Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@05:21:58 GMT

سهم دولت از مالکیت دولتی باید به صفر برسد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۹۲۰۲

سهم دولت از مالکیت دولتی باید به صفر برسد

به گزارش جهان نيوز، محمد شریعتمداری وزیر صنعت و معدن در مراسم "رونمایی از آغاز تولید دو محصول جدید ایران‌خودرو" در محل شرکت گروه صنعتی ایران‌خودرو با تأکید بر اینکه صنعت خودروسازی کشور طی سنوات گذشته دوران پر فراز و شیبی را گذرانده است،‌ گفت: این فراز و نشیب‌ها متأثر از تحریم‌ها بوده است. 

وی ادامه داد: امروز بین خواسته‌های به حق مردم و تولیدات خودروسازان کشور فاصله‌ وجود دارد، بخشی از آن ناشی از عوامل درون زا و بخشی دیگر عوامل برون زا و خارج از اراده صنعت خودروسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر صنعت و معدن با اشاره به ایجاد یک تا دو شغل جدید به ازای تولید هر خودرو و ایجاد اشتغال در صنعت قطعه‌سازی، صنایع پایین و بالادستی و خدمات خودرویی افزود: امروز نزدیک به 30 بنگاه بزرگ خودروسازی در ایران فعال هستند و ایران خودرو هنوز پیشتاز صنعت خودروسازی کشور است.
شریعتمداری با بیان اینکه نخستین خودرو در سال 1281 شمسی به کشور وارد شد، اظهار کرد: امروز باید گام‌هایمان را مستحکم در این صنعت برداشته و جبران مافات کنیم.

وی تصریح کرد: در سال 1404 اهداف دستیابی به رتبه نخست خودروسازی منطقه‌، پنجم آسیا و یازدهم جهان هدفگذاری شد و تولید حدود سه میلیون دستگاه خودرو در آن سال مدنظر قرار دارد.
وزیر صنعت و معدن تأکید کرد: همچنین تولید 120 هزار خودروی تجاری و صادرات 30 هزار دستگاه از آنها در دستور کار خواهد بود، امروز 18.8 درصد ارزش افزوده کل صنعت کشور در خودروسازی است که تا سال 1404 باید به 20 درصد افزایش یابد.

شریعتمداری با تأکید بر اینکه مشکل مدیریت و مالکیت دولتی در این حوزه وجود دارد، گفت: دولت باید سهم خود از مالکیت دولتی را به صفر برساند و تلاشمان بر این است که این مسیر را ادامه دهیم.
وی بیان کرد: تبدیل سهام به صورت خصولتی هم مدنظر ما قرار ندارد و باید خصوصی‌سازی واقعی انجام شود، متأسفانه حمایت‌های دولتی منجر به عدم کارایی شده است و باید تمامی این مسائل اصلاح شود.

وزیر صنعت و معدن با اشاره به اینکه تأمین منابع مالی خودروسازی دچار ضعف است، گفت: متأسفانه مقررات بانکی ما امروز تفاوتی میان صنعت پیشتاز و غیره قائل نیست و از همان محدودیت‌ها و سود بانکی برای همه به صورت یکسان استفاده می‌کند.

شریعتمداری گفت: باید تفاوت‌هایی برای ارائه تسهیلات به آنها قائل شویم تا مشکلات حوزه خودروسازی مرتفع شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024