Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@23:27:42 GMT

اهمیت فعالیت در هر دو حوزه عمومی و تخصصی قرآنی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۰۲۹۴

به گزارش خبرگزاری ‌بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، در نشست مشترک متولیان امور قرآنی که در حاشیه چهارمین همایش تخصصی حفاظ قرآن استان مرکزی، پنجشنبه 23 آذرماه، به میزبانی تفرش برگزار شد گفت: فضای عمومی استان نسبت به خیلی از استان‌های دیگر در رشد برنامه‌های قرآنی و حمایت مالی هموارتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: حتی همراهی کلی هم در اجرای برنامه‌های قرآنی بسیار مؤثر است باید در این فضا برنامه محور حرکت کنیم و برای شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان برنامه هماهنگ داشته باشیم.
حجت‌الاسلام قربان‌پور با اشاره به اینکه چند برنامه را می‌توان به عنوان طرح محوری استان دنبال کرد، گفت: برای موفقیت در حوزه قرآن باید جشنواره‌های بزرگ قرآنی به ویژه در حوزه حفظ برگزار کرد باید خلا هر شهرستان بررسی و برنامه‌ها حول محور رفع آن کمبود تدوین شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: نگاه تخصصی به شهرستان‌ها با توجه به نوع نیازمندی نباید ما را از فعالیت‌های عمومی غافل کند. کشف استعدادها و معرفی به مراکز قرآنی به تحقق جامعه قرآنی کمک می‌کند. اگر از هر دستگاهی چند متخصص قرآنی تربیت کنیم تقریبا به اهداف خود رسیده‌ایم.
حجت‌الاسلام قربان‌پور افزود: فعالیت در تمام رشته‌های قرآنی برای ما مهم است. غیر از کار عمومی باید در شهرستان‌ها جهت شناسایی استعدادها و اولویت‌های مورد نیاز سرمایه گذاری کرد.
وی بیان کرد: شهرستان تفرش برنامه‌های خود را تنظیم و ارائه دهد اگر لازم است استاد از تهران دعوت می‌کنیم و جامعه قرآنی تفرش را به تهران یا استان‌های دیگر اعزام می‌کنیم، شهرستان تفرش تا پایان فروردین سال آینده فرصت دارد طرح مدون و خاص قرآنی را ارائه دهد. از امام جمعه و فرماندار این شهرستان در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان نیز دعوت می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود

اکبر ابدالی گفت: ایجاد شهرک تخصصی کفش در قم از جمله طرح‌های مورد نظر برای سفر دور دوم رییس جمهوری به استان قم در اردیبهشت‌ماه جاری است که امیدواریم نتایج بسیار خوبی برای صنعت استان به دنبال داشته باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: زمین مورد نیاز برای این کار درنظر گرفته شده و اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر نهاد‌های متولی همچون شرکت شهرک‌های صنعتی استان و بهره‌برداران صنعت کفش تلاش می‌کند این طرح به سرعت عملیاتی و آماده شود.

او  ادامه داد: صنعت کفش قم در تکمیل زنجیره تولید به خوبی عمل کرده و امروزه حجم قابل توجهی از نیاز‌های این صنعت برای تولید انواع متنوع کفش در داخل استان تامین شده و محصول نهایی با کیفیت بالا از قم به بازار‌ها داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

گفتنی است بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به خوبی مدیریت کند.

بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازار‌های بین المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورند.

در همین رابطه ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اردیبهشت‌ماه جاری به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

کفش و صندل از مهمترین کالا‌های صادراتی قم به بازار‌های جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارز آوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

گزارش جمع بندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالا‌های صادراتی استان قرار دارد.

طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشور‌های هدف صادر شده که این آمار نشان دهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.

حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود