Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی نمین گفت: به زودی یک هیئت اقتصادی متشکل از مدیران و سرمایه‌گذاران شرکت‌های معتبر چینی از منطقه ویژه اقتصادی نمین بازدید می‌کنند.

محمد شهباز علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل به دلیل دارا بودن ظرفیت‌ های فراوان اقتصادی، زمینه‌های همکاری فراوانی بین شرکت های چینی و منطقه ویژه اقتصادی نمین وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استان اردبیل را استانی با قابلیت‌های فراوان اقتصادی دانست و گفت : استان اردبیل استعدادهای بی‌نظیری برای سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف گردشگری، کشاورزری و صنعتی و معدنی  به خصوص صنایع تبدیلی دارد که منطقه ویژه اقتصادی نمین به دلیل دارا بودن شرایط خاص و امتیازات فراوان می‌تواند بهشتی برای سرمایه‌گذاران خارجی به خصوص کشور چین باشد که با سرمایه‌گذاری مستقیم در این منطقه می‌توانند با هزینه ای پایین ولی با سود بیشتر اقدام به تولید محصولات خود کنند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی نمین جوانان اردبیل را جوانان مستعد برای فعالیت‌های تولیدی دانست و گفت: شرکت‌های خارجی می‌توانند با بهره‌گیری از این نیروی کار متخصص و کارآمد و با انگیزه، کالاهایی با کیفیت و قابل رقابت در بازار های جهانی تولید بکنند و حتی با استقاده از قابلیت  جوانان تحصیل کرده استان اردبیل در فرایند R & D  محصولات بدیع و دانش‌بنیان به بازارهای مصرف عرضه کنند.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی نمین نیز به دلیل مزایای قانونی مختص مناطق ویژه  و دسترسی به بازار بزرگ قفقاز و حتی کشور روسیه  و نیز  وجود مواد اولیه با کیفیت در استان  به خصوص محصولات کشاورزی متنوع و مرغوب می‌تواند فرصت بسیار عالی برای سرمایه‌گذاران خارجی فراهم بکند و به دلیل آشنایی اغلب شرکت‌های چینی با بازار ایران این منطقه قادر است زمینه‌های همکاری اقتصادی بسیاری با کشور چین فراهم آورد.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی نمین گفت: در جلسه‌ای با مدیران شرکت‌های چینی مقرر شد هیئت اقتصادی متشکل از سرمایه‌گذاران و مدیران شرکت‌های معتبر چینی از استان اردبیل بازدید کرده و  ازنزدیک با فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان اردبیل آشنا شوند  که این سفر برای رونق وایجاد اشتغال در استان اردبیل و نیز منطقه ویژه اقتصادی نمین  حائز اهمیت بوده  است.

وی بیان کرد: در صورت همکاری با شرکت‌های به‌نام  و توانمند چینی در زمینه‌های صادرات و واردات و ارائه خدمات ترانزینتی و ترانشیپ و استقرار صنایع تولیدی و پردازشی  می‌توان تحولات چشمگیری در اقتصاد  استان  مشاهده کرد و برای رسیدن به توسعه پایدار و کاهش نرخ بیکاری، قدم‌های اساسی برداشت.

انتهای پیام/

R41374/P41362/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران