Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روزنامه نيويورک تايمز در گزارشي با اشاره به اظهارات روز پنجشنبه نماينده آمريکا در سازمان ملل درباره ايران نوشت: اگرچه دولت ترامپ تلاش کرد پرونده‌اي عليه ايران تدارک ببيند اما مقامات آمريکايي نتوانستند بگويند که مدارک‌شان چگونه اتهامات عليه ايران را ثابت مي‌کند.
به نوشته روزنامه نيويورک تايمز، نيکي هيلي نماينده آمريکا در سازمان ملل روز پنجشنبه ايران را به تامين تسليحات حوثي‌هاي يمن متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در يک پايگاه نظامي در واشنگتن مقابل قطعاتي ايستاد که مقامات نظامي گفته‌اند باقي‌مانده‌هاي موشک "قيام" ساخت ايران است که شامل يکي از موشک‌هايي مي‌شود که حوثي‌ها به رياض پايتخت عربستان شليک کردند. مقامات سعودي ادعا کردند که اين موشک‌ها ساخت ايران بودند و اين يک اقدام جنگ افروزانه است.
هيلي در سخنان خود گفت: وقتي به اين موشک نگاه مي‌کنيد، حقيقتا ترسناک است. تنها تصور کنيد که اين موشک بر سر فرودگاه‌هاي واشنگتن، نيويورک، پاريس، لندن يا برلين فرو مي‌ريخت.
وي در ادامه ادعاهايش گفت که اين موشک را پنتاگون به دست آورده است، بنابراين دولت ترامپ مي‌تواند ديگر کشورها را به اقدام عليه ايران متقاعد کند. هيلي بدون اشاره به اينکه دولت دقيقا چه مي‌خواهد، گفت: شما شاهد خواهيد بود که ما يک ائتلاف براي عقب راندن ايران و آنچه انجام مي‌دهد، ايجاد مي‌کنيم.
به نوشته نيويورک تايمز، اتهامات نيکي هيلي آخرين گام از تلاش‌هاي دولت ترامپ براي تحت فشار قرار دادن ايران به دليل برنامه موشکي بالستيکي و آنچه واشنگتن فعاليت‌هاي بي‌ثبات کننده اين کشور در منطقه خاورميانه مي‌خواند، بود.
وي در پاسخ به اين سوال که ايران کدام توافق بين‌المللي را نقض کرده است، گفت که قطعنامه 2231 شوراي امنيت سازمان ملل قطعنامه‌اي که در سال 2015 در تاييد توافق هسته‌اي به تصويب رسيد که از ايران مي‌خواهد تسليحات خاص را به خارج از اين کشور صادر نکند يا انتقال ندهد، مگر اينکه به تاييد شوراي امنيت برسد. اين قطعنامه همچنين از ايران مي‌خواهد تسليحاتي که قابليت حمل کلاهک هسته‌اي دارند، به بيرون از اين کشور منتقل نکند.
اما شواهدي که هيلي به نمايش گذاشت، شامل چهار سلاحي بود که عربستان سعودي و امارات متحده عربي در اختيار دولت آمريکا قرار داده بودند و نتوانستند ادعاهاي او را به اثبات برسانند.
مقامات دفاعي گفته‌اند که نمي‌توانند به طور دقيق بگويند اين سلاح‌ها، شامل موشک‌هاي قيام، يک موشک ضد تانک و يک پهپاد چه زماني به حوثي‌ها داده شده است و اين به معني آن است که مي‌تواند پيش از اجرايي شدن قطعنامه 2231 منتقل شده باشند. اين مقامات همچنين گفته‌اند که آنها نمي‌توانند دقيقا بگويند سلاح‌ها چه زماني استفاده شده است.
مقامات دفاعي به علاوه قادر نبوده‌اند بگويند که پهپاد مورد نظر چه زماني و دقيقا کجا پيدا شده است. اين يک پهپاد شکسته شده از نوع قاصف 1 و بدون کلاهک يا سيستم هدايت بوده است.
جفري لوئيس تحليلگر موسسه مطالعات بين‌الملل ميدل بري در کاليفرنيا در اين‌باره گفت: نکته قابل ذکر ديگر اين است که هيچ يک از سلاح‌هاي به نمايش در آمده قابليت حمل کلاهک هسته‌اي نداشته‌اند.
اين روزنامه آمريکايي در بخش ديگري از گزارش خود نوشت: اين در حالي است که خانم هيلي در اظهارات خود اشاره‌اي به بمباران‌هاي عربستان سعودي در يمن نکرد. عربستان در حال حاضر با فشارهاي بين‌المللي براي توجيه کمپين خود عليه يمني‌ها قرار دارد که بيش از دو سال است آغاز شده و خسارات و تلفات بيشماري در ميان غيرنظاميان به همراه داشته است.
ايسنا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبراییلی که از وی به عنوان یکی از طراحان برنامه‌های اقتصادی سید ابراهیم رییسی یاد شده است، در نوشتاری در شبکه فیلتر شده ایکس نوشت: ‏خبرگزاری دولت در گزارشی با استناد به گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول، اظهار شادمانی و افتخار کرده است که دولت ایران کم خرج‌ترین دولت در میان کشورهای در حال توسعه است. ‏البته گزارش را ناقص داده‌اند. دولت ایران از حیث مخارج ناچیزش نسبت به تولید ناخالص داخلی، فقط میان کشورهای درحال توسعه رتبه اول را کسب نکرده است. دولت ایران پس از هائیتی، لبنان، ونزوئلا و یمن، کم‌خرج‌ترین دولت جهان است.

او از زاویه‌ای کارشناسی مساله را مورد بررسی قرار داده و تاکید کرده است: ‏لکن نسبت اندک مخارج دولت به GDP یک دستاورد و مایه افتخار نیست، یک فاجعه تمام عیار است. عدد ۱۳.۵ درصد برای نسبت مخارج دولت به GDP یعنی از کیک بزرگ اقتصاد ایران، تنها ۱۳.۵ درصد توسط دولت صرف هزینه‌های آموزش و پرورش، سلامت، امنیت، زیرساخت و... در یک کلمه «رفاه عمومی» می‌شود.

در ادامه این رشته توییت امده است: سهم بسیار اندک سلامت و آموزش و پروش در تولید ناخالص داخلی ایران در مقایسه با میانگین جهانی، از تبعات این پروژه کوچک‌سازی دولت است‌ که سال‌هاست در دستور کار دولت‌های مختلف ماست. حقوق ناچیز و نامکفی کارمندان دولت، یکی دیگر از نتایج‏ این سیاست است؛ به نحوی که مکرر می‌شنویم نخبگان نه تنها تمایلی به خدمت در دولت ندارند، بلکه در حال ترک دولت نیز هستند. ‏هرچه نسبت مخارج دولت به GDP کمتر باشد، رفاه عمومی در آن کشور کمتر است. و این رتبه که خبرگزاری دولت به آن می‌بالد، رتبه داشتن کمترین رفاه عمومی است!

وی سپس نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی در برخی کشورها به شرح ذیل است:

نام کشور

نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی

فرانسه

۵۸

ایتالیا

۵۶

اتریش

۵۲

آلمان

۴۹

سوئد

۴۷

برزیل

۴۶

پرتغال

۴۴

انگلیس

۴۴

ژاپن

۴۴

کویت

۴۱

کانادا

۴۱

آمریکا

۳۶

چین

۳۳

ایران

۱۳.۵

وی در ابتدای این نوشتار حکایتی از مولانا را نیز مورد اشاره قرار داده و تاکید کرده است: مولانا در مثنوی روایت می‌کند که یک صوفی مسافر در راه به خانقاهی رسید و شب آنجا ماند. خرش را آب و علف داد و در طویله بست و به جمع صوفیان رفت. صوفیان که فقیر و گرسنه بودند، پنهانی خر مسافر را فروختند و غذا و خوردنی خریدند و آن شب جشن مفّصلی بر پا کردند. مسافر خسته را نیز به این میهمانی دعوت کردند. پس از صرف غذا، رقص و سماع آغاز کردند. مُطرب آهنگِ سنگینی آغاز کرد و این‌گونه خواند: «خر برفت و خر برفت و خر برفت». ‏مسافر که نمی‌دانست منظور از خر در ترانه، همان خر اوست، تصور می کرد که ترانه صوفیان زیباست؛ لذا او نیز همراه دیگران شروع به خواندن شعر خر برفت کرد: «از ره تقلید، آن صوفی همین/ خر برفت، آغاز کرد، اندر حنین» ‏صبح که مسافر داستان عزم سفر کرد، تازه فهمید که خر خودش بود که برفت.

لازم به توضیح است جبراییلی در سال گذشته به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص منصوب شد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903064

دیگر خبرها

  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • نقشه نتانیاهو برای غزه پس از جنگ فاش شد/ نیویورک تایمز: طرح نخست وزیر اسرائیل به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است