Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از وال‌استریت‌‌ژورنال، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال تدوین راهبردی است که ممکن است در فروش صد‌ها فروند هواپیمای مسافربری به ایران توسط شرکت‌های بوئینگ و ایرباس اخلال ایجاد کند.  

 این دو شرکت صنایع هواپیمایی در ۱۵ ماه گدشته قرارداد‌هایی برای فروش هواپیما به ایران امضا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازنگری دولت ترامپ در سیاست‌هایش در قبال ایران و تهدید برای خروج از توافق هسته‌ای با این کشور باعث شده که اجرای این قرارداد‌ها وضعیتی سردرگم داشته باشد.  

به نوشته وال‌استریت‌ژونال، هر گونه تلاش برای لغو این قراردادها، خوه به صورت تصادفی یا از روی تعمد، تبعات گسترده‌ای هم برای توافق هسته‌ای و هم برای این شرکت‌های هواپیماسازی خواهد داشت.  

مقام‌های آمریکایی می‌گویند تیم ترامپ هنوز درباره فروش این هواپیما‌ها گزینه‌ای به او ارائه نکرده‌اند، اما رایزنی‌های بین‌سازمانی در چند ماه گذشته بر مباحثاتی پیرامون این متمرکز بوده که ایرلاین‌های ایرانی ممکن است از هواپیما‌های جدید برای انتقال سلاح و نیرو‌های نظامی به سوریه استفاده کنند.   

مقام‌های آمریکایی و سایر منابع آگاه می‌گویند گزینه‌هایی که قرار است به ترامپ ارائه شوند مواردی نظیر ممنوع کردن فروش هواپیما، وضع شرایط سخت‌گیرانه با هدف ایجاد وقفه در تحویل هواپیما و یا تعلل‌ورزی در صدور مجوز‌های خزانه‌داری را شامل می‌شوند.    

از زمان اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۶ ایرباس که در تولوز فرانسه مستقر است سه فروند هواپیما به ایران تحویل داده است، اما به دلیل قطعات آمریکایی به کار رفته در هواپیما‌های آن هر گونه ممنوعیت توسط آمریکا این شرکت را هم شامل خواهد شد و تحویل هواپیما‌های بیشتر به ایران را مختل خواهد کرد.  

انتهای پیام/

 کارشکنی های آمریکا در فروش هواپیما به ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

جان‌مایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنش‌های دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل دادند.

جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایه‌داری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی‌های جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمان‌های بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل می‌دادند، به حاشیه رفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه می‌شود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هسته‌های مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم

انقلاب اسلامی در ملت‌هایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاست‌های عادی‌سازی روایط توسط دولت‌های پس از جنگ، بسیاری از پتانسیل‌های جنبش دانشجویی را که می‌توانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیت‌های عظیم شد.

در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریان‌های دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.

در یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانه‌ها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هسته‌های مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • کمالوندی: ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!