در صنایع منطقه و استان، فرسوده بودن ماشین زباله از دیگر مشکلات این روستا دانست.   نبود پمپ بنزین در گزیر  به مرز بحران رسیده است
  صابری، بخشدار مرکزی شهرستان بندر لنگه در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، اظهار کرد:مسئله عدم وجود پمپ بنزین در گزیر از معضل گذشته و به مرحله بحران رسیده است.  

بخشدار مرکزی شهرستان بندر لنگه عنوان کرد: با توجه به قطب کشاورزی بودن گزیر و تعداد وسیله نقلیه هایی که در خود گزیر و روستاهای اطراف است راه اندازی جایگاه سوخت رسانی امری ضروری می باشد که در حال حاضر پیگیر آن هستیم.

روستای گزیر در ۲۰ کیلومتری شمال شهر کنگ و با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار و ۸۵۰ نفر در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی