Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@11:28:53 GMT

آیا ورزش به درمان افسردگی کمک می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۹۰۶۱

اگر افسرده هستید، احتمالا پزشکتان نسخه‌هایی برایتان تجویز کرده است، که معمولا هم درمان‌های دارویی و روانی خواهد بود. شاید درمان‌های دارویی علائم افسردگی را موقتا بهبود ببخشند، اما هیچ راه درمانی دارویی دائمی برای افسردگی وجود ندارد. همچنین درمان‌های دارویی همیشه میزبان عوارض جانبی نامطبوعی نیز خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : اگرچه هیچ جایگزینی برای درمان‌های پزشکی مرسوم وجود ندارد، اما ورزش می‌تواند همان فواید درمان‌های روانی و دارویی را برای شما به ارمغان بیاورد!
به گزارش آفتاب‌نیوز، به اعتقاد مؤسسه ملی بهداشت روان آمریکا، حدود ۱۵ میلیون آمریکایی بزرگ سال، از بیماری‌های افسردگی رنج می‌برند. انواع افسردگی همچون افسردگی پس از زایمان، اختلالات خلقی فصلی، اختلالات افسردگی ماژور، افسرده‌خویی و غیره وجود دارد.
در حالیکه هر کدام از این بیماری‌ها علائم متفاوتی دارند، اما برخی از علائم همچون احساس غم و اندوه، پوچی، عدم علاقه به فعالیت‌هایی که قبلا لذت می‌بردید، کاهش اشتها و خواب، و زودرنجی، بین آنها مشترک است.
درمان‌های افسردگی:افسردگی ممکن است به دلایل مختلفی رخ بدهد. یک تئوری این است که افسردگی بدلیل عدم تعادل در مواد شیمیایی خلق و خو در مغز شما رخ می‌دهد. بر این مبنا، درمان‌های پزشکی متعارفی همچون داروهای ضد افسردگی که برای تنظیم انتقال دهنده‌های عصبی همچون سروتونین، نوراپی نفرین و یا دوپامین در مغز شما بکار می‌روند، انجام خواهد گرفت.
اما عوامل دیگر افسردگی، می‌تواند ترومای دوران کودکی، عوامل اجتماعی، اختلالات روانی و زیست‌محیطی و یا ژنتیکی باشد. در بسیاری از این موارد، توصیه می‌شود تا با روان درمانی، مشکلات اساسی و یا حل نشده‌ی فرد که مسبب افسردگی اوست، کشف شود.
روش‌های درمانی دیگری که می‌تواند در این مسیر مفید باشد، بازخورد زیستی، گیاهان دارویی، طب سوزنی، ماساژ درمانی، تای چی و یوگا است. و اما به نظر دانشگاه مریلند، آنطور که تحقیقات نشان داده‌اند، ورزش می‌تواند علائم و نشانه‌های افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی‌های خفیف تا متوسط را کاهش دهد.
ورزش چگونه کمک می کند:فعالیت بدنی منظم، به تنظیم انتقال دهنده‌های عصبی کمک می‌کند، یعنی همان کاری که داروهای ضد افسردگی با شما انجام می‌دهند. همچنین برخی از ورزش‌ها، مواد شیمیایی که می‌توانند افسردگی را بدتر کنند را نیز در بدن کاهش خواهند داد. ورزش می‌تواند اعتماد بنفس شما را افزایش دهد، اخلاقتان را خوب کند، و خواب آرامی به شما هدیه دهد. بعلاوه برخی از ورزش‌ها شما را به تعامل با دیگران، بازی‌های گروهی و یا رفتن به باشگاه وا می‌دارد. و همین اتفاق می‌تواند انزوای اجتماعی که در بین بسیاری از افسرده‌ها مشترک است را نیز بهبود ببخشد.
انواع ورزش‌ها:نوع ورزشی که انجام می‌دهید، به اندازه‌ی تناوب و طول ورزشتان مهم نیست. با انجام حداقل ۳۰ دقیقه ورزش در روز، و سه تا پنج روز در هفته، می‌توانید به اندازه‌ی قابل توجهی افسردگی‌تان را کاهش دهید. اما فعالیت به مقدار کمتر هم کمکتان خواهد کرد، مخصوصا اگر ورزش شدیدی همچون دویدن یا دوچرخه سواری انجام دهید.
چیزی که هنگام انتخاب یک برنامه‌ی تمرینی اهمیت دارد، این است که از آن فعالیت لذت ببرید، چرا که به احتمال بیشتری به آن برنامه خواهید چسبید.
منبع: مجله سلامت

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • شوق و هیجان 15 هزارنفری برای فرار از افسردگی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه