Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزارت راه و شهرسازي به نقل از يک استاد پژوهشگاه بين‌المللي زلزله‌ شناسي اعلام کرد، شهر پرديس و 2 ساختمان 20 طبقه در ولنجک روي گسل فعال زلزله ساخته شده اند.
به گزارش سرويس حوادث جام نيـوز، مهدي زارع استاد پژوهشگاه بين المللي زلزله‌ شناسي و مهندسي زلزله، با اشاره به اينکه مساله امروز ايران مقابله با بحران‌هاي طبيعي همچون زلزله و سيل است، اظهار داشت: يکي از مشکلاتي که در حال حاضر در کشور وجود دارد اين است که عموما به تحقيقاتي که پژوهشگران رشته‌هاي مختلف انجام مي‌دهند بي‌ توجهي مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين استاد پژوهشگاه بين المللي زلزله‌شناسي و مهندسي زلزله افزود: در حال حاضر، با توجه به تذکرات متعدد صاحبنظران، دو ساختمان 20 طبقه دقيقا روي گسل فعال ولنجک احداث شده است.
وي يادآور شد: شهر جديد پرديس در نزديکي گسل مشاء احداث شد و بايد اين نکته را مدنظر قرار دهيم که شهر پرديس به‌ اندازه جمعيتي که براي آن پيش‌ بيني شده آب ندارد و در تلاقي دو گسل بزرگ و فعال احداث شده است. وي افزود: با وجود مشکلاتي که براي شهر جديد پرديس وجود دارد متاسفانه در دراز مدت براي اين شهر که هم اکنون حدود 60 هزار نفر جمعيت دارد در آينده جمعيت 700 هزار نفري پيش‌ بيني شده است. همچنين استاد پژوهشگاه بين المللي زلزله‌ شناسي و مهندسي زلزله گفت: بيش از 70 سال است که ايستگاه‌هاي هواشناسي در کشور فعاليت دارند و هر ساله نيز اين سازمان پيشرفت هايي را منطبق با علم دنيا کسب کرده است با اين حال اين پرسش مهم مطرح است که جايگاه يافته ها و پژوهش هاي سازمان هواشناسي در اخذ تصميمات کلان در کشور کجاست؟
وي در ادامه گفت: دست‌ اندر کاران اجرايي تا چه ميزان از يافته‌هاي سازمان هواشناسي در اجرايي و عملياتي کردن پروژه هاي عمراني استفاده کرده‌اند؟
زارع همچنين درخصوص معضل آلودگي هوا نيز گفت: آلودگي هوا يکي از معضلاتي است که هم‌اکنون کشور دارد و چالش عمده شهرهاي ما است و با توجه به اينکه سازمان هواشناسي در اين‌ خصوص تحقيقاتي داشته است . اکنون تا چه ميزان از يافته‌هاي سازمان هواشناسي، تحقيقات دانشگاهيان و صاحبنظران استفاده شده است؟
وي تصريح کرد: مشکل عمده‌ نبود تحقيقات است و مساله اصلي ما، استفاده نکردن از تحقيقات و نظرات صاحبنظران و به کار نبستن پژوهش‌هاي همه‌جانبه در اجرايي و عملياتي‌کردن طرح ها است.
تسنيم

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود
  • فعال شدن سامانه بارشی از امروز در کرمان
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان چهارمحال و بختیاری
  • نفوذ سامانه بارشی از جمعه در اردبیل
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • دوزین لرزید
  • زلزله در میان مقامات اسراییلی