Web Analytics Made Easy - Statcounter

نکته قابل توجه این است که مسئولانی که در این جلسات شرکت می کنند در حوزه های خود با مشکلات مردمی روبرو هستند که نیاز است در کوهتاهترین زمان ممکن حل شودو بیش از این بر بدنه مردمی فشار وارد نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  چهارفصل؛ در حالی که استان کهگیلویه وبویراحمد خصوصاً مرکز استان، به خاطر دارا نبودن قدمت شهری زیاد از مشکلات عدیده ای درسایه عدم توسعه و پیشرفت رنج می برد، شاهد حضور مسئولان مرکز استان در میتینگ ها و محافل سیاسی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه این است که مسئولانی که در این جلسات شرکت می کنند در حوزه های خود با مشکلات مردمی روبرو هستند که نیاز است در کوهتاهترین زمان ممکن حل شودو بیش از این بر بدنه مردمی فشار وارد نکند.

از طرفی این استان که همیشه درد سیاست زدگی بر گرده آن سنگینی می کند ظاهراً نمی خواهد از این معضل رها شود و مسئولان به طور روز افزون با نوع حرکت خود بر این سیاست زدگی که به تبع آن به افراد زیر دست همین مسئولین نیز سرایت پیدا می کند، می افزایند.

البته نمی توان زمزمه های نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی را در این موضوع بی تقصیر دانست. همانطور که در فضای رسانه ای استان زودتر از همیشه مسائل انتخابات و بیان آنها شروع به ترویج پیدا کرده اند، شاهد رواج یافتن این مباحث در سطح جامعه نیز هستیم که بر نوع رفتار مسئولین و حرکات آنان نیز بی تاثیر نبوده است که شرکت در این محافل بصورت چراغ خاموش و گاه بصورت آشکارا و با حضور رسانه ها برگزار می گردد.

لازم است که به این مسئولان گوشزد کنیم که آیا شما برای حل مشکلات مردم  به اندازه ی همین میتینگ های سیاسی وقت می گذارید؟ آیا دیگر مشکلی در مرکز استان وجود ندارد که وقت ما در جلسات احزاب و گروهها بگذرد؟ 

به هر حال از مسئولین انتظار می رود که به جای حضور در اینگونه محافل به میان مردم آمده و گوش شنوایی برای مشکلات آنها شوند تا در کمترین زمان ممکن بار این مشکلات از دوش آنها برداشته شود.

حضور فرماندار، عضو شورای شهر در جلسه حزب اعتدال و توسعه و حضور مسئول درمانگاه مادوان در جلسه مرجان کاووسی و منتجب نیا در چند روز اخیر این نکته را به ما یادآوری می کند که اگر این موضوع به همین صورت ادامه یابد شاهد فراگیر شدن آن در سطح مسئولین استانی و رها شدن مشکلات مردم خواهیم بود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها امروز سه شنبه(11 اردیبهشت) در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین 1403 و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسنرده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاههای مختلف در مراسم اربعین پرداخت و درعین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی درجهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف آمام حسین(ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود. 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت ، عدالت و مبارزه با فساد ، استقلال و آزادی ، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد. 

وی افزود: بعنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

وی خطاب به حاضران گفت: شما بعنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش نمایید ، امام حسین(ع) هم افرادی را که دراین مسیر گام بر می دارند در دنیا دستشان را می گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، دراین جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین 1403 ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

درپایان این جلسه ، آخرین اقدامات ، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم