Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@03:10:00 GMT

دمای هوا؛ نوزادتان را باهوش یا کم هوش می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۹۶۴۶

به گزارش اکوفارس به نقل از دیلی میل، کارشناسان درجدیدترین پروژهش‌های خود دریافتند آب و هوا و سایر شرایط محیطی که با آب و هوا درارتباط است می‌تواند به طور غیر مستقیم بر جنین اثر گذاشته و سبب کاهش سطح هوش آن‌ها شود.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند فرزندان مادرانی که در دوران بارداری دردمای بالای ۳۲ درجه سانتیگراد زندگی می‌کنند از سطح هوش پایین تری به میزان (۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد) به نسبت سایر فرزندان برخوردار می‌شوند و به این ترتیب درآینده با احتمال کمتری ثروتمند می‌شوند.


کارشناسان دراین پژوهش مادران باردار درمنطقه‌های مختلف جغرافیایی را مورد بررسی قرارداده و وضعیت آتی زندگی فرزندان آن‌ها را بررسی کرده اند.

متخصصان به مادران باردار توصیه می‌کنند دمای بدن خود را دروضعیت متعادل نگه دارند و از حضور در فضاهای بسیار گرم یا سرد خودداری کنند، استحمام با آب بسیار داغ  یا سفر به مناطق گرمسیری در دوران بارداری می‌تواند اثر بسیار خفیف برسطح هوش کودک بگذارد.


البته این تاثیر به میزان زیاد نیست و بانوانی که درمنطقه‌های گرمسیری زندگی می‌کنند نباید نگران آسیب دیدن مغز جنین خود باشند، اما به طور نسبی هرچه مادر باردار دراین دوران در منطقه‌های خنک و متعدل تری قرارداشته باشد سطح هوش کودک او بالاتر خواهد بود.


این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه کمبریج انگلستان انجام شده است و کارشناسان اعتقاد دارند معیارهای فراوانی در دوران بارداری بر سلامت جسمی و روحی نوزاد موثر است و می‌تواند برابتلای او به بیماری‌های مختلف موثرباشد.

از جمله بیماری‌هایی که دانشمندان دریافتند دردوران جنینی توسعه پیدا می‌کند می‌توان بیماری اوتیسم را نام برد به همین دلیل متخصصان به مادران باردار توصیه می‌کنند مراقبت دقیقی از خود دراین دوران به عمل آورند.


نداشتن استرس، قرارنگرفتن در معرض هوای بسیار گرم یا سرد (هردو می‌تواند بر نوزاد اثر منفی بگذارد)، مصرف مواد غذایی سالم شامل میوه و سبزی‌های تازه، دانه‌های آجیل، پروتئین حیوانی و گیاهی کم چرب، مواد لبنی، حبوب و انواع غَله، نوشیدن مایعات به ویژه آب و چای سبزی، مصرف مکمل‌های ویتامینی تحت نظارت پزشک و مراجعه منظم به متخصص برای انجام چک آپ‌های دوره ای، نداشتن استرس، استفاده نکردن ازمواد آرایشی و رنگ‌های شیمیایی، اهمیت به سلامت و بهداشت دهان و دندان می‌تواند سبب کاهش خطر و گذراندن یک دوره بارداری ایمن و زایمان موفق در مادر شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کبری توکلی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر افزود: اکنون ۸ هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

توکلی پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • وقتی بی‌بی‌سی نزد کارشناسان خودش هم مقبولیتی ندارد! + فیلم
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • دشمن به دنبال بزرگنمایی مشکلات کارگران است
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند