Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا عباس پاپی زاده روز جمعه در آئین افتتاح پنج طرح آموزشی خدماتی با حضور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد:با توجه به کمبود بودجه در کشور به هر میزانی که خیران برای ساخت مدرسه متعهد شدند 2 برابر آن از سوی دولت باید تامین شود تا کمبودهای آموزش و پرورش برطرف شود.
وی در ادامه بیان داشت :با وجود اینکه شهرستان دزفول قطب کشاورزی منطقه است از داشتن هنرستان کشاورزی محروم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بر اساس مطالعات ملی انجام شده در دهه 30 شمسی دزفول یکی از 2 قطب کشاورزی کشور شناخته شد اما با این سابقه درخشان همچنان خلاء نبود هنرستان کشاورزی در این شهرستان مشهود است.
وی بیان داشت:با وجود علاقه مندان بسیار به تحصیل در رشته های کشاورزی در دزفول از وزیر آموزش و پرورش درخواست می شود با ایجاد هنرستان کشاورزی در این شهرستان موافقت کند. پاپی زاده همچنین به مشارکت گسترده خیران دزفول در امر مدرسه سازی اشاره کرد و افزود: خیران دزفول در حوزه های سلامت ، مدرسه سازی و امنیت در کشور پیشتاز بوده و حضور فعالی دارند.
وی بیان داشت :تاکنون حتی یک بیمارستان دولتی نیز در دزفول ساخته نشده و بار سنگین بهداشت و سلامت در این شهرستان 500 هزار نفری بر دوش خیران می باشد. ضمن اینکه در حوزه مدرسه سازی نیز خیران دزفول در رده نخست استان خوزستان و جزء رده ها برتر کشور می باشند که این میزان حضور و مشارکت شایسته تقدیر و مایه دلگرمی است.
نماینده مردم دزفول اضافه کرد:خیرین دزفول علاقه فراوانی به کار در آموزش و پرورش دارند و همیشه سهم خود را زودتر از موعد مقرر پرداخت کرده اند ولی پرداخت تعهد دولت با تاخیر موجب دلسردی خیران می شود .
وی در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود حداقل 700 نیرو در آموزش و پرورش دزفول اشاره کرد و گفت:کمبود نیرو در آموزش و پرورش باید مرتفع شود تا کار آموزش به بهترین نحو ادامه یابد.
به گزارش ایرنا معاون استاندار و فرماندار دزفول نیز در این آئین گفت:مردم دزفول افرادی مهربان هستند که در کلیه بخش ها از جمله ورزشی و میراث فرهنگی نیز ورود کرده و مشارکت خیر خواهانه دارند.
حبیب اله آصفی افزود:با ثروت مردم دزفول که حاصل کار و تلاش در بخش کشاورزی و تجارت است فعالیت های خیرخواهانه و اقتصادی بسیاری آغاز شده و بیش از 300 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این شهرستان رقم خورده که نویدبخش بهره برداری از پروژه های بزرگی چون پالایشگاه ، نیروگاه ، شرکت لوله سازی و دیگر پروژه هاست .
فرماندار دزفول خواستار حمایت از جامعه خیرین شد.
در سفر سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش به دزفول پنج واحد آموزشی با مشارکت خیران افتتاح شد و عملیات ساخت 2 واحد آموزشی روستایی با مشارکت بنیاد برکت آغاز شد.
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت صالحی، عصر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن جلسات اداره اموزش وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مطالبه جدی مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه بر مدارس دولتی، برهمین اساس تمام برنامه ها و فعالیت های خود را معطوف به مدارس دولتی کردیم.

رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه اولویت نظام تعلیم و تربیت در این خطه را حمایت و تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی به خصوص در مناطق کم برخوردار عنوان کرد.

وی از برقراری عدالت آموزشی شامل؛ تجهیز هوشمند کلاس‌های درسی، استفاده مناسب از دبیران و فرهنگیان در مدارس دولتی، احداث فضاهای آموزشی و ورزشی را بخشی از اقدامات انجام شده در سال جاری عنوان کرد.

صالحی افزود: رتبه بندی معلمان بعد از یک دهه که طرح موضوع شده بود در این دولت اجرایی و پرداختی‌ها و معوقات نیز برای فرهنگیان واریز شد.

رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه بیان کرد: در حوزه ساخت و سازها تمام پروژه‌های نیمه تمام مهرماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی به اقدامات دولت سیزدهم برای فرهنگیان اشاره کرد و گفت: موضوع مهم عدالت آموزشی است که سعی شده در اولویت قرار داده شود، لذا به مدارس دولتی به خصوص در حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار توجه ویژه ای کرده ایم.

صالحی تصریح کرد: نیروهای جدید جذب شده با مساعدت اداره کل در مقطع متوسطه و ابتدایی برای شهرستان به کارگیری شدند و این در حالی بود که قبلاً به مناطق مختلف اعزام می‌شدند، در عین حال ۱۲۰ نفر در مقطع ابتدایی و ۵۵ نفر در مقطع متوسطه برای سال جدید جذب شدند.

رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: همچنین با برگزاری آزمون های امسال در دو مقطع ابتدایی و متوسطه و سیر مراحل گزینشی به نیروی انسانی مورد نیاز در این خطه افزوده خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ مدرسه در دستور تخریب است اما هنوز در حال استفاده است.

کسب رتبه‌های برتر توسط آموزش و پرورش تربت‌حیدریه

صالحی به کسب رتبه‌های برتر اشاره کرد و افزود: در مقطع متوسطه در المپیادهای کشوری مقام‌های برتر توسط دانش آموزان این خطه کسب شده که می‌توان به مدال طلا در رشته مدیریت اقتصاد و نانو و همچنین مدال برنز در المپیاد جغرافیا اشاره‌کرد.

رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: در کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ با ۷۰ رتبه زیر هزار رتبه سوم استان و در مجموع در شاخص‌های مختلف آموزشی، آموزش متوسطه این خطه بین ۴۷ اداره استان بعد از ناحیه ۷ مشهد رتبه دوم را کسب کردیم.

وی بیان کرد: پارسال در مقطع متوسطه اول ۷ رتبه کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی و ۵۰ رتبه استانی کسب کردیم.

کد خبر 6093666

دیگر خبرها

  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان