Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@14:06:23 GMT

عرضه کالاهای استاندارد در بورس کالا

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۰۲۶۰

عرضه کالاهای استاندارد در بورس کالا

به گزارش جهان نيوز، حامد سلطانی نژاد مدیرعامل بورس کالای ایران در رابطه با ظرفیت بورس کالا در استاندارد سازی کالا اظهار کرد: اجناس مورد معامله در بورس کالا از کیفیت و استاندارد های بالایی برخوردار هستند و در کنار اهمیت دهی به کیفیت محصولات قیمت آنها هم کمی در مقایسه با بازار آزاد بیشتر است.
  سلطانی نژاد در ادامه افزود: کالاهایی که در تالار اصلی بورس کالا مورد معامله قرار می‌گیرند از استاندارد کافی برخوردار بوده و تمامی افراد نسبت به قیمت و استاندارد محصولات مورد عرضه اطمینان کافی دارند، بنابراین معامله‌ها شفاف بوده و همین موضوع دلیلی بر گسترش کالاهای استاندارد در بورس کالا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: بورس کالا اجناس مورد معامله را از نظر سلامت و قیمت تضمین می‌کند، زیرا تمامی فاکتورهای مربوط به ارائه محصول حساب شده و شفاف است و این بورس تبدیل به مکانی امن برای خرید محصولات با کیفیت تبدیل شده است.

مدیرعامل بورس کالای ایران با بیان اینکه گاهی در محصولات غذایی از نام ارگانیک سواستفاده می شود،  افزود: سودجویان برای اینکه بتوانند با محصولات خود را با قیمتی گران تر به فروش برسانند، از این نام بهره می برند، اما زمانیکه اجناس وارد ویترین بورس کالا قرار می گیرند؛ خریداران، فروشندگان و مراحل کشف قیمت مشخص می شود تا همگان به اطلاعات و نحو معاملات دسترسی پیدا کنند.

وی بیان کرد: بورس کالا موجب شده تا فعالان اقتصادی در  تولیدهای خود و خرید کالاهای واسطه ایی با بهره بری از اطلاعات صحیح و شفاف، تصمیم درستی را اتخاذ کنند و فرآیند کسب و کار و میزان سودآوری مشخصی را در آینده تجارتِ مجموعه خود ترسیم کنند.

سلطانی نژاد با اشاره به هدف بورس کالا به توسعه استاندارد سازی اجناس، اذعان کرد: اگر خواهان توسعه اجناس استاندارد هستیم، باید فضای تجارتی استانداردی هم برای آن فراهم آورده و معیار مشخصی برای برتری دادن میان محصولات با کیفیت و بی کیفیت قائل شویم.

وی یادآور شد: زمانیکه انتخاب کالای با کیفیت همراه با قیمتی منطقی در فضای شفاف پیوند بخورد؛ می توانیم اجناس مرغوب و استاندارد را در سطح وسیع تری گسترش دهیم.

سلطانی نژاد با بیان اینکه اجناس با کیفیت بورس کالا حدود 5.6 درصد GDP ( تولید نا خالص داخلی) کل کشور است، گفت: بیش از 90 الی 95 درصد اجناس مبادله ای بورس کالا در بازار اصلی معامله می شود و به همین سبب حدود 5.6 درصد GDP ( تولید نا خالص داخلی) کل کشور را تشکیل می دهد.

مدیرعامل بورس کالای ایران تاکید کرد: کمتر از 5 درصد از محصولات موجود در بورس کالا از مرغوبیت خوبی برخوردار نیستند، بنابراین تفکیکی جداگانه برای عرضه این‌گونه محصولات  در بازارهای فرعی بورس کالا تهیه شده است.

سلطانی نژاد در خاتمه  گفت: ایجاد بازار شفافی برای اجناسی که نقش زیادی در زندگی افراد دارند، هدف اصلی راه اندازی بازارهای فرعی برای مقدار اندک محصولاتی بوده که از کیفیت چندانی برخوردار نیستند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جمشیدی ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش ۱۵۵ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

جمشیدی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

وی بیان داشت: امارات حدوداً ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشورها است.

واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶ درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به واردات کالاهای اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی ها وروغن های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می دهند.

کد خبر 6093106

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۳ تن شمش طلا حراج شد
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا