Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:وزیر کشاورزی با بیان اینکه از اوایل شهریور ماه تا کنون برنجی وارد کشور نشده است، گفت: ثبت سفارش فعلا به قوت خود باقی است و این امر تا زمانی که اطمینان در بازار حاصل شود وبازار تعادل خود را بدست آورد، ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، محمود حجتی در حاشیه بازدید از کارخانجات برنجکوبی و چایسازی شهرستان لنگرود در جمع خبرنگاران گفت: تمام سعی و تلاش دولت این است که از تولید ملی صیانت و تمام محصولات از جمله برنج که محصول غالب استان های گیلان ومازندران است حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه از اوایل شهریور ماه تا کنون برنجی وارد کشور نشده است،تصریح کرد: باید بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد شود و این امر نیز مستلزم این است که محصول داخلی  بتواند از جهت تقاضا کشش قابل قبول  خود را داشته باشد.

 

وزیر کشاورزی ادامه داد: وضعیت یک ماه پیش بازار داخلی که با رکود مواجه بود بر همین اساس ثبت سفارش  را تمدید کردیم.

 

حجتی یادآور شد: این تمدید سفارش تا زمانی که اطمینان در بازار حاصل شود و بازار تعادل خود را بدست آورد، ادامه خواهد داشت.

 

گفتنی است، وزیر کشاورزی از کارخانه چایسازی دامنه لیسه رود، کارخانه برنجکوبی جنابی شلمان، کارخانه ابریشم کشی جواهری و کارخانه برنجکوبی هادی گیلتاز در شهرستان لنگرود بازدید کردند.

 

پایان پیام/167

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست

وزیر ارشاد در جمع خبرنگاران گفت: گرانی کاغذ تولید کتاب‌های ادبیات کودک و نوجوان را با مشکل مواجه کرده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در جمع خبرنگاران درباره حضور ایران در  نمایشگاه‌های مختلف دنیا اظهار کرد: این کار به صورت جدی در حال انجام  است؛ مدتی پیش در هندوستان حضور داشتیم ، در عمان و ترکیه و عراق و.. سالانه در نمایشگاه‌های متعددی همکاران من شرکت می‌کنند و متقابلاً 25 کشور در نمایشگاه بین‌المللی تهران حضور دارند و هر سال یک مهمان ویژه هم داریم، امسال کشور یمن مهمان ویژه نمایشگاه است و سال گذشت تاجیکستان بود

وزیر ارشاد درباره افتتاح کارخانه کاغذ زاگرس گفت: الحمدلله مقدمات افتتاح این کارخانه تا نزدیک 90 درصد انجام شده و دولت در کنار بخش خصوصی ایستاده است.  کارخانه  بسیار بزرگی است که هم رییس جمهور و هم خودم از آن  بازدید داشتیم. دو هفته پیش آقای احمدوند از این کارخانه بازدید داشت.  الحمدلله کار به خوبی جلو می‌رود و ما تلاش می‌کنیم در یکی دو ماه آینده، به افتتاح برسد.

اسماعیلی  با اشاره افتتاح یک کتابخانه عمومی در شهر اراک، گفت: حدود 20 درصد از کار اجرایی مربوط به این کتابخانه مانده است و تلاش می‌کنیم با تزریق بودجه تا نیمه دوم سال کتابخانه را افتتاح کنیم.

وزیر ارشاد در پاسخ به پرسشی درباره توجه به حوزه کودک و نوجوان نیز گفت: حوزه کودک بخش بسیار مهمی است چون هم نیاز امروز ماست و هم بیشترین فروش کتاب را هر سال در حوزه کودک و نوجوان داریم، شاید گاه تا 25 تا 30 فروش ناشران در حوزه کودک و نوجوان است.بنابراین این حوزه جای کار جدی دارد. 

وی به حمایت از تألیفات در حوزه کودک و نوجوان خبر داد و گفت: به دلیل گرانی کاغذ ویژه کتاب‌های کودک و نوجوان، تولید ادبیات در این حوزه با مشکل روبروست، بنای ما حمایت جدی است، در این زمینه جشنواره ویژه کتاب و کودک و نوجوان را به زودی برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر