Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتی سده رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: مراکز Tc که تحت نظارت سازمان بهزیستی کشور، برای درمان اعتیاد فعالیت‌ می‌کنند، خدمات درمانی تخصصی را به مراجعه کنندگان خود ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: وجود روانپزشک، روانشناس، مددکار اجتماعی و پزشک در مراکز Tc الزامی است و معتادان به طور تخصصی تحت درمان قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: حضور مسئول فنی در مراکز Tc منوط به داشتن تخصص و تحصیلات مرتبط در حوزه اعتیاد است و سازمان بهزیستی، بر عملکرد این مراکز به طور مستمر نظارت می‌کند.

براتی سده خاطرنشان کرد: متاسفانه تا کنون به دلیل کمبود منابع، آموزش خاصی برای نیروهای کادری مراکز ترک اعتیاد، وجود نداشته است و این موضوعی است که در مراکز Tc با جدیت دنبال می‌شود.

وی تاکید کرد: هم اکنون ۱۵۰ کمپ ترک اعتیاد میان مدت در سطح شهر تهران، وجود دارند و مسئولان مراکز فوق معتادان مراجعه کننده را بستری و خدمات مورد نیاز را به آنها ارائه می‌دهند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در حال حاضر معتادان در ۳ مدل مراکز درمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پذیرش شده و اعتیاد خود را ترک می‌کنند.

براتی سده یادآور شد: مراکز کوتاه مدت فرد معتاد را برای یک دوره یک هفته تا ۱۰ روز، مراکز میان مدت برای یک ماه اقدام به نگهداری معتاد کرده و در نهایت مراکز بلند مدت بین ۳ تا ۶ ماه و در صورت تایید پزشک و یا دستور قاضی، معتادان را نگهداری می‌کنند.

وی بیان کرد: در مراکز Tc معتادان پس از طی دوره سم زدایی، برای بازسازی رفتاری و شخصیتی، توسط روانپزشک، روانشناس و مددکار اجتماعی تحت درمان قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

چند مرکز ترک اعتیاد در تهران وجود دارد؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند

احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در طرح مشارکتی بین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و سازمان پسماند شهرداری تهران مقرر شده معتادان متجاهر بهبود یافته و افراد آسیب دیده با هدف خروج از چرخه آسیب و بازگشت به خانواده و جامعه در حوزه پاک‌بانی فعالیت کنند که در این راستا بخشی از این افراد جامعه پذیر مشغول به کار شدند و بخش دیگر در حال ثبت نام و ارزیابی قرار دارند.

به گزارش مهر، وی افزود: عوامل این سازمان و سازمان پسماند به شکل دوره‌ای در تمامی ۲۰ مددسرا حضور پیدا می‌کنند و پس از تمایل این افراد و نام نویسی مورد پایش قرار می‌گیرند و در یک بازه زمانی کوتاه مشغول به کار می‌شوند.

احمدی صدر ادامه داد: حقوق و مزایای این افراد مطابق با قانون وزارت کار است که از سوی پیمانکاران سازمان پسماند با نظارت مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟