Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گزارش اتحاديه جهاني مخابرات نشان مي‌دهد که جايگاه ايران در شاخص توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات با رشد 5.04 واحدي مواجه شده و کشور را چهار پله ارتقا داده است. به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پويا؛ وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اخيرا اشاره‌اي به گزارش اتحاديه جهاني مخابرات که در آن به شاخصهاي رشد ICT کشورهاي مختلف پرداخته شده، داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد جواد آذري جهرمي عنوان کرد: بنابر گزارش اخير اتحاديه جهاني مخابرات، جمهوري اسلامي ايران با صعود چهار رتبه‌اي به رتبه 81‌ جهان در شاخص توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات رسيده است.
وي همچنين گفت: در قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف به ارتقاي 30 رتبه‌اي اين شاخص در پنج سال شده است.
به گزارش تسنيم، اخيرا اتحاديه جهاني مخابرات اقدام به انتشار گزارشي از وضعيت شاخص IDI (شاخص توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات) کرده است که براساس آن ايران با رشد 5.04 واحدي اين شاخص با چهار پله رشد مواجه شده است و اکنون ارزش اين شاخص براي کشورمان 5.58 واحد گزارش شده است.

ارزش اين شاخص در سال 2016 براي کشورمان 5.04 واحد گزارش شده بود.
مبناي اين گزارش آمار که مربوط به سال جاري ميلادي است نشان مي‌دهد که ايسلند، کره و سوئيس در بالاترين رتبه‌هاي اين شاخص جاي داده شده‌اند و به همين ترتيب چاد، آفريقاي مرکزي و اريتره در پايين‌ترين نرخ ارزشي قرار گرفته‌اند.
شاخص توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات عبارت است از شاخص منتشر شده توسط اتحاديه بين‌المللي مخابرات بر مبناي معيارهاي مورد توافق بين‌المللي در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات؛ اين شاخص ابزار با ارزشي براي محک زدن مهمترين معيارهاي اندازه‌گيري جامعه اطلاعاتي است.
اين شاخص استانداردي است که دولتها، متصديان ICT، آژانسهاي توسعه، محققان و ديگر بازيگران اين حوزه مي‌توانند براي اندازه‌گيري شکاف ديجيتالي و مقايسه عملکرد ICT در کشورهاي مختلف به کار برند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است