Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در مجلس شوراي اسلامي گفت: سرو صدايي که پيرامون بودجه سال 97 ايجاد شده در نتيجه ضعف آن نيست بلکه بخاطر نحوه اطلاع رساني و نحوه دسترسي مردم از طريق شبکه هاي اجتماعي بوده و به نوعي بايد گفت که بودجه اجتماعي شده است.

محمد علي وکيلي روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا درباره نقاط ضعف و قوت بودجه سال 97 افزود: بودجه ها در سابق فني بود و در شرايط فعلي معيشت مردم مزيد بر علت شده و حساسيت ايجاد کرده است و اين حساسيت به اعداد و اطلاعات باعث شده دست به دست شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بودجه سال آينده در مقايسه با بودجه هايي که از اوايل انقلاب تاکنون تهيه شده از اهميت بالايي برخوردار است ولي در فضاي اجتماعي به درستي مطرح نشده است اگر چه معتقدم اين بودجه از نظر ساختار محاسن و از نظر اولويت ها معايبي دارد .
نماينده مردم تهران در مجلس دهم اظهارداشت: بودجه سال 97 از نظر ساختار انضباط بهتري پيدا کرده است و دولت تصميمات انقلابي گرفته ولي اينکه اين تصميمات خوب است يا بد موضوعي است که در بررسي لايحه بودجه در صحن مجلس مشخص مي شود .
وکيلي گفت: اينکه دولت بودجه کليشه اي نياورده است و با تصميمات اجمالا بنيادي بودجه را تهيه کرده از محاسن لايحه بودجه است البته از طرفي هم معايب بودجه در اين است که در بخش هايي به نظر مي رسد دست دولت در جيب مردم قرار گرفته است که اين موضوع نيازمند توجه به ظرفيت هاي موجود است .
وي افزود: در بحث افزايش حامل هاي انرژي جهش ناگهاني متناسب با ظرفيت فعلي نيست و يا جهش عوارض خروج از کشور متناسب به مصلحت کشور نيست و به نظر من مقدار اين جهش ها مورد اشکال است ولي جهت گيري بودجه بد نيست .
نماينده مردم تهران در مجلس دهم اضافه کرد: سهمي که براي افزايش ماليات در بودجه 97 پيش بيني شده در نهايت از جيب مردم دريافت مي شود و با وضعيت رکود اقتصادي با هم جور نيست و اين قبيل ابهامات نيازمند بررسي و چکش کاري است .
وکيلي گفت: البته ساختار بودجه قابل دفاع است و در موضوع يارانه ها تکاليف کلي روشن است ولي در روشها مشخص نيست که کاهش يارانه بگيرها در چه ساختاري قرار خواهند گرفت و به قرارگرفتن گروه هاي هدف و اقشار آسيب پذير توجه نشده است که نيازمند مطالعه است.
سيام 1053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۲۰ مرتبط با بودجه طرح‌ها و پروژه‌های مختلف با ۱۲۴ رأی موافق، ۵۴ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حاجی بابایی: کمیسیون تلفیق جدول مرتبط اجرایی شدن طرح‌ها و پروژه‌ها را احیا کرد

بنابراین گزارش، در ابتدا حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در رابطه با جدول شماره ۲۰ گفت: اگرچه این جدول در بودجه ۱۴۰۳ حذف شده بود، اما ما آن را به لایحه بازگرداندیم چرا که جدول فوق جایگاهی برای وارد کردن هر پروژه‌ای است که امکان اجرایی شدن دارد.

وی افزود: وقتی که یک پروژه‌ای ۵ سال به نام یک شهرستان در جدول شماره ۲۰ قرار گرفته است اکنون مردم با حذف آن چه فکری خواهند کرد؟ و با حذف این جدول چه بلایی بر سر پروژه‌ها و طرح‌های شهر‌ها و روستا‌ها خواهد آمد؟ بنابراین آبروی مجلس و نمایندگان خواهد رفت چرا که منجر به کأن لم یکن تمام پروژه‌های واجد شرایط خواهد شد.

سلیمی: جدول شماره ۲۰ سرابی است که می‌خواهد صرفا دل نمایندگان را خوش کند

بنابراین گزارش، علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: معتقدم این جدول سرابی است که به نمایندگان نشان داده می‌شود تا دلشان به اجرای یکسری پروژه‌ها خوش شود، اما امروز با توجه به تدوین برنامه هفتم دیگر این جدول جایگاهی ندارد و یک سراب و وعده توخالی بیش نیست.

وی افزود: چندین هزار پروژه بر زمین مانده از همین جدول شماره ۲۰ نشأت می‌گیرد و با اصول ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد چرا که باید مشخص شود که چه میزان عددی مشخصا به چه پروژه‌ای تعلق می‌گیرد نه آن که هر کسی که زور بیشتری داشت از این اعداد بردارد.

میرتاج‌الدینی: با حمایت از جدول مرتبط با اجرای پروژه‌ها قدم محکمی در راستای رونق کشور برداشته می‌شود

در ادامه، محمدرضا میرتاج‌الدینی در موافقت با جدول فوق گفت: ترانزیت شرق به غرب نمونه اقداماتی است که توسط جدول شماره ۲۰ به سرانجام خواهد رسید بنابراین این جدول مسیری آینده را روشن می‌کند، در واقع اگر ترانزیت شرق به غرب انجام شود درآمد آن کمتر از نفت برای کشور نخواهد بود لذا باید با حمایت از جدول قدم محکمی در راستای رونق کشور برداریم.

نماینده دولت: جدول شماره ۲۰ فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت

همچنین نماینده دولت در مخالفت با جدول مذکور گفت: با توجه به اینکه اعتبارات لازم برای بسیاری از طرح‌ها که در جدول شماره ۲۰ گنجانده شده‌اند، وجود ندارد، این جدول فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت و نتیجه دیگری از آن حاصل نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می‌کنند
  • مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می کنند
  • مردم قم با دو شهید گمنام دفاع مقدس وداع می کنند
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس