Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس اتاق بازرگانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص قیمت ارز در بودجه سال آینده و روند تک‌نرخی کردن آن گفت: در چند سال اخیر قرار بوده ارز تک‌نرخی شود اما این زمان  چه وقتی فرا می‌رسد هنوز معلوم نیست. در دولت آقای خاتمی این اتفاق صورت گرفت و توانستند تا سال 90 این وضعیت را نگه دارند.

پدرام سلطانی ادامه داد: پس از برجام بانک مرکزی امیدوار بود که روابط بین‌المللی بانکی احیا شود چون یکی از پیش‌نیازهای تک‌نرخی شدن همین این است که ارز در هر جایی که تقاضا وجود دارد پرداخت شود یعنی اگر یک واردکننده ایرانی بخواهد از ایتالیا و اسپانیا کالالیی خریداری کند به راحتی بتواند پولش را به آنجا منتقل کند یا اگر صادرکننده بخواهد به ایرلند یا روسیه جنس صادر کند بتواند پولش را دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این اتفاق صورت نگیرد یعنی یک کانال دومی وجود دارد که ارز مرغوب‌تری در آن وجود دارد.

وی ادامه داد: بانک مرکزی برای تک نرخی کردن ارز، منتظر بود که روابط بین‌المللی بانکی برقرار شود که به دلایلی که بخشی از آن مشکلات داخلی و بخشی دیگر، احتیاط اروپا بود الان به جایی رسیده که ناگزیر است که این کار را دائم به تعویق بیندازد زیرا وضعیت کشور از جمله درآمدهای ارزی و مصرف آن طوری است که از ذخایر ارزی کشور دائما کاسته می‌شود.

سلطانی ادامه داد: بانک مرکزی نباید این سیاست را معکوس کند و تا جایی که می‌تواند باید آن را به پیش ببرد البته نه به هزینه تاراج منابع ارزی. دولت باید مراقب باشد که ارز به سمت بالا جهش پیدا نکند.

وی افزود: نرخ ارز در بودجه معمولا همان نرخ ارز مبادله‌ای است و  3 هزار و 500  تعیین شده است. البته تعیین نرخ ارز در بودجه نمایشی است در واقع مشخص کردن آن برای تبدیل درآمدهای ارزی به ریال برای هزینه‌کرد آن است. در حالی که در رویکرد بودجه‌ریزی، نیازی به آن نیست و کافی است بنویسد از محل فروش نفت این مقدار ریال وارد درآمد کشور می‌شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است

امتداد - سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: سکه‌های حراجی شده در مرکز مبادله از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد  «اصغر بالسینی» سخنگوی مرکز مبادله ایران گفت: سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران،(تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی) ضرب بانک مرکزی هستند. همگی این سکه‌ها از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آن‌ها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.وی افزود: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا (ع) است.

بالسینی ادامه داد: طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا (ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

وی اظهار داشت: عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است. دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده