Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-28@20:14:13 GMT

تیلرسون : در همکاری با پاکستان دچار مشکل شده ایم

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۷۹۴۶

رویداد۲۴-وزیر امور خارجه آمریکا گفت: از چند سال گذشته همکاری با پاکستان ما را گرفتار کرده و نمی‌توانیم خواسته‌های خود را از اسلام‌آباد برآورده کنیم.«رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا گفت: از چند سال گذشته همکاری با پاکستان مانند مخمصه‌ای ما را گرفتار کرده و نمی‌توانیم خواسته‌های خود را از اسلام‌آباد برآورده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیلرسون در صحبت برای اعضای وزارت امور خارجه آمریکا در واشنگتن گفت: پاکستان یک متحد مهم و با ارزش برای آمریکا است اما با این کشور دچار مشکل شده‌ایم.
وی افزود: سعی در عادی‌سازی روابط با پاکستان داریم و تلاش ما این است که بر سر منافع مشترک با اسلام‌آباد به توافق برسیم.
رکس تیلرسون اظهار داشت: در مذاکره با پاکستان ملاحظه نداریم و بدون تعارف اختلافات خود با این کشور را مطرح می‌کنیم.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: اجرای سیاست دونالد ترامپ برای جنوب آسیا اولویت سیاست خارجی واشنگتن است زیرا نخست وزیر در این سیاست تصمیمات مهمی برای کشورهای منطقه گرفت.
تیلرسون تأکید کرد: حفظ نیروی نظامی در افغانستان و ادامه جنگ با طالبان اقدامی شجاعانه از جانب ترامپ است که این روند را ادامه خواهیم داد.
این خبر در حالی منتشر می‌شود که چندی پیش «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا در آستانه سفر به پاکستان گفت: پاکستان باید در عمل اقدام علیه تروریسم را ثابت کند بنابراین مطالبات واشنگتن در این زمینه را تکرار خواهم کرد.
بیشتر کارشناسان پاکستانی سفر ژنرال ماتیس به پاکستان را بی‌نتیجه توصیف می‌کنند و معتقد هستند اتفاق تازه‌ای در روابط واشنگتن و اسلام‌آباد نخواهد افتاد.
قبل از این چندی پیش «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در حالی وارد خاک پاکستان شد که مقام های این کشور استقبال سردی از او به عمل آوردند.
کارشناسان پاکستانی معتقدند سفر تیلرسون به پاکستان چندان دستاوردی برای آمریکا نداشته است و بی‌اعتمادی بین دو کشور همچنان ادامه دارد.
دولت پاکستان استراتژی آینده خود، برای همکاری با آمریکا را نهایی کرده و مهم ترین اصل آن تن ندادن به خواسته های بیشتر آمریکاست و اسلام آباد تلاش خواهد کرد روابطش با واشنگتن را بر اساس این اصل پیش برد.
این در حالی است که اخیرا واشنگتن فشارها را بر پاکستان به دلیل آنچه که حمایت این کشور از شبه‌نظامیان طالبان با دادن پناهگاه‌های امن به آنها خوانده افزایش داده است.
وزیر دفاع آمریکا چندی پیش گفت: قبل از اینکه ترامپ به گزینه‌هایی روی آورد که مربوط به حمایت پاکستان از تروریسم است بار دیگر همکاری با این کشور در خصوص افغانستان را امتحان خواهیم کرد.
ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بعد از تعیین استراتژی خود در افغانستان گفت: پاکستان با ادامه اقدامات خود در پناه دادن به افراط‌گرایان در آینده بسیار ضرر خواهد کرد زیرا این کشور به تروریست‌هایی پناه می‌دهد که با واشنگتن می‌جنگند.
سخنان ترامپ واکنش شدید پاکستان و لغو دیدار مقامات 2 کشور را به دنبال داشت.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد