Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تیلرسون که ماه گذشته میلادی خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا را «پاکسازی قومی» خوانده بود، اظهار داشت که واشنگتن در حال بررسی اعمال «تحریم های هدفمند» علیه عاملان این اقدام است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا گفت که این کشور یک فرد را شناسایی کرده که احتمالا به دلیل سرکوب خشونت آمیز مسلمانان روهینگیا در میانمار تحریم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا همچنین در حال بررسی پرونده چند نفر دیگر برای تحریم کردن آنها است.

به نقل از رویترز، تیلرسون که ماه گذشته میلادی خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا را «پاکسازی قومی» خوانده بود، اظهار داشت که واشنگتن در حال بررسی اعمال «تحریم های هدفمند» علیه عاملان این اقدام است.


از آغاز خشونت ها در ماه اوت، بیش از ششصد هزار مسلمان روهینگیا به جنوب بنگلادش گریخته اند.


تیلرسون روز جمعه در مقر سازمان ملل به خبرنگاران گفت: به بررسی شرایط در خصوص حواشی که با حملات ماه اوت رخ داد و به مهاجرت گسترده مردم به خارج از میانمار منجر شده است، ادامه می دهیم. تاکنون یک نفر را شناسایی کرده و در حال بررسی عاملان احتمالی دیگر برای وضع تحریم های هدفمند علیه آنها هستیم.


مقام های آمریکایی گفتند که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در این مرحله صرفا به دنبال انجام اقدامی محدود است. دولت آمریکا تحریم های اندک و هدفمندی را علیه ارتش میانمار آماده کرده و ممکن است تا پایان سال جاری میلادی اقدامات تنبیهی را علیه آن افزایش دهد.


مقام های آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، گفتند که این تحریم ها با هدف افزایش فشار بر مقام های میانمار وضع می شود اما به نظر نمی رسد که کادرهای ارشد نظامی را هدف قرار دهد. تحریم های اقتصادی که در دوره باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا تعلیق شده بود، دوباره اعمال نخواهد شد.


تحریم های جدید اندکی بیش از یک هشدار به میانمار است و به نظر نمی رسد که گروه های حقوق بشری و برخی قانونگذارن آمریکایی را که نیروهای مسلح میانمار را به ارتکاب جنایت علیه بشریت متهم کرده اند، راضی کند.
واشنگتن همچنین می خواهد گزینه های شدیدتری را در نظر بگیرد تا در صورت لزوم آنها را اعمال کند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس احتمال اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و قرار دادن آن در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را منتفی دانسته است.

در جلسه‌ای که امروز در مقابل کمیته روابط بین‌المللی و دفاعی مجلس اعیان انگلیس برگزار شد دیوید کامرون موضع دولت کشورش در قبال طرح قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را تشریح کرد.

او در پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان توضیح داد که انجام چنین اقدامی علیه سپاه ضرورت ندارد و وضعیت فعلی که کلیت سپاه در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته کفایت می‌کند. 

کامرون گفت: «همه اقداماتی که ما باید برای اعمال فشار علیه ایران انجام دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که اگر جایی آنجا کار غیرقانونی انجام دهند می‌توانند علیه ان‌ها اقدام کنیم در چارچوب نظام تحریم‌هایی که تقویتشان کرده‌ایم وجود دارند.»

وی در ادامه گفت: «ما کلیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرده‌ایم. وقتی که من از نهاد‌های مجری قانون، پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم آیا این گام اضافی [برای قرار سپاه دادن در فهرست سازمان تروریستی]لازم است پاسخ آنها منفی است.»

دیپلمات ارشد انگلیس در ادامه توضیح داد که چنین اقدامی علاوه بر آنکه سودی ندارد باعث تخریب روابط دیپلماتیک میان دو کشور خواهد شد. 

او گفت: «اگر بخواهم صادق باشم چنین اقدامی یک ضرر هم دارد و آن هم این است که عملاً روابط دیپلماتیک ما را پایان خواهد داد.»

وی در ادامه گفت: «هنگامی که می‌خواهیم از تشدید درگیری‌ها جلوگیری کنیم، هنگامی که می‌خواهیم پیام مستقیمی به ایرانی‌ها ارسال کنیم من می‌خواهم خودم گفتگو انجام دهم. نمی‌خواهم اینطور باشد که به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم که ممکن است این پیام را به ایرانی‌ها برسانید؟»

دیوید کامرون در ادامه گفت: «من فکر می‌کنم که این در راستای منافع بریتانیا نیست و چنین اقدامی نه تنها رویه ما را تقویت نخواهد کرد بلکه از بسیاری جهت باعث تضعیف آن خواهد شد.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)